Új fejlesztéseket mutatott be a világ legnagyobb NFT-piactere, az Opensea

-

Az Opensea, az értékesítési volumen alapján a legnagyobb, non-fungible token (NFT) piactér bejelentette, hogy új, „magával ragadó és biztonságos mintelési élményt” nyújt azáltal, hogy az NFT-alkotóknak lehetőséget ad arra, hogy az Opensea új honlapján „dedikált drop oldalakkal és nagyobb felfedezhetőséggel rendelkező gyűjteményeket” mutassanak be.
A vállalat emellett kedden azt is bejelentette, hogy az NFT-piactér hamarosan támogatni fogja az Arbitrum második rétegű (L2) protokollt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Opensea NFT Drop fejlesztéseket és az Arbirtum L2 támogatást jelentett be

Az Opensea számos változtatást hajtott végre, és nemrég megújította az NFT-piac honlapját is.
Az NFT-piactér a legnagyobb NFT-platform az eladások volumene alapján, a statisztikák szerint ugyanis 32,34 milliárd dollár értékű forgalmat bonyolítottak le.
Szeptember 19-én a vállalat bejelentette, hogy a piactér új funkciókkal bővül, amelyek célja, hogy „egyszerűbb, biztonságosabb és magával ragadóbb” új drop-élményt nyújtson. Lényegében az Opensea három funkciót adott hozzá, amelyek a következők:

  • Az alkotók hamarosan dedikált drop-oldalakkal és nagyobb felfedezhetőséggel indíthatják el gyűjteményeiket az (új) Opensea kezdőlapon.
  • A gyűjtők mostantól közvetlenül egy Opensea oldalról tudnak majd mintelni.
  • Az Opensea-n lévő dropok hozzáférnek majd a Seadrophoz, egy új, biztonságos, nyílt forráskódú szerződéshez, amely a dropok élményét biztosítja, így az alkotóknak nem kell egyéni okosszerződéseket létrehozniuk.


Továbbá az Opensea azt is elárulta, hogy az NFT-piactér támogatni fogja az Arbitrumot, az Ethereum-kompatibilis második rétegű (L2) blokklánchálózatot.
„Izgatottan osztjuk meg, hogy az Opensea hamarosan támogatni fogja az Arbitrumot” – mondta az Opensea kedden. „Ez az első lépés egy olyan web3 jövőre vonatkozó célunk megvalósításában, ahol az emberek hozzáférhetnek az általuk kívánt NFT-khez az általuk preferált láncokon” – tette hozzá a vállalat.
A tervek szerint szeptember 21-én indul az Opensea Arbitrum-támogatása, és a bevezetést követően „az alkotóknak meg kell majd találniuk gyűjteményeiket az Opensea-n, és közvetlenül kell beállítaniuk az alkotói díjaikat” – magyarázta a piactér.
Az Opensea új blokkláncok felé nyit, mivel a piactér már integrálódott a Polygonnal és a Solanával.
Nemrég az NFT-piactér versenytársa, a Rarible jelentette be az integrációt az Immutable X-szel, egy másik L2 skálázási kezdeményezéssel, amely kompatibilis az Ethereummal.
Az Opensea legújabb bővítései a Seaportra, egy nyílt forráskódú Web3 piactéri protokollra való átállást követik.

Olvastad már? Egyre több cég fektet be blokkláncos startupokba

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!



Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Egy VR projekt most a befektetők favoritja

A kriptovaluta piacok az egyre növekvő, makroszintű ellenszél közepette éppen esnek, és a lassuló spot Bitcoin ETF-beáramlásoknak köszönhetően is csökken az izgalom. A kripto befektetők...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!