Nagy partnerségek vannak kilátóban a Cardano kapcsán

-

A Cardano ökoszisztéma napról napra nagyobb figyelmet és elfogadottságot kap. Az Outlier Ventures kutatása szerint a Cardano a legfejlettebb ökoszisztéma az 50 nyílt forráskódú hálózat között.
Ráadásul a Cardano sok NFT-platformhoz hasonlóan az Ethereum egyik ellenfelének számít.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy nappal az Alonzo frissítés elindítása után az Ethermobs volt az az NFT-platform, amely áttért a Cardano blokkláncra.
A váltás fő oka pedig az Ethereum magas gázsija. Az ilyen prémium gas díjak azonban megfizethetetlenek az új vagy hiánypótló platformon.


A Cardanóra való átállás nagyon kevés időt vesz igénybe, mivel az IOHK épített egy ERC-20 átalakítót a projektek egyszerű migrációjához.
Mivel a Cardano Alonzo frissítése az első 24 órában 100 intelligens szerződést írt alá, a spekulációk felforrósodtak ADA partnerségek kapcsán.
A kriptoközösség most a szeptember 25-én és 26-án megrendezésre kerülő Cardano Summitra vár. További spekulációk születtek az üzletekkel kapcsolatban, amelyek lenyűgözik a Cardano közösségi bázisát.

Emellett a közösség olyan elismert szervezetekkel való együttműködéseket vár, amelyek pozitív hatással lehetnek a Cardano ökoszisztémára.
Az emelkedő bullish érzelmek közepette az elemzések szerint az ADA ára akár a 10 dollárt is meghaladja.
A Cardano okosszerződései azonban nem befolyásolták az árat. Az ADA társadalmi tendenciái és a folyamatos erős konszolidációs szakasz nyilvánvalóvá teszik, hogy hamarosan új mérföldköveket érhet el.
A Santiment elemzőplatform jelentései azt mutatták, hogy a fent említett közösségi trendek és egyéb emelkedő témák közé tartozik a legutóbbi csökkenést követő erős vételi hangulat is.


A jelenlegi Cardano árkonszolidációs fázis némileg hasonlít 2020 novemberéhez és 2020 januárjához. Ezt követően az ADA ára jelentős növekedést mutatott.
A cikk írásakor a Cardanót 2,48 dolláron kereskedik, mivel az altcoin nem talált támaszt 2,65 dolláron. Az ADA ára erősen meghaladhatja az 5 dollárt, ha 3,10 dolláros ellenállási szinten megtörik.

Olvastad már? Egyre népszerűbb a bitcoinbefektetés az ausztrál boomerek körében

Forrás: coinpedia.org

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Jito (JTO) technikai elemzés 03.29.

Prémium Jito (JTO) A Jito (JTO) árfolyama emelkedő tendenciát mutat a január eleji helyi mélypont kialakítása óta. A JTO azóta újra meglátogatta a december elején kialakult kulcsfontosságú kilengési...

Ripple (XRP) technikai elemzés 03.29.

Prémium Ripple (XRP) A Ripple (XRP) árfolyama leküzdött egy kritikus ellenállási szintet, és a heti időkeretben átfordult egy támogatási szintre. Ez a fejlemény akkor történt, amikor az XRP...

A bedőlt QuadrigaCX tőzsdéhez köthető javakat foglaltak le a kanadai hatóságok

Kanada Brit-Kolumbia tartományának a hatóságai végzést bocsátottak ki, amelyben a QuadrigaCX tőzsde alapítóihoz köthető javak lefoglalásáról döntöttek. A tőzsde két alapítója, Michael Patryn és Gerald...

Micsoda?! Növekedhet a Bitcoin ára a likviditási válság kellős közepén

Vendégbejegyzés A Bitcoin (BTC) árfolyama visszapattant a március 14-ei 73.750.07 dolláros történelmi csúcsáról, és jelenleg 70.000 dollár körül mozog. A jó öreg BTC ráadásul olyan likviditás...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!