Tovább emelkedhet a BNB token

-

A Binance tokenje jól reagált a bejelentésre, hogy a tőzsde 1 milliárd dolláros fejlesztési alapot indít blokkláncos projektek számára.
A grafikonon pedig egy klasszikus bikás mintázat rajzolódik ki, 560 dolláros célárral.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A „cup and handle” néven ismert formáció először egy U-alakú vonalat rajzol ki, ez a „cup”, majd egy eső ék adja a „handle” mintát. A kitörés ebből tipikusan felfelé szokott megtörténni, a célár pedig a minta felső kezdőpontjánál van.
A BNB token pontosan ezt rajzolta most ki a grafikonján, a legfrissebb árfolyammozgások pedig elhozták a felfelé történő kitörést is, így megnőttek az esélyek, hogy továbbra is a bikáké a főszerep.
Forrás: TradingView.com

Ennek eredményeképpen az elemzők az 560 dolláros célár közelébe várják az árfolyamot.
Ha viszont az ár letöri a támaszt, és 437 dollár alá esik, az persze érvényteleníti az egész elképzelést.

Fundamentumok

A BNB árára kifejezetten jó hatást gyakorolt, mikor a BSC, a Binance Smart Chain bejelentette, hogy 1 milliárd dolláros fejlesztési alapot indít kriptós projektek számára.
Ebből 300 milliót kifejezetten a Binance Smart Chain dappjaira szán.
A kereskedők általában jó jelként értékelik az ilyen kezdeményezéseket, amelyek az árfolyamot is felfelé tolhatják.
A fejlesztők ilyenkor még jobban motiváltak, hogy az adott hálózatokon dolgozzanak, ez szintén növeli a tokenek iránti igényt. Október elején a Solana jelentett be 5 milliós díjazású fejlesztési versenyt, a SOL tokenek ára ennek hatására 35%-ot emelkedett. A BNB pedig a jelek szerint hasonló spekulációk tárgya lett.
A Santiment adataiból kiderül, hogy a BNB tokeneket halmozni kezdték a nagy tárcák, amelyek már most is milliós értékben tartanak azokból.


A BNB bálnák az elmúlt két hét során 412 ezer tokent vásároltak fel, 8,7%-kal növelve a készleteik mennyiségét.
A nagybefektetők ráadásul annak ellenére csinálják ezt, hogy több országban is a szabályozók célkeresztjébe került a tőzsde.

Az USA esetében még nagyobb befektetési alapok is felfüggesztették a tőzsde használatát, mivel az állami hatóságok vizsgálatokat indítottak a Binance ellen.

Olvastad már? A bitcoin növekedése ellenére éves mélyponton van az érdeklődés

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Credit: BeatingBetting.co.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Már 1000 bitcoin-automata van Ausztráliában

Ausztrália, a harmadik legtöbb bitcoin ATM-et üzemeltető ország új mérföldkövet ért el, mivel már 1000 aktív gép üzemel az államban. Az Egyesült Államok 2017 novemberében,...

Az XRP brutális visszaesése: 3 árszint, amit figyelnünk kell

Prémium Ripple (XRP) Az XRP brutálisan elutasította a 200 EMA ellenállási szintet. A stabilitás fenntartására tett kísérlet után az XRP éles visszafordulást tapasztalt a mozgóátlagtól, ami potenciálisan...

Floki Inu (FLOKI) technikai elemzés 04.25.

Prémium Floki Inu (FLOKI) A Floki Inu (FLOKI) árfolyama egy kritikus szinten pihent, ami az elkövetkező napokban masszív bikarallyt eredményezhet. Ahogy azonban a piaci helyzet medvéssé vált, a...

A Futball Pápa kriptója: indul a BetHustlers

Vendégbejegyzés A sportfogadás az emberiség egyik legrégebbi időkre visszanyúló szórakozása, több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Az ókori görögök és rómaiak szenvedélyesen űzték ezt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!