Jack Dorsey beépítené a Lightning-hálózatot a Twitter-be vagy a BlueSky-ba

-

A hónap elején Dorsey elárulta, hogy a Square egy nyílt forráskódú hardveres Bitcoin-pénztárcát tervez fejleszteni.
Jack Dorsey, a Twitter közösségi média hálózat és a Square pénzügyi szolgáltató társaság társalapítója megerősítette, hogy a Bitcoin Lightning-hálózatának integrálását tervezi legalább az egyik vállalkozásánál.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Június 11-én egy Twitter-felhasználó azt kérdezte Dorsey-tól, hogy tervezi-e integrálni a Lightning-hálózatot a Twitter-be vagy a BlueSky-ba – egy decentralizált közösségi hálózatba, amelyet a Twitter 2019 óta fejleszt.

„Csak idő kérdése” – válaszolta Dorsey.


Dorsey megjegyzése elég homályosnak tűnik, mivel nem derül ki világosan belőle, hogy az egyik, a másik, vagy mindkét vállalat estében tervezik implementálni a frissítést.
Egy „mklad” nevű Twitter-felhasználó úgy gondolja, hogy Dorsey Lightning mellett álló megjegyzései a Tidal-al – Jay-Z zenei streaming platformjával – lehetnek összefüggésben, amelyet a Square nemrégiben vásárolt meg.
A Square a közelmúltban elkezdte kibővíteni saját, digitális eszközökkel kapcsolatos tevékenységeit.
A hónap elején Dorsey elárulta, hogy a Square egy nyílt forráskódú, nem őrizet alatt álló Bitcoin hardverpénztárcát szándékozik fejleszteni.

Másnap a Cointelegraph arról számolt be, hogy a Square leszerződött a Blockstream blokklánc-infrastruktúra céggel, illetve, hogy a Square 5 millió dollárt tervez befektetni egy napenergiával működő Bitcoin-bányászati ​​létesítménybe.
Dorsey már régóta állítja, hogy a Bitcoin-bányászat ösztönzi a megújuló energiák elfogadását és innovációját, ennek megfelelően a Square decemberben 10 millió dollárt fektetett be a Bitcoin Clean Energy Investment Initiative-be.

Olvastad már? Jól megy a bitcoinnak, miközben az amerikai infláció 13 éve nem látott magasságokba szökött

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Már 1000 bitcoin-automata van Ausztráliában

Ausztrália, a harmadik legtöbb bitcoin ATM-et üzemeltető ország új mérföldkövet ért el, mivel már 1000 aktív gép üzemel az államban. Az Egyesült Államok 2017 novemberében,...

Az XRP brutális visszaesése: 3 árszint, amit figyelnünk kell

Prémium Ripple (XRP) Az XRP brutálisan elutasította a 200 EMA ellenállási szintet. A stabilitás fenntartására tett kísérlet után az XRP éles visszafordulást tapasztalt a mozgóátlagtól, ami potenciálisan...

Floki Inu (FLOKI) technikai elemzés 04.25.

Prémium Floki Inu (FLOKI) A Floki Inu (FLOKI) árfolyama egy kritikus szinten pihent, ami az elkövetkező napokban masszív bikarallyt eredményezhet. Ahogy azonban a piaci helyzet medvéssé vált, a...

A Futball Pápa kriptója: indul a BetHustlers

Vendégbejegyzés A sportfogadás az emberiség egyik legrégebbi időkre visszanyúló szórakozása, több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Az ókori görögök és rómaiak szenvedélyesen űzték ezt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!