Napi tőzsdemustra

Napi tőzsdemustra 10.11

BTC, ahhoz, hogy durván negatívra forduljon a történet, az eladói nyomásnak jeleit kellene lássuk, illetve a vevői oldalon is ki kellene alakulnia valamilyen profitrealizáló hullámnak! Ennek hiányában, egyelőre marad a pozitív irányú reménykedés.

Az órás idősík, most is csak rövidtávú helyzetmegállapításra alkalmas!

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Vasárnap estére kialakult egy emelkedő háromszög forma, nagyjából 2,500$-os long folytatási lehetőséggel. Sajnos az első lendület lukrafutott és a hetes nyitás előtt, még a délután kezdődő kisebb korrekciós mozgásnak megadtuk az ABC formát.

De az sem kizárt, hogy a piros támasz érintési hiánya volt a probléma, miután ezt megkapta sokkal életképesebb long mozgás kezdődött.

Tehát, ha a háromszög mélységének megfelelő folytatással számolunk, akkor az 58k-s szintet karcoló várakozásaink lehetnek!

Ennél termékenyebb emelkedés, megérkeztetné az árat abban szürke ellenállási zónában, amelyet, ha napos-hetes idősíkokon sikerül magunk mögé utasítani, akkor újra elővehetjük a 100k-s elképzeléseket!

Egy Elliott hullám lehetőséggel is kiegészíthetjük a gondolatmenetet, mivel ez a nem túl combos háromszög, akár a piros 4. korrekciós hullámnak is teret adhatott (ránézésre inkább nem).

Tehát ez a háromszögből kiugrási lehetőség, némi nyomatékkal, 60k környékére is feltolhatná az árat, majd hogy a kék Elliott hullám se maradjon lezáratlanul, kisebb ráadással arra is lehetőség adódhat, hogy megkapaszkodjunk a szürke zónában, esetleg valami sokkal pozitívabbra.

4 órás idősík, ezt az idősíkot nézve is jók lehetünk az 58k-s szint elérésre, sőt annál sokkal többre is, feltételezve hogy megérkezik egy kisebb vevői hullám.

Itt is jól látszik, hogy az a bizonyos piros Elliott 4. korrekciós hullám elég csenevész, tehát a 3. hullámon jó eséllyel módosítanunk kell, talán pont az 58k-s szintre, ahonnan 51-52k környékére kellene visszanézni egy elfogadható 4. korrekciós hullámnak.

Nem csak az órás emelkedő háromszögnek, hanem itt 4 órás idősíkon egy harmonikus minta C hullámának is 58k a célszintje és mint látjuk, ha ráfordulnánk a D hullámra, annak elég durva végeredménye lenne.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Tehát, mindenképp arra kellene játszunk, hogy a piros 3. hullám 58k fölé nyújtózkodjon, kihúzva a harmonikus minta D hullámának méregfogát!

A volume oszlopok és az emelkedő gyertya mozgások között, kialakult néni negatív előjelű divergencia, ami segítség lehet egy estleges 3. hullám zárása után korrekcióra fordulásnál.

Napos: a múlt heti körképen, piros szaggatott vonallal felvázolt emelkedő háromszög lehetőség, talán szerencsénkre, de nem kapta meg a lehetőséget.

Helyette határozottan áttörtük azt a piros ellenállást, amely egy durva lefordulás esetén, akár még a csökkenő trendvonal szerepét is betölthette volna.

Azzal, hogy ilyen határozott az átlépés, illetve hogy átlépés utáni korrekciós visszanézésre sincs szükségünk, esetleg arra hogy a szeptember eleji 52k-s előző csúcsszintünket vissza-teszteljük, majd ezt ugródeszkaként használva új ATH szinte ugorjunk.

A magyar INLOCK-nál több mint 8%-os kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

Viszont óvatosan ugráljunk, mert az ellenállási zóna egy veszélyes terület, amelyből bármiféle határozat visszapattanás, amely nem csak az 52k-s szint vissza-tesztelésére irányul, az végzetes lehet a rövidebb távú egy-két hónapos long tervekre.

Hosszabb távon, azzal hogy ezen a piros ellenálláson átszaladtunk, arra nagy eséllyel lehetőséget adtunk, ha nem is sikerül a 60k fölötti terveket megvalósítani, de a 40-50-60k széles zónában stabilnak mutatkozzon az ár, ezzel is segítve az altok felzárkózását és az NFT projektek még nagyobb bedurranását! Tehát van hova nyújtózkodni megvannak a lehetőségek, élni kell velük!

BTCUSD Shorts/Longs chartok: egyelőre nem úgy néz ki a longs oldali mozgás, mint ahol arra törekednének, hogy az árat minél hamarabb 60k fölé segítség, természetesen egy kisebb lelkes tömeg továbbra is tolja az árat, de ahhoz hogy igazán meginduljon, a profitrealizálással is fel kellene hagyni!

Az itteni mozgásból is jól látszik, van igény a korrekcióra, viszont ha eltűnnének a lelkes vásárlók (kicsi rá az esély), akkor már kialakulhatnának izgalmas történések, de még mindig hiányozna az eladói nyomás.

Shorts oldalon kellene nyomást látni, viszont amit itt láthatunk, az minden csak nem nyomás, inkább nevezhetnénk szunyókálásnak, talán enyhe mocorgásnak!

Shorts chart:

Longs chart:


Hetes idősík: azt a 2018-as kék nyíllal megjelölt méregfogat, úgy néz ki sikerült kihúzni és egy nagyon is pozitív mögöttünk hagyott hetes mozgással, akár még az új ATH szintre törés lehetőségét is megteremteni.

Kettő hete vagyunk benne ebben a határozott emelkedő sorozatban, nagy eséllyel egy 3 pozitív helyett is sikerül a chartra varázsolni és már csak az a kérdés, ez a 3. pozitív hét, elegendő lendületet kap e az ellenállási zónában történő megérkezésre.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Esetleg az órás lehetőségekhez igazodva, a zónába lépés előtt megtorpan és egy kisebb korrekciós választ adunk az utóbbi 3 hét történéseire.

Mint már említettem, a piros ellenállásnak nincs, az 52k-s előző csúcsszintnek lehet szüksége vissza-tesztre, ami kielégíthetné a korrekciós igényeket, majd visszazökkenve az augusztusban megkezdett kerékvágásba, jöhetnének azok a bizonyos 100k-s álomszintre irányuló elképzelések.

Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik.

Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.

Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé!

 

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Ha tetszenek a posztok és az oldalam szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC Donate lehetőség: 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
LTC Donate lehetőség: Leiq3BUWt6W7bALNjKTJBUNDXqVYSavYhF

Szerző: Kövesi Károly

Szerkesztette: Mészáros András

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken.Ne hagyja ki a többi hírt, és iratkozzon fel hírlevelekre. Ne felejtse el nyomon követni oldalunk a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.