Újabb MicroStrategy vásárlás

-

Michael Saylor bejelentette, hogy a cége ismét bitcoint vásárolt, kihasználva a remek alkalmat az olcsó BTC esetén. A MicroStrategy készlete így most 129699 bitcoin, amelynek beszerzési átlagára 30644 dollár.
A cégvezető ismét megerősítette az optimizmusát a bitcoin jövőjével kapcsolatban, annak ellenére, hogy a közelmúltban turbulenciákat lehetett tapasztalni az árfolyamban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az USA tőzsdefelügyeletéhez eljuttatott beszámolóban a MicroStrategy úgy nyilatkozott, hogy 480 BTC-t vett nemrégiben, megközelítően 20800 dolláros áron.
Ez egy 10 millió dolláros vásárlást jelent. Ezzel a mennyiségeel a cég számít a legnagyobb vállalati bitcoin-tulajdonosnak, a készletük dollárban számolt értéke megközelíti a 4 milliárdot.


A cég nem habozott, hogy az extrémnek mondható piaci környezetet előnyére fordíthassa, és a 20 ezer dolláros árfolyam érintésekor alaposan bevásárolt.
Ez nagyjából 10 ezerrel van a cég eddigi álagára alatt, azaz akár 33%-os kedvezményként is fel lehet fogni.
A vállalat bitcoin-készlete jelenleg úgymond mínuszban van, azaz az árfolyama alacsonyabb, mint a vételi ára. Ez a mínusz persze realizálatlan, nem valódi.
A cég és a vezetője, Michael Saylor ismételten megerősített mindenkit, hogy nem számítanak a kedvezőtlen körülmények, akkor is tartják a készleteiket, és semmiféle eladási tervük nincsen.
Pletykák természetesen indultak amiatt, hogy a veszteségek érzékenyen érintenék a céget, de Saylor ezt cáfolta. A MicroStrategy első negyedéves bevétele nagyjából 120 millió dollárt tett ki, a nyereség ebből pedig 93,6 millió.

Olvastad már? Bitcoin, ethereum technikai elemzés: a fogyasztói bizalom hatása az árra

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Jön a Bitcoin feleződése – Ez jó hír a Solana, és a LINK számára?

A legutóbbi bikaciklus óta sok minden változott a piacon, és egy dolog, ami talán észrevétlen maradt, az a Chainlink (LINK) trendje. Az elmúlt 30 napban a...

Megdöbbentő kripto kínálat, ami felkészült a korlátlan növekedésre

Vendégbejegyzés A Bitcoin értéke a feleződést követően az egekbe szökhet. Szakértők szerint az árfolyam akár a 200.000 dollárt is elérheti. Ilyen jelentős emelkedés mellett más meglepő...

Hollandiában terjeszkedik a Bybit tőzsde

A népszerű kriptotőzsde a Bybit bejelentette, hogy Hollandiában elindítja a teljesen szabályozott üzletágát a helyi ügyfelei számára. A bitcoin árfolyama ismét 70 ezer dollár fölé...

A Bitcoin potenciális esésével való szembesülés: 3 altcoin növekedés előtt áll

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca sarkalatos ponthoz érkezett, amit a Bitcoin közelgő feleződési eseményének várakozása és a jelentős intézményi érdeklődés táplál. A Bitcoin értéke nemrégiben új történelmi csúcsra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!