Monero (XMR) sikertelen kitörése

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Monero

A Monero is áldozatává vált a FTX összeomlásának, 25%-ot esett mindössze 2 nap alatt,
amit a charton két hatalmas piros gyertya reprezentál számunkra.

Az XMR árfolyamát egy bullish alakzat, egy csökkenő csatorna vezeti  (fehér), így a beszakadás következtében ki is tudott lépni ezen csatornából, de másnapi a domináns zöld gyertya jelezte a kereskedőknek, befektetőknek, hogy ez egy kiváló beszállási lehetőség.

Nagyszerűen építette a Higher High ( magasabb magasság) szintek, aminek az első akadálya a fölötte található  129-135.2 dollár közötti zóna volt, de ez sem jelentett neki akadályt, belépett a zónába, a felső trendvonalról visszapattant az, és onnan folytatta útját felfelé.

A Monero  ára egészen a csökkenő csatorna felső trendvonaláig tört fel, azonban innen  előzetesen többször is lefordult az árfolyam, és jelen esetben egy piros doji gyertya jelezte az emelkedés kimerülését.

Jelen esetben szinte pontosan az 50 EMA-n (fehér) támaszkodni az XMR, ami nagyszerűen fogja jelezni, hogy pontosan milyen irányba akar tovább haladni az ármozgás.

Amennyiben az 50 EMA elengedi az árat, lefelé a 129-135.2 dolláros  zónába fog megérkezni, ha esetleg onnan is kitörne, az alatta lévő támasz szint 120.9 dollár, ami szinte egybeesik a csatorna (fehér) alsó trendvonalával.

Ha az 50 EMA-ról visszapattant az árfolyam, elégséges tere van az emelkedését tovább építeni, így egészen a 165.4 dolláros lokális ellenállásig építkezhet a Monero.

monero


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!