Már késő megvenni a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB), vagy nem?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca jelenleg figyelemre méltó változásnak lehet tanúja, 17 hónap óta először tapasztalható nettó tőkebeáramlás.

Ez a változás jelentős eltérést jelent az elhúzódó kiáramlási tendenciától, ami a befektetők megújult bizalmát és a különböző kriptovaluták növekedési potenciálját jelzi.

A megváltozott környezetben a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a feltörekvő ScapesMania is érezteti jelenlétét, mindegyikük egyedi vonzerővel és potenciállal rendelkezik.

A jelenlegi piacon nem világos, hogy a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) megismétli-e a múltbeli növekedést.

Közelebbről meg kell vizsgálni, hogy a jelenlegi lendület nagyszerű befektetési lehetőséget jelez-e, vagy óvatosságra int.

Másrészt a ScapesMania egy kiemelkedőbb opciónak bizonyulhat, amelyet érdemes megfontolni.

Összegzés
  • A ScapesMania innovatív bevételi forrásokkal és erős előértékesítési teljesítménnyel tűnik ki, ami ígéretes jövőre utal a kriptopénzpiacon.
  • A Dogecoin (DOGE) várhatóan jelentős emelkedő tendenciát fog átélni, az előrejelzések szerint a rally 0,083 dollár fölé emelkedik, ami rövid idő alatt több mint 12%-os nyereséget jelent.
  • A Shiba Inu (SHIB), egy másik mém ihlette kriptopénz, saját, egyedi piaci útját járja, növekedési potenciállal és megnövekedett befektetői érdeklődéssel.

ScapesMania: Web3 Innovátor

A ScapesMania gyorsan az eredetiség szinonimájává vált a relatíve új kriptopénzek piacán.

A ScapesMania kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bevált kriptotitánok tömegéből innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átesett a legmagasabb szintű biztonsági tesztek auditjain.

A kulcsfontosságú tőzsdéken való jelenléttel a láthatáron a ScapesMania láthatóságra és likviditásra készül, ami a növekedését fogja táplálni.

Mi az az előértékesítés?

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerhessenek és esetleg megvásárolhassanak egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenne és az online kereskedési platformokon listázásra kerülne.

Ráadásul ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék meg, mint amilyenek a projekt indulása után lesznek.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis ablakot kapnak arra, hogy kihasználják ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy jelentősen megtakarítson, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan ugrásszerűen megnő.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezzen ScapesMania tokeneket, elúszik.

A ScapesMania lesz 2023 és azon túl a legforróbb altcoin?

Több tényező is arra utal, hogy a ScapesMania lesz 2023 legígéretesebb új kriptopénze:

Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania lehetővé teszi, hogy a kriptóhoz értő emberek hasznot húzzanak a több milliárdos játékiparból;
Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikája élvonalbeli és könnyen érthető, mivel elkerüli a kétértelműségeket;
Emelkedő előértékesítési számok: A ScapesMania lenyűgöző előértékesítési statisztikái azt mutatják, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<<<

Dogecoin (DOGE): Egyre nagyobb lendületet vesz

Dogecoin

A Dogecoin (DOGE) mémből jelentős kriptopénzzé nőtte ki magát, és mind a rajongók, mind a komoly befektetők figyelmét magára vonzza.

Egy ismert kriptostratéga, Kaleo közelmúltbeli elemzése reflektorfénybe helyezte a Dogecoin (DOGE) árfolyamot, ami figyelemre méltó növekedési potenciálra utal.

A piaci megítélés e változása aláhúzza a Dogecoin növekvő jelentőségét a szélesebb kriptopénz-térségben.

Jelenleg a Dogecoin (DOGE) dinamikus fázist él át, árfolyama a 0,058 és 0,077 dollár közötti tartományban ingadozik.

A 10 napos mozgóátlag 0,075 dolláron áll, ami bikás tendenciát jelez, míg a 100 napos mozgóátlag 0,065 dolláron stabilabb, hosszú távú perspektívát kínál.

A támaszszintek 0,030 és 0,049 dollárnál, az ellenállási szintek pedig 0,0849 és 0,1031 dollárnál vannak meghatározva.

Emellett a DOGE/BTC pár kitörést mutatott az egy éves átlós ellenállásból, és 0,00000209 BTC (0,074 dollár) körül kereskedik.

A Dogecoin (DOGE) előrejelzése optimista, és a közeljövőben meredek rallyt jósolnak.

Kaleo elemző arra számít, hogy a Dogecoin (DOGE) rövid időn belül konszolidálódhat, mielőtt jelentős emelkedést tapasztalna.

Előrejelzései szerint november 13-ra 0,083 dollár fölé emelkedhet, ami több mint 12%-os emelkedést jelent kevesebb mint egy hét alatt.

Továbbá a DOGE/BTC páros várhatóan 0,00000550 BTC (0,19 dollár) magasságába emelkedik, ami a Dogecoin rövid és középtávú bikás kilátásait sugallja.

A Shiba Inu (SHIB) kritikus pillanat előtt áll a piaci pályáján

Dogecoin

Az érmét nemrég egy hosszú távú ellenállási trendvonal utasította el, ami a harmadik sikertelen kitörési kísérletet jelzi.

Ez a heti időkeretben megfigyelt minta azt jelzi, hogy a Shiba Inu (SHIB) 2022 augusztusa óta egy csökkenő ellenállási trendvonal alá csökken.

A helyzetet tovább bonyolítja a Relative Strength Index (RSI), amely bár emelkedik, továbbra is 50 alatt marad, ami a piaci trend bizonytalan irányítására utal.

Jelenleg a Shiba Inu (SHIB) a 0,0000069 dollár és 0,0000085 dollár közötti árfolyamsávban kereskedik.

A 10 napos mozgóátlag 0,0000086 dolláron, a 100 napos mozgóátlag pedig 0,0000079 dolláron áll, ami rövid távon felfelé irányuló mozgás lehetőségét mutatja.

A támaszszintek a 0,0000044 és a 0,0000060 dollárnál, míg az ellenállási szintek a 0,0000091 és a 0,0000107 dollárnál helyezkednek el.

Ezek a számok kiemelik azokat a kritikus pontokat, amelyek befolyásolhatják a Shiba Inu (SHIB) jövőbeli ármozgásait.

A Shiba Inu (SHIB) árfolyamának jövője jelenleg válaszút előtt áll.

A bikás oldalon a Shiba Inu (SHIB) kitört a csökkenő párhuzamos csatornából, és visszaszerezte a 0,0000084 dolláros területet, elérve a 0,0000098 dolláros csúcsot.

Azonban a 0,618 Fib retracement ellenállási szintnél elutasítással szembesült.

A kriptopénz kereskedők optimisták, mivel úgy vélik, hogy az ezt követő kitörés a Shiba Inu (SHIB) árfolyamot a 0,0000100 dolláros szint fölé repítheti.

A jövőbeli árfolyam-előrejelzés attól függ, hogy a Shiba Inu (SHIB) letörik-e a 0,0000084 dolláros támaszterületről, vagy felette pattan.

Egy bontás 15%-os esést eredményezhet 0,0000070 dollárig, míg egy pattanás 25%-os emelkedést eredményezhet 0,0000105 dollárig.

Következtetés

A kriptopénzek piaca jelentős átalakuláson megy keresztül, a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a ScapesMania pedig ennek a változásnak az élén áll.

A Dogecoin (DOGE) potenciális rallyja és a Shiba Inu (SHIB) piaci dinamikája lehetőségeket kínál a kereskedők számára, míg a ScapesMania innovatív megközelítése új utat váj ki a kriptovilágban.

Jelen állás szerint a ScapesMania jövedelmező lehetőségnek tűnik.

Az előértékesítési bónuszokkal, kedvezményekkel és a közösségi média hype-jával minden meglehetősen nyilvánvalóvá válik, a ScapesMania lehet a legjobb választás ma, holnap és holnapután.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez. Mindezek ellenére van remény egy esetleges...

Kiyosaki: most kell bitcoint venni, amíg nem késő!

Robert Kiyosaki ismételten az alternatív befektetési eszközöket szorgalmazza, beleértve az aranyat, az ezüstöt, és a Bitcoint, miközben óva int a hagyományos fiat pénzrendszertől. Kiyosaki, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!