John Cena „katasztrofális kudarcnak” nevezte saját NFT-eladásait

-

A World Wrestling Entertainment 500 arany fokozatú csomagot kínált Cena NFT-jéből 1000 dollárért, de csak ennek a töredékét adták el.
John Cena profi pankrátor és színész elmondta, hogy a rajongók mindössze 7,4%-át vásárolták meg a World Wrestling Entertainment, vagyis a WWE által a múlt hónapban elérhetővé tett nem-helyettesíthető tokenjeinek (NFT).

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A szeptember 12-én a Florida Supercon 2021 rendezvényen tartott beszédében Cena elmondta, hogy hiba volt a WWE NFT-ket a fizikai gyűjtőeszközökkel – sapka, póló, karszalagok, öv, törölköző, dedikált kép és a digitális gyűjtőeszköz – egy csomag részeként forgalmazni.
A szervezet 500 arany fokozatú csomagot kínált az NFT-vel együtt 1000 dollárért, de ezeknek csak töredéke kelt el.
„Sokat beszélek a kudarcról – ez az ötlet megbukott” – mondta Cena. „Én magam és a WWE-ben dolgozó emberek úgy gondoltuk, hogy 1000 dollár egy tisztességes ár. Tévedtünk. Teljesen tévedtünk.”
Hozzátette:

„37 darabot adtunk el belőle. Katasztrofális kudarc volt.”

Cena és a WWE a pankrátorsztárnak két szintre osztott NFT-ket adott ki: egy 24 órás aukción egy „John Cena Platinum NFT-t”, és az 500 darab limitált kiadású NFT-t a fent említett fizikai gyűjtőeszköz-csomag részeként a következő napon.
A platina NFT állítólag 21 000 dollárért kelt el, a legmagasabb ajánlatot tevő pedig VIP-jegyeket – szállással együtt – kapott a dallasi WrestleMania 38-ra vagy a Los Angeles-i WrestleMania 39-re.
A WWE veteránja már jóval az NFT-k feletti népszerűséghullám előtt népszerűsítette a kriptókat a közösségi médiában.

A 2017-es Bitcoin (BTC) bikafutás előtt – amikor az árfolyam a 4000 dolláros tartományban volt – tweetelt egy képet a fizikai tokenjéről.
A 2020-ig a WWE-ben szereplő, visszavonult profi pankrátor, The Undertaker is szerepelt már NFT-gyűjteményekben.
Nem világos, hogy a pankrátor rajongóit az NFT ára riasztotta-e el – Cena maga is nagyjából 500 dollárra becsülte a digitális műalkotás értékét -, vagy csak a fizikai gyűjtemények.
Júliusban egy vállalkozó egyszerre indított árverést az Apple társalapítójának, Steve Jobsnak egy álláspályázatára és egy ugyanilyen NFT-re.

A fizikai papír végül 343 000 dollárért kelt el, míg az NFT-re a végső licit 12 Ether (ETH), azaz akkoriban nagyjából 27 460 dollár volt.

Olvastad már? Nagy partnerségek vannak kilátóban a Cardano kapcsán

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Uniswap (UNI) technikai elemzés 04.24.

Prémium Uniswap (UNI) Az Uniswap (UNI) egy magasabb időtávú valós értékű rést töltött ki a grafikonokon. A mély retracement azt jelentette, hogy a befektetők további veszteségektől tarthatnak. A...

75 kriptoipari cég kapott működési engedélyt Dél-Afrikában

Dél-Afrika Pénzügyi Felügyelete, az FSCA hétfőn bejelentette, hogy eddig 75 intézménynek adott ki működési engedélyt. Ezt az üzenetet azzal kapcsolatban közölték, hogy több cég valótlanságokat...

A Binance tőzsdét perbe fogták Kanadában

Annak ellenére, hogy a Binance 2023 májusában bejelentette távozását Kanadából, a helyi hatóságok továbbra is vizsgálódnak az ügyében. A tőzsde új pert kapott a nyakába...

A Cardano olyat alakít, hogy már az altcoinok is érdekesebbek

Vendégbejegyzés A Cardano (ADA) elmúlt hónapja nem sikerült túl fényesre, a vágyott zöld hangulat helyett 14,68%-os csökkenést tud csak felmutatni.  A dolgok azért vezethettek idáig, mert az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!