Polkadot Update: ezekre a mutatókra érdemes figyelni

-

A Polkadot [DOT] nemrég került a címlapokra, mivel a DOT a Polkadot ökoszisztéma tokenek listájának élére került a társadalmi aktivitás tekintetében.

Ez a fejlemény optimista volt, mivel bemutatta a DOT népszerűségét a kriptoközösségben.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A fent említett információk mellett a Polkadot szerezte meg az első helyet, amikor a legmagasabb fejlesztési tevékenységről volt szó.

A frissítések ellenére azonban a dolgok nem tűntek túl kedvezőnek a DOT számára. A DOT 3%-os negatív teljesítményt regisztrált az elmúlt hét napban.

A cikk írása idején 5,35 dolláron forgott, piaci kapitalizációja több mint 6,3 milliárd dollár volt.

Továbbá, annak ellenére, hogy a DOT a blokkláncok listáját vezeti a fejlesztési tevékenység tekintetében, a Santiment diagramja más történetet tárt fel.

A Santiment adatai szerint a DOT fejlesztési tevékenysége kedvezőtlen irányba fordult, és az elmúlt héten csökkent.

Kapcsolodó Polkadot hírek

Ez nem volt jó jel a blokklánc számára. A DOT mennyisége is visszaesett az elmúlt napokban.

Ennek ellenére a származékos piac megkönnyebbülten felsóhajtott, mivel a DOT Binance finanszírozási rátája felfelé ívelt.

A token közösségi volumene is megugrott a múlt héten, ami a népszerűségét tükrözi.

polkadotForrás: santiment.net

A DOT napi grafikonja felfedte, hogy a dolgok rosszabbra fordulhatnak, mivel több piaci mutató is alátámasztotta az árzuhanást a következő napokban.

Például a Relatív Erő Index (RSI) csökkenést regisztrált, ami bearish előjel volt.

Az On-Balance Volume (OBV) hasonló utat járt be, tovább növelve az
árcsökkenés esélyét.

Hasonló témát tártak fel az exponenciális mozgóátlag (EMA) szalaggal.

Ezért a befektetőknek óvatosnak kell lenniük, mielőtt a következő napokban a Polkadot-ra fogadnának.

polkadotForrás: tradingview.com

Olvastad már? Technikai elemzés: SFP, Lido Dao, Uniswap

Kiemelt kép: Dan Matt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

Prémium A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár. Az árfolyama bázist hozott létre...

Rekordot döntött a kisebb bitcoin-tulajdonosok száma

Az FTX tőzsde csődjének az utóhatásai között olyan pozitív fejleményeket is találni, mint a 10-nél kevesebb bitcoint tartalmazó címek számának a megnövekedése. A kisebb befektetők...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!