Mi a következő lépés a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) árfolyamai számára?

-


Vendégbejegyzés


Mivel a kriptopiac 300 milliárd dolláros potenciális fellendülésre készül, a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) az átalakulási fázis élén áll, a történelmi trendek pedig bikás novembert sugallnak.

Az óriások között felbukkan a ScapesMania, egy friss arculat, amelynek előértékesítési pezsgése nehezen hagyható figyelmen kívül.

A megnövekedett intézményi tranzakciók és az optimizmussal teli piac hátterében ezek a kriptovaluták készen állnak arra, hogy újradefiniálják pályájukat.

Jelenleg, amikor a Bitcoin a 36.000 dolláros szint fölött igyekszik megvetni a lábát, mindenki csendbe burkolózik, és csak az olyan kriptók újabb kitörését várja, mint a Ripple (XRP) és a Solana (SOL).

Folytatni fogják a növekedést, megörvendeztetve a befektetőiket, vagy a ScapesMania (MANIA) ismét képes lesz felülmúlni őket? Derítsük ki!

Összefoglaló

A ScapesMania (MANIA) Az előértékesítéssel lépéseket tesz, egy erős csapattal és a biztonságra összpontosítva, készen áll arra, hogy egyedülálló játékközpontú megközelítéssel és egyértelmű tokenomikával lépjen be a piacra.
A Ripple (XRP) jelenleg kritikus fázisban van, árfolyama a jogi csatározások kimenetele alapján ingadozik, rövid távú bikás jeleket mutat, de óvatos hosszú távú kilátásokat.
A Solana (SOL) rugalmasságot és befektetői bizalmat mutat, megelőzi az Ethereumot és magasabb ellenállási szinteket céloz meg a piaci volatilitás és az olyan külső tényezők ellenére, mint az FTX átutalások.

ScapesMania (MANIA): Egy új megközelítés a kripto jövőjéről

Sok kripto szakértő a ScapesManiát választja 2023 és azon túl a legjobb új projektnek.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Ripple (XRP): Jogi akadályok előttünk

Ripple

A Ripple (XRP) egyelőre mozgásban van, a piac figyelme a SEC-vel folyó jogi eljárásra irányul.

A bizonytalanság érezhető, ahogy a befektetők és a kereskedők várják az eredményt, ami tükröződik abban a széles árfolyamsávban, ahol a Ripple (XRP) az utóbbi időben kereskedett.

A mozgóátlagok rövid távon bikás hangulatot jeleznek, a 10 napos átlag 0,648 dolláron áll, de a hosszabb távú nézet óvatosabb, a 100 napos átlag 0,545 dolláron áll.

A Ripple (XRP) árfolyama a támasz- és ellenállási szintek között navigál, amelyek meghatározzák a lehetséges mozgástartományt.

A 0,272 és 0,418 dolláros alsó támaszszintek kritikus markerek, amelyek kedvezőtlen jogi hírek esetén léphetnek működésbe.

A másik oldalon a 0,710 és 0,857 dolláros ellenállás jelenti a bikás előretörés célpontjait, ha pozitív fejlemények történnek a tárgyalóteremben.

A Ripple (XRP) jövőbeli árfolyamát nagyban befolyásolja a jogi helyzet megoldása.

Kedvező kimenetel esetén a Ripple (XRP) árfolyama tesztelheti vagy akár át is törheti az említett ellenállási szinteket.

Ezzel szemben a SEC fellebbezése az árfolyamot az alacsonyabb támaszszintek felé tolhatja.

A piac jelenleg várakozó üzemmódban van, és jelentős mozgásra van esély, amint tisztázódik a jogi helyzet.

Solana (SOL): Áttörésre készül?

A Solana (SOL) kiemelkedett az altcoinok piacán, az elmúlt hetekben 50%-kal felülmúlta az Ethereumot.

Az altcoin terület volatilitása és a Solana (SOL) FTX által a tőzsdékre történő folyamatos átruházása ellenére a Solana (SOL) árfolyama megugrott, ami erős vásárlási nyomásról és befektetői bizalomról tanúskodik.

A jelenlegi árfolyammozgások azt sugallják, hogy a Solana (SOL) az 50 dolláros határt veszi szemügyre, még akkor is, ha az FTX által végrehajtott transzfereken keresztül navigálja.

A Solana (SOL) árfolyama a közelmúltban 44 dollárig emelkedett, a következő jelentős ellenállási szint pedig 50 dollárnál található.

Az on-chain adatok azt mutatják, hogy az FTX által végrehajtott nagyméretű transzferek ellenére az eladási nyomást jól elnyelte a piac.

A 28,16 dollárnál áttört egy kulcsfontosságú ellenállást, ami július óta figyelemre méltó eredményt jelent.

Ha a Solana (SOL) a 42,50 dolláros szint felett tartja magát, az megteremtheti a terepet az 50 dolláros ellenállás megkísérléséhez a hónap későbbi szakaszában.

Az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) következetesen támogatja a Solana árfolyamát, ami egy lehetséges bikás fordulatra utal.

Az emelkedő támasz trendvonal áttörése azonban a lendület elvesztéséhez vezethet, és a Solana (SOL) árfolyama potenciálisan a 38,77 dolláros támaszszintet tesztelheti.

Amennyiben trendforduló következik be, a további lefelé irányuló mozgás során az árfolyam elérheti a 33,29 dolláros alsó támaszszintet.

A Solana (SOL) teljesítménye az Ethereummal szemben erős pozíciót sugall, de a piac továbbra is figyeli az FTX intézkedéseinek hatását a Solana (SOL) árfolyamára.

Következtetés

A kriptopiac jelentős változás előtt áll, a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) a saját kihívásaik és lehetőségeik között navigál.

A Ripple (XRP) egy olyan jogi ítéletre vár, amely precedenst teremthet a jövőjét illetően, míg a Solana (SOL) továbbra is feszegeti a határokat, és a potenciális kitörés jeleit mutatja.

Egy másik helyen a kriptovilág a ScapesMania őrült növekedési üteméről és megtérülési potenciáljáról szóló friss hírektől hangos.

Az előértékesített projekt valóban a legjövedelmezőbb lehetőségnek tűnik a mai piacon.

Az 500%-os megtérülés a legtöbb előrejelzés szerint csak a kezdet a legújabb tulajdonosok számára.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!