NFT-piactérrel bővül Japán legnépszerűbb közösségi üzenetküldője

-

A Line, Japán első számú szuperalkalmazása elindította saját NFT piacterét, ezzel bővítve a kriptokész funkciók listáját.
Japán legnagyobb közösségimédia-alkalmazása, a Line hivatalosan is elindította saját, LINE NFT (non-fungible token) piacterét LINE NFT néven.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Yoshimoto Kogyo, egy nagy japán szórakoztatóipari konglomerátummal együttműködve – az LVC Corporationnel, a Line kripto- és blokklánc-kezelőjével – mintegy 40.000 különböző NFT-t kínál majd 90 millió felhasználójának.
A hamarosan megjelenő NFT-k első hulláma a vállalat házon belüli, Yoshimoto NFT Színházának videóit, valamint a jól ismert anime-sorozat, a Patlabor the Mobile Police karaktereinek ábrázolásait tartalmazza majd, és a következő hónapokban továbbiak is felkerülnek a kínálatba.
https://twitter.com/nftigoo/status/1514163683194191872
A felhasználók a megvásárolt NFT-ket a LINE BitMa pénztárcában tudják tárolni, amely a BitMax kriptotőzsdével közösen kínált termék.
Az alkalmazás NFT-képességekkel bővíti a kriptokész funkciók egyre növekvő listáját, miután az év elején bevezette azt a lehetőséget, hogy a felhasználók a LINE Pay online kereskedők bármelyikénél a natív LINK tokennel (LN) fizethetnek a termékekért.
A Line arról híres, hogy Japánban az első nagy technológiai vállalatok között volt, amelyek bevezették a kriptopénz- és blokklánc-technológiát, miután 2018-ban elindította saját kriptotőzsdéjét.
Az NFT-k egyre népszerűbbek Japán-szerte, annak ellenére, hogy az ország viszonylag szigorú kriptószabályozással rendelkezik.
A japán pénzügyi szolgáltató konglomerátum, a Nomura Holdings az ország legújabb nagy szereplője, amely cselekvési tervet dolgoz ki az NFT-k bevezetésére.

Az év elején a nagy japán e-kereskedelmi vállalat, a Rakuten bejelentette saját NFT kereskedési platformjának elindítását, amelyet Rakuten NFT-nek neveztek el.

Olvastad már? Gyermekrajzokból NFT – interjú a Baby Vizsla Inu üzleti vezetőjével

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

„A Solana az új Ethereum” – Íme, miért gondolja ezt ez a vezető

A Solana (SOL) decentralizált tőzsdei (DEX) tevékenysége rekordot döntő tranzakcióvolumen-emelkedésnek volt tanúja, ami egybeesett a szélesebb kriptopénzpiaccal. Különösen a Solana heti DEX volumene meghaladta a 13,3...

A Dogecoin (DOGE) megfordítja az évet?

Több éves eseménytelennek tűnő oldalazó mozgás után úgy tűnik, hogy a Dogecoin jelentős fordulatot hajt végre, ami egy közelgő hosszú távú trendváltás jele lehet. A Dogecoin...

Altcoinok, amelyekkel milliókat kereshetsz 🚀 Valódi 100x lehetőség

Vendégbejegyzés A Bitcoin blokkjutalmának felére csökkenése izgalmat kelt a kriptoközösségben. Többen úgy vélik, hogy ez hatalmas értéknövekedést indíthat el, ami akár 200.000 dolláros csúcsokat is elérhet. Az optimista...

1,1 millió napi felhasználó a Polygonon: Mi lesz a MATIC következő lépése?

A Polygon (MATIC) lánc 2024-ben nagyobb felhasználói részvételt és likviditási infúziót tapasztalt, ami a szélesebb piacot arra késztette, hogy felfigyeljen rá. A Polygon a stablecoin kínálat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!