NFT-t ad jutalomként a japán kormány

-

A beszámolók szerint Japán az egyik első ország, amely a digitalizálási versenyben kiemelkedő teljesítményt nyújtó helyi hatóságok számára kiegészítő díjként NFT ad.
A díjakat az önkormányzatok kapták a digitális technológiai kihívások megoldására irányuló erőfeszítéseik elismeréseként.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kormány egy ünnepségen adott át először ilyen díjat, ezzel honorálva az önkormányzatok között a különösen jó teljesítményt nyújtókat.
A Coinpost beszámolója szerint az idei díjátadót négy technológiai vállalat támogatta: Indiesquare, Bitflyer Holdings, Tree Digital Studio és Tomonari Kogei. Amint a jelentés megjegyzi, az Indiesquare alacsony költségű blokkláncplatformját, a Hazama Base-t használták az NFT-k kibocsátásához és terjesztéséhez.
Ezt megelőzően a platformot hasonló módon használták az NFT-k kibocsátására és terjesztésére a Liberális Demokrata Párt Ifjúsági Irodája által tartott rendezvényen.
A 2022-es nyári Digi Denkoshien néven ismert díjátadó ünnepséget a helyi szervezetek azon kezdeményezéseinek elismerésére és elismerésére tartották, amelyek „a digitális technológiát a helyi problémák megoldására és vonzerejük növelésére használják”.

Nem átruházható NFT-k

Míg a tokeneket az Ethereum blokkláncán bocsátották ki, a jelentés szerint azonban az NFT-k a Proof of Attendance Protocol (POAP) technológiát használták.
Az ilyen tokenek nem átruházhatóak, de könnyen használhatók ellenőrzésre, vagy éppen digitális emléktárgyként.
Közben egy másik sajtóhírből kiderült, hogy összesen 9 polgármester kapta meg az NFT-díjakat. Az eseményen részt vevő méltóságok között volt Fumio Kishida japán miniszterelnök is.

Olvastad már? Hogyan hat az Ethereum Merge a Bitcoin imázsára?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!



Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitwise benyújtotta Ethereum ETF kérelmét

A Bitwise, az egyik vezető kriptopénz vagyonkezelő S-1 formanyomtatványt nyújtott be az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez egy spot alapú Ethereum ETF elindítása érdekében. Ha jóváhagyják, a...

Binance Coin (BNB) technikai elemzés 03.28.

Prémium Binance Coin (BNB) A Binance Coin (BNB) múlt heti árfolyam-emelkedése a Chaikin Money Flow (CMF) lefelé irányuló trendjével együtt medvés divergenciát hozott létre, ami potenciális árfolyam-fordulatra...

Ezek a kriptók gazdaggá tesznek ezen a bikafuttatáson

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződése élénk vitákat váltott ki a kriptoközösségben, és sok szakértő jelentős árfolyam-emelkedésre számít. Ezt a fejleményt alapul véve bizonyos kriptovaluták készen állnak arra, hogy...

„A Solana az új Ethereum” – Íme, miért gondolja ezt ez a vezető

A Solana (SOL) decentralizált tőzsdei (DEX) tevékenysége rekordot döntő tranzakcióvolumen-emelkedésnek volt tanúja, ami egybeesett a szélesebb kriptopénzpiaccal. Különösen a Solana heti DEX volumene meghaladta a 13,3...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!