Quant (QNT) erőfitogtatása a „medvepiacban”

-

QNT kimagasló teljesítményt nyújtott az elmúlt hetekben, hónapban. A kriptoeszköz a Bitcoint és sok más társát is felül múlta növekedés tekintetében.

Ezen a héten is további árfolyam növekedésnek lehettünk szemtanúi. Jelenleg 135$ környékén tartózkodik az árfolyam, ez pedig azt jelenti, hogy ezen a héten újabb 30%-os növekedést láthattunk a kriptoeszköztől.

Quant az utóbbi időben nyújtott exponenciális növekedése csodásan fest, viszont még nagyon messze jár a 2021 szeptemberében elért 311,7 dolláros szint.

Jelen esetben a 147 dolláros ellenállás állította meg az elemet. Amennyiben tovább szeretne szárnyalni a QNT, kialakíthat egy elég erős jelenséget amire tudjuk alapozni a további növekedés érdekében.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az aranykereszt egy olyan diagramminta, amelyben a lassabb, rövidebb mozgó átlag ebben az esten az 50 EMA alulról keresztezi a magasabb mozgóátlagot 200 EMA-t. Az aranykereszt egy bullish kitörési minta, amit „Golden crossnak” nevezzük.

Amennyiben ennek az inverz verziója fordul elő, 200 EMA fentről keresztezi az 50 EMA-t, az a „Death cross”, ami egy bearish alakzat.

Mivel a hosszú távú mutatók nagyobb súllyal bírnak, az aranykereszt egy nagyon erős indikátor, amely egy közelgő bika piac felé vezetheti útját.

Ezt a magas kereskedési volumen is megerősíti, amit láthatunk is az utóbbi hónapokban, megnövekedett kereskedési erő figyelhető meg.

Quant a top 100as listában, második legjobb hozamot érte el az elmúlt hónapokban nyújtott teljesítményéért. A „bálnák” felhalmozása is támogatta a Quantot, hogy el tudja érni ezeket a nagyszerű szinteket.

Olvastad már? Bitcoin újra a 20 ezres szinteket teszteli

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztet

A Tesla vezérigazgatója és Twitter főnöke, Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztetett az Egyesült Államokban. A milliárdos hangsúlyozta, hogy a Federal Reserve-nek „azonnal” csökkentenie kell a kamatokat,...

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!