Részvénytársasággá válna a Binance.US

-

Changpeng Zhao egy interjúban elmondta, három éven belül teljesen önállósítaná az amerikai üzletágat.
Zhao úgy véli, a tőzsde zavartalanul fog tovább működni a mostani szabályozói kellemetlenségek után is, így a részvénytársasággá válás logikus lépés.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tavalyi évben a tőzsde 800 millió és 1 milliárd dollár közötti profitot termelt. Zhao pedig úgy fogalmazott, „ők is megteszik azt, ami a Coinbase”.
A bejelentés nem sokkal azután történt, hogy a szingapúri pénzügyi felügyelet figyelmeztetést adott ki az állampolgárok számára a tőzsdét illetően.
A Binance felkerült egy listára, amelyen olyan cégek vannak, amelyek hamisan állítják, hogy felügyeltek az ország hatóságai által.
A jelenlegi információk alapján a Binance ázsiai részlege, amely Szingapúrban is elérhető, nem a fő Binance platformon keresztül működik.
Ők idén júniusban nyújtottak be kérvényt a szabályozó hatóságokhoz, hogy fizetési szolgáltatásokat nyújthasson. Előtte már 2020 februárjában is megpróbálták megszerezni ezt az engedélyt.
A felügyelet szóvivője szerint azért került tiltólistára a tőzsde platformja, mert elmulasztották beszerezni ezeket az engedélyeket.

„A Binance a megfelelő engedélyekkel kell, hogy rendelkezzen, ha a szingapúri állampolgároknak akar pénzügyi szolgáltatásokat nyújtani.”

A Binance beadványa elbírálás alatt van, a szóvivő szerint a tőzsde meg tud felelni a követelményeknek.
A Binance egyre nagyobb figyelmet kap újabb an a világ hatóságaitól, az elmúlt hónapokban Anglia, USA, Kanada, Japán, Olaszország és Thaiföld részéről is figyelmeztetésben részesült.

 
Minden alkalommal határozottan kijelentették, hogy kifejezetten együttműködnek mindenben a hatóságokkal, elkötelezettek a törvény betartásában.
Ha további információkra vagy kíváncsi a Binance-szel kapcsolatban, látogass el bátran a Binance Klub Hungary weboldalára.

Olvastad már? 2017 óta nem volt ilyen alacsony BTC-készlete a Coinbase-nak

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: teknoxhaber com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Jack Dorsey bitcoin bányászati chipje elkészült

A chip fejlesztése mostanra teljes egészében lezajlott, a Block is bejelentette, hogy dolgozik a saját teljes Bitcoin-bányászati rendszerén. Jack Dorsey fintech cége, a Block Inc. kedden...

A ChatGPT szerint, ez az 5 érme 2024-ben Dogecoin-szerű nyereséget érhet el

Vendégbejegyzés A kriptopiac a várakozástól pezseg. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők a következő nagy nyerteseket keresik. Ezek közül öt kriptovaluta emelkedik ki, amelyek mindegyike a Dogecoin...

Ez nem néz ki jól a Bitcoin Hodlerek, figyelmeztet Peter Schiff

Schiff egy pszichológiai vonalat mutatott be, amelyet a Bitcoinnak fenn kell tartania, hogy elkerüljön egy hevesebb árkorrekciót. A Peter Schiff újabb verbális támadást hajtott végre az...

Már 1000 bitcoin-automata van Ausztráliában

Ausztrália, a harmadik legtöbb bitcoin ATM-et üzemeltető ország új mérföldkövet ért el, mivel már 1000 aktív gép üzemel az államban. Az Egyesült Államok 2017 novemberében,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!