Miért botladozik az Ethereum (ETH), miközben a SOL, XRP árfolyam-rallye folytatódik?

-


Vendégbejegyzés


Az FTX incidens okozta jelentős visszaesést követően a kriptopénzpiac a stabilizálódás és a fokozatos növekedés jeleit mutatja.

A befektetők és a kereskedők visszafogottan optimisták, mivel újra bekapcsolódnak az olyan nagy piaci szereplőkbe, mint az Ethereum (ETH), a Solana (SOL), a Ripple (XRP) és az olyan újoncok, mint a ScapesMania.

A Solana (SOL), Ripple (XRP) vezetik a piac aprólékos fellendülését, de az Ethereum (ETH) még mindig nem követi szorosan a Bitcoin (BTC) emelkedését.

Mikor kezd tartós emelkedésbe az Ethereum (ETH) és mikor éri el a tisztességes árszintet, vagy lemarad a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) mögött?

A ScapesMania képes lesz-e felülmúlni a már befutott szereplőket és jelentős növekedést elérni? Vitassuk meg ezeket a kérdéseket mai cikkünkben.

Összefoglaló:

A ScapesMania innovatív megközelítésével és sikeres előértékesítésével rést váj magának, ami fényes jövőre utal.
Az Ethereum (ETH) tranzakciós díjai növekednek, ami a hálózati igény és a jövőbeli stabilitás lehetséges jele.
A Solana (SOL) gyors emelkedés után árfolyamkorrekción megy keresztül, piaci pozíciója értékelés alatt áll.
A Ripple (XRP) a kereskedési aktivitás és a piaci tőke növekedését tapasztalja, ami pozitív tendenciát jelez.

ScapesMania: A kitörésre készülő altcoin

A ScapesMania gyorsan az eredetiség szinonimájává vált a relatíve új kriptopénzpiacon.

A ScapesMania kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bevált kriptotitánok tömegéből innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átesett a legmagasabb szintű biztonsági tesztek auditjain.

A kulcsfontosságú tőzsdéken való megjelenéssel a láthatáron a ScapesMania a láthatóság és a likviditás felé tart, ami a növekedését fogja táplálni.

kripto

Mi az az előértékesítés?

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerhessenek és esetleg vásárolhassanak egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenne és az online kereskedési platformokon listázásra kerülne.

Ráadásul ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék meg, mint amilyenek a projekt indulása után lesznek.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis ablakot kapnak arra, hogy kihasználhassák ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy jelentősen spóroljon, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan ugrásszerűen megnő.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezzen ScapesMania tokeneket, elillan.

A ScapesMania lesz 2023 és azon túl a legfelkapottabb altcoin?

Több tényező is arra utal, hogy a ScapesMania lesz 2023 legígéretesebb új kriptopénze:

Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania lehetővé teszi, hogy a kriptovalutához szokott emberek hasznot húzzanak a több milliárdos játékiparból;
Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikája élenjáró és egyszerűen értelmezhető, mivel elkerüli a kétértelműségeket;
Emelkedő előértékesítési számok: A ScapesMania előértékesítési statisztikái azt mutatják, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<<<

Ethereum (ETH) díjak emelkedése: Az ébredés jele vagy vörös jelzés?

ethereum

A blokklánc behemót Ethereum (ETH) a tranzakciós díjak jelentős, 30%-os növekedését produkálta.

Ez a díjemelkedés nem egy elszigetelt esemény, hanem inkább az Ethereum (ETH) ökoszisztémán belül zajló fejlesztési és hálózati aktivitási hullámról tanúskodik.

A platform az innováció és a fejlesztői elkötelezettség erőteljes impulzusát mutatja.

A jelenlegi helyzetben az Ethereum (ETH) árfolyama 1,603 és 1,946 dollár között ingadozik.

A 10 napos mozgóátlag 1.844 dolláron áll, amelyet szorosan kísér a 100 napos mozgóátlag 1.694 dolláron, óvatos stabilitás képét festve.

Az igazi próbatétel azonban az 1,047 és 1,390 dolláros támaszszintek, amelyek kritikus pontként szolgálnak az Ethereum (ETH) ellenállóképessége szempontjából.

A másik oldalon a 2 078 és 2 421 dolláros ellenállási szintek a fejük felett húzódnak, kihívást jelentve a bikáknak a felfelé irányuló lendület keresésében.

A díjak emelkedése, amely a fokozott hálózati aktivitást tükrözi, a jelenlegi piaci mutatókkal párosulva óvatosan optimista jövőt sugall az Ethereum (ETH) számára.

Míg a támasz- és ellenállási szintek csatateret határolnak a kereskedők számára, a mögöttes fejlesztési tevékenység erős alapot biztosít a potenciális növekedéshez.

Solana (SOL): A piaci korrekció kritikus vizsgálata

A Solana (SOL) token nemrégiben 36,6%-ot emelkedett napok alatt, majd miután nem sikerült átlépnie a 44,50 dolláros szintet, korrekcióval szembesült.

Ez az árkorrekció 10%-os csökkenést eredményezett 40 dollár körüli szintre, ami arra késztette a piaci megfigyelőket, hogy megkérdőjelezzék a rally mögött álló tényezőket és azt, hogy az ökoszisztéma növekedése igazolja-e a Solana 16,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációját.

A Solana (SOL) jelenlegi árfolyamsávja 26,75 és 44,35 dollár között mozog, a 10 napos mozgóátlag 39,36 dollár.

A 24,07 dolláros 100 napos mozgóátlag azonban óvatosabb hosszú távú kilátásokat jelez.

Bár konkrét támaszszintek nincsenek megadva, a 15,05 dollárnál lévő ismert támaszszint kritikus lesz a Solana (SOL) számára, hogy megőrizze lendületét.

Az 50,27 és 67,87 dollárnál lévő ellenállási szintek jelentős akadályokat jelentenek, amelyeket a Solana (SOL) számára le kell küzdeni az emelkedő pálya fenntartásához.

A Solana (SOL) előrelépései, mint például a Firedancer kliens bevezetése és a hálózati adatok elérhetősége a Google Cloud BigQuery-n, mutatják elkötelezettségét a sebesség, a megbízhatóság és a fejlesztők hozzáférhetőségének javítása iránt.

A hálózat csökkentett teljes értékű zárolása (TVL) és az olyan kulcsfontosságú protokollok, mint a Lido Finance távozása ugyanakkor árnyékot vet a DApp-ökoszisztéma életképességére.

A versenytársakhoz képest viszonylag alacsony aktív felhasználók száma és a validátorok közötti centralizációval kapcsolatos aggodalmak olyan kihívások, amelyeket a Solanának meg kell oldania a további áremelkedések támogatása érdekében.

Ripple (XRP): Egy bálna a mozgalomból

A Ripple (XRP) 8,5%-os emelkedéssel lépett meg, elérte a 0,67 dolláros árfolyamot, és a kereskedési volumene mindössze 24 óra alatt 1 milliárd dollárról 2,7 milliárd dollárra ugrott.

Ez az emelkedés nemcsak a Ripple-t (XRP) helyezte reflektorfénybe, hanem a negyedik legnagyobb piaci kapitalizációra is felrepítette.

A láncon belüli adatok különösen sokatmondóak: a 100K és 1B közötti Ripple (XRP) közötti értéket birtokló tárcák most a teljes kínálat 45,8%-át teszik ki.

A Ripple (XRP) jelenlegi árfolyamsávja 0,51 és 0,66 dollár között mozog, a 10 napos mozgóátlag 0,62 dollár, ami rövid távon bikás kilátásokra utal.

A 0,55 dolláros 100 napos mozgóátlag hosszabb távon a befektetői bizalom folyamatos növekedését jelzi.

A 0,27 és 0,42 dolláros támaszszintek döntő fontosságúak az árfolyam emelkedő mozgásának fenntartásához, míg a 0,71 és 0,86 dolláros ellenállási szintek olyan küszöböket jelentenek, amelyek áttörése új magasságokba repítheti a Ripple (XRP) árfolyamát.

A közelmúltbeli fejlemények kedvezőek a Ripple (XRP) számára, a Dubai Financial Services Authority jóváhagyása jelentős lépést jelent a közel-keleti elfogadottság felé.

A Ripple együttműködése a Grúz Nemzeti Bankkal a digitális valuta kísérleti projektjében tovább hangsúlyozza a platform növekvő befolyását.

A SEC elleni jogi győzelmek szintén erősítették a piaci hangulatot.

Ezek a tényezők, valamint a spot BTC és ETH ETF-ek jóváhagyásával megnövekedett intézményi befektetések lehetősége a Ripple (XRP) potenciálisan robbanásszerű növekedési pályájához állítják elő a terepet.

Következtetés

A kriptopénzpiac az óvatos fellendülés útjára lépett, és minden jelentős szereplő a saját ökoszisztémájára jellemző kihívások és lehetőségek között navigál.

A ScapesMania ígéretes kezdetekkel lép a színpadra, míg az Ethereum (ETH) a piaci ingadozások közepette továbbra is az alapvető erősségeire épít.

A Solana (SOL) kritikus ponton van, egyensúlyoz az innováció és a piaci realitások között.

A Ripple (XRP) a stratégiai győzelmek és a növekvő elfogadottság által támogatva potenciális felfelé ívelő lendületben van.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték és más pozitív szempontok azt jelzik, hogy a ScapesMania folytatni fogja a győztes útját.

Így érdemes minél hamarabb beszállni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!