Litecoin rally, miközben számos kripto stagnál

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Kiválóan alakul a Litecoin (LTC) chartja, az utolsó 2 napban róla mondhatjuk el, hogy a legtöbb erővel rendelkező kriptovaluta a piacon.

Közel 38%-os hozamot érhettünk el a Litecoin chartjén, ha időben észleltük az árfolyam robbanást.

Az ár remekül építkezett az utolsó Lower Low szintjétől.

Az 51.44 dolláros lokális ellenállás állította meg az áresést, bár ez alatt a szint alatt tudtunk zárni.

De másnap egy masszív erejű bullish engulfing gyertyaformáció jelentette számunkra, hogy nem szeretne tovább tartózkodni negatív tartományban a kriptoeszköz.

Első fontos szint az emelkedésben a 61.64 dolláros szint volt, amit szépen át is tört az árfolyam, majd validálta egy visszateszttel.

Onnan indította el impulzív mozgását, egészen a 71.58 dolláros ellenállásig, amin úgy áthalad, mint kés a vajon.

Ezenfelül sikeresen az összes, (és ilyet manapság nagyon ritkán lehet kijelenteni) exponenciális mozgóátlagok felett tartózkodik az árfolyam, ez szintén egy erős jelzés a bikák erejéről.

Azonban az RSI lassacskán a túladott zónába ér, ami egy fordulót jelenthet a befektetők és kereskedők számára.

Ami arra következtet, hogy az LTC megfogja látogatni újra, és meg is kell látogatni újra a 71.58 dolláros szintet, ahhoz hogy újult erővel tovább tudjon haladni a Litecoin.

litecoin

Kiemelt kép: Dennis Amith


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztet

A Tesla vezérigazgatója és Twitter főnöke, Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztetett az Egyesült Államokban. A milliárdos hangsúlyozta, hogy a Federal Reserve-nek „azonnal” csökkentenie kell a kamatokat,...

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!