Szenegál és Elefántcsontpart elnökeivel is találkozott Changpeng Zhao

-

Changpeng Zhao, a Binance kriptopénztőzsde vezérigazgatója arról tweetelt, hogy nemrég találkozott Szenegál és Elefántcsontpart elnökével.
A találkozók az ő kezdeményezésének részét képezik, amelynek célja a kriptopénzek elterjedésének előmozdítása Afrikában és azon túl.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

CZ találkozója a szenegáli elnökkel

A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao (CZ) július 6-án azt tweetelte, hogy találkozott Macky Sall szenegáli elnökkel és a jegybank képviselőivel. CZ azonban nem osztott meg részleteket a találkozóról, és nem nevezte meg a találkozón jelenlévő központi banki tisztviselőket sem.


Mégis, ugyanebben a Twitter-bejegyzésben CZ arról beszélt, hogy ő és Sall elnök ajándékokat cseréltek.

„Szenegálban, találkozó: HE elnök úr, központi bank és Binance Angels. Elnök úr egy gyönyörű festményt adott nekünk egy helyi művésztől, még nem bontottam ki. Később megosztok egy fotót ebben a témában. Adtunk neki egy BNB challenger érmét (sokkal alacsonyabb értékűt), amit a képen a kezében tart.

Zhao tweetje a szenegáli találkozóiról csak néhány órával azután érkezett, hogy a Binance Africa képeket osztott meg CZ-ről, amint egy másik találkozón vett részt Elefántcsontparton.
Az Elefántcsontparti Köztársaság Elnökségi Palotája is kiadott egy közleményt, amely összefoglalta az Alassane Ouattara elnök és Zhao közötti megbeszéléseket.

A pénzügyi integráció ügye

Mielőtt megosztotta volna a két elnökkel folytatott találkozóinak részleteit és képeit, CZ egy másik tweetben elmagyarázta, hogy az afrikai kontinens, ahol még mindig emberek milliói vannak pénzügyileg kirekesztve, miért van „felkészülve a kriptó bevezetésére”.

„Afrika elő van készítve a kriptó bevezetésére. 10-20%-uk rendelkezik bankokkal. Pénzügyi hozzáférésre és befogadásra van szükség. A blokklánc biztosítja ezt egy okostelefonnal” – tweetelte CZ.

CZ, aki Salvador és Kazahsztán vezetőivel is tárgyalt, egy másik tweetben azt állította, hogy „az egész világon az elfogadáson dolgozik”.
Míg Twitter-követőinek többsége elismerően nyilatkozott CZ erőfeszítéseiről, egy e-king nevű Twitter-felhasználó megkérdőjelezte a vezérigazgató azon meggyőződését, hogy Afrika már készen áll az elfogadásra.

„Tényleg azt hiszed, hogy az Afrikában élő, bank nélküli emberek hozzáférnek az okostelefonokhoz és az internethez?” – kérdezte a felhasználó.


Olvastad már? A Bloomberg elemzője bullish a BTC-vel kapcsolatban

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

What is crypto Magyar online casino: a szerencsejáték-platformok kiválasztásának sajátosságai

Vendégbejegyzés A megbízható és modern szerencsejáték-platform a szerencsejáték-szegmens sikerének egyik összetevője. Ahhoz, hogy nyereséggel játsszon és a legjobb lehetőséget válassza, ismerkedjen meg a what is crypto...

Uniswap (UNI) technikai elemzés 04.24.

Prémium Uniswap (UNI) Az Uniswap (UNI) egy magasabb időtávú valós értékű rést töltött ki a grafikonokon. A mély retracement azt jelentette, hogy a befektetők további veszteségektől tarthatnak. A...

75 kriptoipari cég kapott működési engedélyt Dél-Afrikában

Dél-Afrika Pénzügyi Felügyelete, az FSCA hétfőn bejelentette, hogy eddig 75 intézménynek adott ki működési engedélyt. Ezt az üzenetet azzal kapcsolatban közölték, hogy több cég valótlanságokat...

A Binance tőzsdét perbe fogták Kanadában

Annak ellenére, hogy a Binance 2023 májusában bejelentette távozását Kanadából, a helyi hatóságok továbbra is vizsgálódnak az ügyében. A tőzsde új pert kapott a nyakába...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!