McGlone szerint az USA jövő hónapban jóváhagyhatja a bitcoin-ETF-et

-

A Bloomberg Intelligence árupiaci stratégája, Mike McGlone szerint októberre jóváhagyhatják az amerikai szabályozók a Bitcoin ETF-et.
Mike McGlone, a Bloomberg Intelligence árupiaci stratégája szerint csak idő kérdése, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) jóváhagyja az ország első, bitcoinalapú tőzsdén kereskedett alapját (ETF).

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Stansberry Investor műsorvezetőjének, Daniela Cambone-nak szeptember 21-én adott interjújában McGlone azt állította, hogy Kanada tovább növelte versenyelőnyét az Egyesült Államokkal szemben, amikor áprilisban jóváhagyta a 3iQ és a Coinshares Bitcoin ETF-jeit.
Hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államokból tőke áramlik a kanadai intézményi kriptotermékekbe, többek között a Cathie Wood által vezetett Ark Investtől is.
Úgy véli azonban, hogy az Egyesült Államok törvényhozói nem akarnak majd sokáig kimaradni ebből.
Amikor a lehetséges amerikai Bitcoin ETF jóváhagyásának időkeretéről kérdezték, McGlone azt mondta, hogy ez „potenciálisan október végéig” megtörténhet.
Fenntartotta, hogy ez valószínűleg először egy határidős termék lesz, hozzátéve, hogy mindez „legitimációs ablakot nyitna a hatalmas mennyiségű pénz beáramlásához”.
McGlone megismételte a Bloomberg Intelligence legutóbbi jelentését is, amely szerint a Bitcoin ára idén elérheti a 100.000 dollárt, és ezt egy ETF jóváhagyása segítené elő.
Lark David kripto-YouTuber osztja McGlone árcéljait, és megjegyezte, hogy a korábbi bikapiacokon 2013-ban és 2017-ben az utóbbi negyedévekben hatalmas árfolyam-ralikat láthattunk.


Az SEC jelenleg még nem hagyott jóvá kripto-ETF-et, annak ellenére, hogy a potenciális kibocsátóktól beérkező kérelmek száma folyamatosan növekszik.

A hónap elején a Fidelity Investments multinacionális pénzügyi szolgáltatócég lobbizott az SEC-nél egy ETP jóváhagyása érdekében, arra hivatkozva, hogy a Bitcoin-piacok már elérték az érettséget a szabályozó saját szabványai szerint.

Olvastad már? Dupla csúcs az Ethereum grafikonján

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 04.20.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) árfolyama mindent összevetve bikásan kereskedik, és az emelkedő trendvonal mentén konszolidálódik, annak ellenére, hogy az egész piacon megfigyelhető visszafogott felfelé irányuló...

Visszaszámlálás a bitcoin felezésig, 100 ezer vagy 55 ezer lesz a következő árfolyam

Április 20 nagy nap a Bitcoin hálózat számára, ismét itt a felezés, a kriptoközösség hangulata tagadhatatlanul emelkedett. Rengetegen úgy vélik, nagy emelkedés jöhet, és 100...

Ripple (XRP) technikai elemzés 04.20.

Prémium Ripple (XRP) A Ripple (XRP) árfolyama április 13. és 17. között 0,59 dollárról 0,43 dollárra esett, majd április 18-án újra tesztelte és áttörte a 0,50 dolláros...

Az Ethereum és a Bitcoin ára lefelé, miközben az új mémérme a Raboo előértékesítése megközelíti az 1 millió dollárt

Vendégbejegyzés A Bitcoin és az Ethereum 2024 első negyedévében megkönnyítette a piac egészére kiterjedő rallyt. A második negyedév kezdete óta ezek a top tokenek komoly eséseket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!