NFT-t használna az Emirates légitársaság

-

Az Egyesült Arab Emírségek légitársasága, az Emirates bejelentette, hogy NFT-ket és metaverzum-élményeket tervez bevezetni dolgozói és ügyfelei számára.
A bevezetés illeszkedik az Egyesült Arab Emírségek digitális gazdasággal és virtuális eszközökkel kapcsolatos kezdeményezéseihez.

Az első projektek már folyamatban vannak

Az Emirates, az Egyesült Arab Emírségek légitársasága közölte, hogy hamarosan NFT-ket és „izgalmas élményeket indít a metaverzumban” az ügyfelei és a dolgozói számára.
A légitársaság szerint a lépés összhangban van az Egyesült Arab Emírségek digitális gazdaságának fejlődésével, valamint az ország virtuális eszközökkel kapcsolatos kezdeményezéseivel.
Egy nemrégiben kiadott közleményben a légitársaság azt sugallta, hogy az első projektek munkálatai már folyamatban vannak, a bevezetés pedig a következő hónapokban várható.
Az Emirates NFT-terveit kommentálva a légitársaság elnök-vezérigazgatója, Ahmed bin Saeed Al Maktoum sejk rámutatott, hogy cége már régóta foglalkozik a fejlett technológiák felkarolásával.

Az Egyesült Arab Emírségek digitális gazdaságra vonatkozó elképzelései

Al Maktoum azt is megosztotta, hogy az Emirates mit remél elérni az NFT-k elindításával.

„Jelentős pénzügyi és erőforrás-beruházásokat eszközölünk, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesszünk ki fejlett technológiák felhasználásával, amelyek a bevételek, a márkaélmény és az üzleti hatékonyság javulását eredményezik.”

Annak érdekében, hogy az Emirates ezen célok eléréséhez vezető útra léphessen, a vezérigazgató elmondta, hogy a légitársaság jövő-témájú Emirates-pavilonját az Expón központként használják fel a jövő élvonalbeli élményeinek fejlesztésére, amelyek összhangban vannak az Egyesült Arab Emírségek digitális gazdaságra vonatkozó elképzeléseivel.
A légitársaság közleménye szerint az Emirates továbbra is együttműködik partnereivel a Web3 stratégiájával kapcsolatos kérdésekben.

Olvastad már? Kétéves minimumon a bitcoin tranzakciós díjai

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 04.20.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) árfolyama mindent összevetve bikásan kereskedik, és az emelkedő trendvonal mentén konszolidálódik, annak ellenére, hogy az egész piacon megfigyelhető visszafogott felfelé irányuló...

Visszaszámlálás a bitcoin felezésig, 100 ezer vagy 55 ezer lesz a következő árfolyam

Április 20 nagy nap a Bitcoin hálózat számára, ismét itt a felezés, a kriptoközösség hangulata tagadhatatlanul emelkedett. Rengetegen úgy vélik, nagy emelkedés jöhet, és 100...

Ripple (XRP) technikai elemzés 04.20.

Prémium Ripple (XRP) A Ripple (XRP) árfolyama április 13. és 17. között 0,59 dollárról 0,43 dollárra esett, majd április 18-án újra tesztelte és áttörte a 0,50 dolláros...

Az Ethereum és a Bitcoin ára lefelé, miközben az új mémérme a Raboo előértékesítése megközelíti az 1 millió dollárt

Vendégbejegyzés A Bitcoin és az Ethereum 2024 első negyedévében megkönnyítette a piac egészére kiterjedő rallyt. A második negyedév kezdete óta ezek a top tokenek komoly eséseket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!