Születésnapi akciót hirdet az Inlock, akár 100 dollárnyi Bitcoin lehet a tiéd!

-

Legutóbb tavaly nyáron  írtunk az Inlock.io hazai kriptoeszköz-szolgáltatóról, amely most januárban ünnepli működésének 3. évfordulóját. Ezúton is gratulálunk Nekik!
Jó hír, hogy ügyfeleik is velük együtt ünnepelhetnek most, mivel kivételesen nagy jutalommal kecsegtető promóciót hirdettek.
Az akciónak köszönhetően még több bitcoinnal lehetnek gazdagabbak az Inlock-felhasználók: az első 50 beutaló 100 dollárnyi, a következő 100 beutaló 75 dollárnyi, az azt követő 200 beutaló pedig 50 dollárnyi bitcoint zsebelhet be, míg a további résztvevők, akik január 17. éjfélig beutalnak, 20 dollár jutalmat kapnak!
A részletekért kattints!
A születésnap alkalmából meghirdetett akció a legjobbkor jön azoknak, akik akkor szeretnek BTC-t vásárolni, mikor annak ára akciós, hiszen most ismét 40.000 dollár alá nézeget az árfolyam.
Az elmúlt évben rendesen belehúzott az Inlock csapata, hiszen egy éve cikkünkben írtuk meg, hogy addigra 12 millió dolláros eszközállományt kezeltek, mostanra viszont weboldalukon már 92 millió dollár látható, ezen kívül a regisztrált ügyféltörzs is elérte már a 17 000 felhasználót.

Kazár Viktóriát, az Inlock társalapítóját és operatív vezetőjét kérdeztük arról, hogyan sikerült elérni ezeket a számokat.

A növekedést két jelentős elv mentén látjuk megvalósulni.
Az egyik az Inlock új partnerprogramja, ahol a Pioneer-linkkel regisztrálók és a meghívóik is akár 300 dollár értékű bitcoint kaphatnak fejenként.
Ezen felül az Inlock mindig is technikai fókuszú szemlélettel működött, és ez meghozta a gyümölcsét. 2021-ben az összes konkurensünket be tudtuk előzni az alternatív láncok bevezetésével. A BSC beutalás támogatása azóta is kuriózumszámba megy a hasonló szolgáltatóknál.
A Binance Smart Chain mellett megjelent azonban a Solana-lánca is, sőt az ügyfeleink rajongásig szeretik és használják ezeket a viszonylag új coinokat, amiket szintén a Solana lánc támogatása tett elérhetővé: ezek az FTT, a SOL, a SRM és a RAY, utóbbira ráadásul éves 21,6% hozamot fizetünk!
Fontos, hogy a szolgáltatásunk színvonala a bővülő ügyfélszám mellett nem csökkent, és továbbra is ajánlanak minket azok, akik már kipróbálták az Inlock platformot.

Át is vették az új coinok a bitcoin helyét?

A helyét nem vették át, de már ott vannak az élmezőnyben. A legnagyobb kitettségnek továbbra is a bitcoin és a stablecoinok örvendenek.
Megnyugtatja az ügyfeleket, hogy bármikor, másodpercek alatt tudnak váltani stablecoinra és vissza az Inlock Swap szolgáltatásával, mely során már nem kell kiutalniuk egy váltóhoz a nálunk tárolt összeget, ezzel rengeteg időt, energiát és költséget spórolnak, mégis pozíciót váltanak.

Milyen egyéb újdonság van az Inlock-on?

Nagyon megörültünk, hogy milyen sokan használják (még leginkább a magyar ügyfelek) az alias funkciót, mely segítségével ügyfeleink egymásnak tudnak kriptoeszközöket utalni díjmentesen, így a belső átvezetéssel rögtön átkönyvelődik a másik fél részére az összeg.
Az idei év elején a Badge-rendszert teljes funkcionalitásában szeretnénk elérhetővé tenni.
Az újonnan regisztrált ügyfelek már automatikusan kapnak badgeket, amivel magasabb kamatot érhetnek el anélkül, hogy ILK tokent kellene vásárolniuk.

Mi az az ILK token és mire jó a Badge?

Az ILK token az Inlock platform natív eszköze, aminek a tulajdonlásával ügyfeleink nagyobb hozamokat, vagy például ingyenes kiutalásokat kapnak. Fontos persze megjegyezni, hogy az ILK token nélkül is elérhető minden funkció és szolgáltatás.
A Badge gyakorlatilag az ILK token esszenciáját hordozó egység. Lényegében lehetőséget adunk arra, hogy ügyfeleink kipróbálhassák a magasabb tagsági szintekkel járó előnyöket anélkül, hogy el kéne köteleződniük az ILK token tartása mellett.
Minden Badge 30 napra nyújtja az előnyöket és egy ügyfél természetesen többet is tud ebből aktiválni.
A Badgek időről-időre azon ügyfeleknél jönnek létre, akik bizonyos mennyiségű ILK tokent tartanak hosszabb ideje.

Mit vártok a mostani születésnapi akciótól?

Legutóbb Halloweenkor volt ilyen jellegű akciónk, amikor USDC-t tudtak beutalni az ügyfelek, és a tárolási idő alatt a forint romlása miatt nagyon komoly nyereséget realizálhattak, nem számolva a kamatokkal és a jutalmakkal, amivel aztán tényleg jelentős volt a nyereség.
A kifizetett kamatokkal együtt a két hónapos akció alatt ügyfeleink éves 100%-ot is meghaladó APY-t realizálhattak.
Jelenleg azt várjuk, hogy a most megvásárolt bitconnal hasonlóan pozitív tapasztalataik lesznek, és még szívesebben fogják használni az Inlock-ot.

Az Inlock Közép-Európa vezető kriptopénzügyi platformja.

Az Inlock platform lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyen kezelhető és biztonságos szolgáltatásokkal használják ki a kriptóikban rejlő lehetőségeket.
A platform segítségével a felhasználók:

  • Piaci átlagon felüli kamatot kereshetnek kripto- és stabilcoin betéteiken, díj nélkül, heti kamatfizetéssel.
  • Likviditást szerezhetnek adóhatékony, azonnali, akár 90%-os LTV-vel rendelkező, kriptopénzzel fedezett kölcsönökkel.
  • Kényelmesen válthatnak kripto- és stabilcoin eszközök között, hogy időt és díjakat takarítsanak meg.
  • Az Inlock bank-szintű biztonságot és szabályozási megfelelőséget biztosít a szolgáltatásain belüli összes eszközre.

 

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!