Indiában a legnépszerűbbek a blokkláncos játékok

-

India a világ vezetője az NFT-játékok terén, míg a fejlett országokban, például az Egyesült Államokban és Franciaországban jelentősen alacsonyabb a játékkal pénzt kereső (P2E) játékosok száma, mint a világ többi részén – derül ki a Finder legfrissebb adataiból.
A Finder legfrissebb NFT játékstatisztikái szerint India az az ország, ahol a legtöbb válaszadó (34%) játszott már P2E játékkal. A következő legmagasabb arányt Hongkong képviseli 29%-kal, míg az Egyesült Arab Emírségek 27%-kal a harmadik helyen áll.

Miközben a P2E játékok népszerűsége növekedni látszik, a Finder adatai látszólag különbséget mutatnak a nyugati országokból származó válaszadók és a világ többi része közötti érdeklődés szintje között.
Az Egyesült Államokban, ahol a válaszadók közel 14%-a mondta azt, hogy tudja, mi az a P2E, csak 9,4% játszott legalább egy játékot. Svédországban a válaszadóknak mindössze 4,3%-a vallotta be, hogy játszott már.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tanulmányban azonban, amelyben a Finder 26 ország internetezőinek NFT játékszokásait igyekezett meghatározni, a kutatócég azt találta, hogy az Egyesült Államokban több válaszadó tervezi, hogy a jövőben játszani fog.
A Finder a P2E-játékokat a jövőben játszani tervező amerikai lakosok számának várható növekedésének mértékéről is szót ejtett.

„Ez a szám 2022 végére várhatóan 1,8-szorosára nő, és az Egyesült Államokban élők aránya várhatóan eléri a 16,5%-ot. Franciaországban, ahol a megkérdezettek mindössze 6%-a játszott már P2E játékkal, ez az arány várhatóan 15%-ra emelkedik. A másik nagy befutó Peru (13%-ról 29%-ra) és Spanyolország (8%-ról 17%-ra).”

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Nigéria vezeti Afrikát

Eközben a felmérés szerint a 35 év alatti válaszadók is élen járnak az NFT-játékok terén. Ebben a kategóriában ismét India vezet 41,7%-kal, míg Németország, Svédország és Franciaország egyaránt 10% alatt maradt.
Afrikában csak két ország – Nigéria és Dél-Afrika – válaszadói vettek részt a felmérésben. Nigériában a válaszadók 16%-a mondta, hogy játszott már P2E játékkal, és további 16,9% tervezi, hogy a jövőben is játszik. Dél-Afrikában körülbelül 10,2% mondta, hogy játszott NFT-játékot, míg 10,6% tervezi ugyanezt a jövőben.

Olvastad már? Kriptóval forradalmasítanák a hűségrendszereket – interjú Varga Zoltánnal, a Bevachip vezetőjével

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Egy VR projekt most a befektetők favoritja

A kriptovaluta piacok az egyre növekvő, makroszintű ellenszél közepette éppen esnek, és a lassuló spot Bitcoin ETF-beáramlásoknak köszönhetően is csökken az izgalom. A kripto befektetők...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!