Justin Sun, a Tron alapítója elmondta, miszerint most az a legfontosabb, hogy a kriptopénz listázásra kerüljön a Coinbasen, vagy a Binance amerikai verzióján.

A vállalkozó Tron-rajongók Twitter-üzeneteire válaszolt augusztus 9-én, miután egyes befektetők aggódni kezdtek amiatt, hogy az amerikai állampolgárok nem tudnak majd TRX-szel kereskedni a Binance-on.

A pánikot az okozta, hogy a TRX nem szerepelt a Binance azon 30 kriptopénzének listáján, amelyeket a Binance amerikai leányvállalatán, a Binance US-en fog listázni.

A Tron közösség kérdései

A Binance listájáról a @TronSpark névre hallgató felhasználó azt írta:

„A Tron jobban teszi, ha minél előbb felkerül erre a listára, vagy a Coinbase-re. Mind imádjuk a tront, de kell egy hely az amerikai lakosok számára, hogy kereskedjenek vele.”

Két órával később Sun azt válaszolta:

„Igen. Jelenleg ez a legfontosabb számunkra. Egy teljes csapat, beleértve engem is erre fog összpontosítani. Mind elintézzük ezt a Tron sebességével!”

Sun bocsánatot kért a késés miatt, beismerte, hogy a Tront több USA-beli tőzsdén kellett volna elérhetővé tenni. Megígérte, hogy még év végére megoldja ezt a problémát.

Az aggodalmak ellenére a Tron továbbra is elérhető lesz két, a szabályzásoknak megfelelő észak-amerikai tőzsdén: a Bittrexen és az eToron.

A mai nap során felfedték skálázási megoldásukat, a Sun Networköt. A rendszer lehetővé teszi a 100-szoros mértékű skálázást és a decentralizált alkalmazások építését és futtatását oldalsó blokkláncokon.

Forrás: cointelegraph.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂