Melyek a legjobb altcoinok, amik ezen a héten felülmúlhatják a Bitcoin (BTC) teljesítményét?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenlegi helyzetében az olyan altcoinok kulcsszereplők, mint az Ethereum (ETH), a Solana (SOL), a Dogecoin (DOGE), a Ripple (XRP) és a Shiba Inu (SHIB) a piac egészére kiterjedő növekedési időszakban lavíroznak.

Mindezek közepette a ScapesMania (MANIA) új belépőként tűnik fel, amely potenciálisan átformálhatja a környezetet.

A növekedés várhatóan ezen a héten is folytatódik, de meg kell állapítanunk, hogy mely érmék fogják továbbra is fenntartani ezt a lendületet, és melyek azok, amelyek biztosan lemaradnak.

Folytatódik-e az egész piacra kiterjedő trend, vagy lesz némi eltérés a teljes piacon?

Melyik érmének van esélye arra, hogy felülmúlja a hatalmas Bitcoint (BTC)? Képes lesz-e a ScapesMania (MANIA) még magasabbra emelkedni?

A héten megfigyelendő top altcoinok:

  • Ethereum (ETH): A piaci ingadozások közepette a stabilitást megtartva az Ethereum szerény emelkedéssel mutat ellenállóképességet.
  • ScapesMania (MANIA): Innovatív szereplőként tűnik fel, összekapcsolva a kriptopénzeket a játékiparral, ígéretesnek mutatkozik az előértékesítési fázisban és a biztonsági vizsgálatok során.
  • Solana (SOL): A közelmúltban visszaesést tapasztalt, ami a szélesebb piaci visszaesést tükrözi.
  • Dogecoin (DOGE): Továbbra is a közösségi hangulat és a szélesebb piaci trendek hatására hullámzik.
  • Ripple (XRP): Átvészeli a jogi kihívásokat, miközben továbbra is jelentős szerepet játszik a határokon átnyúló fizetésekben.
  • Shiba Inu (SHIB): Aktív marad a piacon, amelyet a közösségi akciók és az általános piaci hangulat befolyásol.

Ethereum (ETH): Folyamatos növekedés a pénzügyi szektorban

Az Ethereum (ETH) közelmúltbeli fejleményei, különösen az Ethereum ETF Nasdaq-on történő benyújtása, rávilágítanak a pénzügyi szektorban megszilárduló pozíciójára.

Ez a lépés az Ethereum (ETH) iránti növekvő intézményi érdeklődésre utal, ami tükrözi a szélesebb piaci integrációban rejlő potenciált.

Az Ethereum (ETH) ETF-bejelentése pozitív piaci megítélést jelez, ami a kereslet és az érték potenciális növekedését sejteti, amelyet a mainstream pénzügyi szektorban való növekvő elfogadottsága hajt.

Az Ethereum (ETH) jövője ígéretesnek tűnik az intézményi befektetések lehetséges beáramlásával.

Ugyanakkor olyan kihívásokkal néz szembe, mint a szabályozási bizonytalanságok és a piaci volatilitás, amelyek hatással lehetnek a pályájára.

ScapesMania (MANIA): A szerencsejáték-központú kriptomegoldások csillaga.

Több kripto szakértő a ScapesManiát választja a 2023-as év legjobb új projektjének, és azon túl.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a tulajdonosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

altcoin

A vállalatoknak és a gyors potenciális nyereséget kereső egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>> Regisztrálj kedvezményesen az elővételes értékesítéshez a hivatalos oldalon <<

Solana (SOL): A felemelkedő versenyző?

A Solana (SOL) a közelmúltban éles, 58,6%-os emelkedést, majd 11,3%-os csökkenést produkált. Ez az ingadozás a jelentős növekedést követő piaci korrekcióra utal.

A közelmúltbeli visszaesés ellenére a Solana hét nap alatt elért 35%-os általános emelkedése általában pozitív piaci hangulatot jelez.

A Solana jövőjét a piaci kapitalizáció, a teljes lezárt érték (TVL) és az NFT-piacon betöltött szerepe fogja befolyásolni, a szélesebb piaci dinamika és a befektetői magatartás mellett.

Dogecoin (DOGE): A közösség által vezérelt növekedés

A Dogecoin (DOGE) a közelmúltban megugrott, ami a piaci hangulat pozitív változását és a további növekedés lehetőségét jelzi, amelyet az erős közösségi támogatottsága hajt.

A Dogecoin (DOGE) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése az érdeklődés újraéledésére utal, ami potenciálisan jelentősebb piaci mozgásokhoz vezethet.

A Dogecoin (DOGE) jövője a közösségi vonzerő fenntartásán és a piaci trendekhez való alkalmazkodáson múlik, sikere pedig a közösségi támogatás és a piaci dinamika egyensúlyozásától függ.

Ripple (XRP): A jogi akadályok leküzdése

A Ripple (XRP) jelenleg jelentős jogi kihívásokkal néz szembe, ami hatással lehet a befektetői hangulatra és a piaci pozíciójára.

A Ripple (XRP) körüli folyamatos jogi problémák a piaci értékek ingadozásához vezethetnek, a befektetők óvatossága pedig potenciálisan hatással lehet az árfolyamára.

A Ripple (XRP) jövője szorosan összefügg a jogi kihívások kimenetelével.

Egy pozitív megoldás erősítheti a befektetői bizalmat, míg egy negatív kimenetel negatívan befolyásolhatja a piaci helyzetét.

Shiba Inu (SHIB): Aktív piaci mozgások

A Shiba Inu (SHIB) jelentős piaci aktivitást mutat, amelyet a tokenek nagymértékű átadása emelt ki, ami aktív kereskedést és érdeklődést jelez a token iránt.

A közelmúltbeli nagymértékű tokenmozgások befolyásolhatják a Shiba Inu (SHIB) piaci értékét, ami potenciálisan megnövekedett likviditáshoz vagy áringadozáshoz vezethet.

A Shiba Inu (SHIB) jövője attól függ, hogy képes lesz-e fenntartani a jelenlegi érdeklődési szintet és eligazodni a piaci volatilitásban. Alkalmazkodóképessége és közösségi elkötelezettsége kulcsfontosságú lesz ahhoz, hogy továbbra is releváns maradjon a piacon.

Következtetés

Ebben a bika fázisban minden altcoin egyedi narratívát mutat be, de van egy egyértelmű győztes, amely nagy valószínűséggel folytatja a győztes útját.

Miközben az Ethereum (ETH), Solana (SOL), Dogecoin (DOGE), Ripple (XRP) és Shiba Inu (SHIB) elemzései az előrejelzéseik tisztázását célozzák, minden hiteles előrejelzés a ScapesMania-t választja a következő érmének, amely biztosan 500%-os megtérülést biztosít.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!