Megálljt parancsolhat az Ethereumnak a 200 napos mozgóátlag?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

A cikk írása idején az Ethereum 1546 dollár, és 5,37%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában.

Az utóbbi hetek, hónapok hosszú és unalmas oldalazó mozgása már-már unalmassá kezdett válni, így remekül érkezett meg az extra volume a kriptopiacra, ami néhány instrumentumot az „egekbe” repített, köztük az ETH-t is kiváló magasságokba repítette.

Az Ethereum árstruktúrája is remekül építkezett hosszabb oldalazó mozgását követve.

Amióta az ETH kilépett a „bear” trendből, nem lehetett kijelenteni, hogy azonnal már is „bull” trendben vagyunk, hiszen nagyon lassan oldalazott a kriptoelem a trendből való kilépést követően.

Első sorban el tudta hagyni azt a fontos zónát, amiben hosszasan tartózkodott, illetve a zóna felső trendvonalán táncolt (1047-1225 dolláros zóna).

Fontosabb szint, mint az 1267 dolláros ellenállását megtörve, illetve a folyamatosan növekvő volume növekedése során, nagyszerű jelet kaptunk, hogy magabiztosan pozícióba lépjünk a következő meghatározó szintekig.

Így az 1429.14 dolláros szint megtörése további indítékot adott számunkra, hogy az ETH itt még nem fejezte be a „pályafutását”, amit visszaigazolt az 1532.35 dolláros szint elérése, de nem hogy csak elérte, fölé is tudott szúrni.

A mozgóátlagok bikás struktúrában helyezkednek el, és ami roppant fontos indikátor ebben a nagyszerű árfolyam növekedésben, hogy a 200 napos EMA-t elértük, és fölötte is tartózkodunk jelen pillanatban is.

Amennyiben az ETH tovább szeretné folytatni robbanás szerű impulzív mozgását a következő megálló számára a fölötte lévő zóna, ami 1715.68-1817.33 dollár szinten található.

Az RSI extrém túladott szinten helyezkedik el, 85-ös értéket mutat az indikátor, ami erősen túladott zónában helyezkedik el, így ebből arra következtethetnénk, hogy fordulatot vesz az ármozgás, azonban egyelőre semmi jel nem utal erre a fordulatra.

További emelkedéséhez szükséges volna egy természetes korrekció, legalább az 1429.14 dolláros szintig, hogy további felfelé irányuló mozgásokat tudjon végrehajtani.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!