Tony Hawk gördeszka jár egy speciális NFT mellé

-

A világhírű gördeszkás, Tony Hawk tavaly decemberben az Autograph platformján keresztül adott ki egy NFT-kollekciót.
Most pedig egy különleges aukcióra készül Hawk, árverésre bocsát olyan tokeneket is egy új kollekcióból, amelyek mindegyikéhez egy egyedi, az aláírásával ellátott, valódi gördeszka is együtt jár.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A decemberben kiadott kollekció Last Trick néven fut, és Hawk most azt tervezi, hogy az új gyűjtemény apropóján egy különleges aukciót is szervez.
A Last Trick tokenjei az Autograph piacán keltek el, ezt az NFT-platformot Tom Brady, a többszörös Super Bowl-bajnok focista alapította.
Szombaton látott napvilágot, hogy a Last Trick jelenlegi tulajdonosai közül véletlenszerűen választottak ki egyet, aki az első, fizikai gördeszkával együtt érkező tokent kapja.


A Frontside Cab trükkhoz használt deszka így nem része az aukciónak, hacsak nem egyfajta marketingként. Az Autograph hivatalosan is megerősítette ezt a hírt.

„Gratulálunk Garry DeBoer Autograph-felhasználónak! Tony Hawk munkásságának egy darabja már hozzád tartozik. Még több dedikált deszka vár gazdára, ezekre jövő hét keddtől lehet licitálni.”

Ahogyan a bejelentésből ki is derül, az új kollekció öt tokenből áll, ebből az elsőt kapja DeBoer, a többire jövő héttől lehet rástartolni.
A különböző trükkökről elnevezett deszkák a Finger Flip, a Gymnast Plant, a Magic Dance, és a Varial 540 lesznek, ahogyan a rajongók ismerhetik ezeket.
Az Autograph aukcióját a Draftkings Marketplace fogja lebonyolítani, ők végzik az adminisztrációs feladatokat.
Mikor a licitálásnak vége, és az NFT-k elkeltek, az Autograph csapata fogja USPS, FedEx, vagy UPS útján a vevőknek eljuttatni az autogrammal ellátott deszkákat.

Hawk kollekciójának tokenjei a népszerűbbek közé tartoznak az Autograph platformján, hasonlóan más ismert sportolókéhoz, mint például Wayne Gretsky, vagy éppen az alapító Tom Brady.

Olvastad már? Az elmúlt napok legfontosabb történései kriptoföldén

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Tony Hawk Foundation

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Elindult a Mega Dice kripto kaszinó saját tokenjének az előértékesítése

Vendégbejegyzés Az új Solana-alapú GameFi token, a Mega Dice (DICE) már több mint 300.000 dollárt gyűjtött össze a héten megnyílt előértékesítés során. Ezzel máris elkezdte bevonzani...

A Bitcoin kétszer olyan ritka lesz, mint az arany a felezés után

Mivel a feleződés lassítja a kínálatot azáltal, hogy csökkenti a Bitcoin termelésének ütemét, a feleződés utáni kínálat beszűkülése elkerülhetetlen lehet. A Bitcoin (BTC) minden felezés után...

A Bitcoin (BTC) bikák várják a feleződést: Felhalmozási fázis jelzi a befektetői bizalmat

A CryptoQuant elemzői szerint a Bitcoin-kivonások megugrása stratégiai lépés lehet a közelgő felezési eseményre való felkészülés jegyében. A kriptopénzpiac masszív volatilitást élt át a héten. A...

A takarítóból lett kriptomilliárdos 10 dolláros Bitcoint hozott

72.000 dollárnál a bitcoin megelőzte az ezüstöt a világpiacon, amivel így a világ nyolcadik legértékesebb vagyontárgyává vált. 15 évnyi innováció gyűrt le több ezer éves...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!