Hogyan reagál a Cardano (ADA), Ripple (XRP), Chainlink (LINK) árai a Bitcoin ETF jóváhagyására?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca jelenleg visszaesést tapasztal, a főbb kriptopénzek, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) jelentős csökkenést szenvednek el.

A Bitcoin 4%-kal 35.000 dollár körüli szintre esett, az Ethereum pedig közel 6%-kal esett.

Ez a tendencia ellentétben áll a hagyományos pénzügyi piacokkal, amelyek javulást mutatnak az infláció közelmúltbeli lassulását követően.

E kihívások ellenére az elemzők továbbra is optimisták a kriptopénzpiac jövőjét illetően.

Az olyan tényezők, mint az alacsonyabb inflációs ráták és a spot bitcoin ETF-ek lehetséges jóváhagyása az Egyesült Államokban, várhatóan hosszú távon pozitív hatással lesznek.

Ez a jelenlegi piaci helyzet adja meg a terepet a Cardano (ADA), a Ripple (XRP), a Chainlink (LINK) és a feltörekvő ScapesMania (MANIA) elemzéséhez.

Ahogy az események dinamikus sorozata továbbra is kibontakozik, még a legügyesebb kereskedőknek is el kell gondolkodniuk azon, hogy milyen hatással lesz, ha lesz egyáltalán, egy Bitcoin ETF ezekre a digitális eszközökre.

Ezt a kérdést vizsgáljuk meg mai írásunkban.

Összefoglalás:
  • A ScapesMania (MANIA) innovatív megközelítésével és határozott előértékesítési teljesítményével hívja fel magára a figyelmet, ami jelentős növekedési potenciálra utal.
  • A Cardano (ADA) ellenálló képességet és növekedési potenciált mutat, amit a növekvő felhasználói elfogadottság és tranzakciós aktivitás támogat a piaci konszolidáció ellenére.
  • A Ripple (XRP) árfolyama rendkívül érzékeny a piaci hírekre és pletykákra, amint azt a közelmúltbeli spekulatív kilengések is mutatják, ami változékony, de opportunista jövőre utal.
  • A Chainlink (LINK) piaci teljesítménye jelentősen megugrott, amit a valós eszközök tokenizációja és az intézményi elfogadás hajtott, ami ígéretes jövőre utal.

A feltörekvő csillag: ScapesMania piacra lépése

Számos kripto szakértő a ScapesManiát választja a 2023-as év legjobb új projektjének, és az azt követő éveknek.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

cardano

A vállalatoknak és az egyéni kriptokereskedőknek, akik gyors potenciális nyereséget keresnek, mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az idő múlik, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes birtokolni.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz az elővásárláshoz kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Cardano (ADA): A piac konszolidációja és a felhasználók növekedése

cardano

A Cardano (ADA) jelenleg a konszolidáció fázisában van, fenntartva a stabilitást a 0,35 dolláros támaszzóna felett.

Annak ellenére, hogy a múlt heti altcoin rally során a nemrégiben nem sikerült a 0,40 dolláros szint fölé törnie, a Cardano (ADA) a rugalmasság jeleit mutatja.

Ez különösen nyilvánvaló, mivel továbbra is új felhasználókat vonz, ami az egészséges és növekvő ökoszisztéma kulcsfontosságú mutatója.

Az IntoTheBlock adataiból kiderül, hogy a Cardano (ADA) új felhasználói befogadási aránya nemrég tetőzött, több napon keresztül 30% feletti arányt tartva, ami az elmúlt három hónaphoz képest jelentős eredmény.

A Cardano (ADA) árfolyammozgása jelenleg konszolidációs szakaszban van, a kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szintek körül mozog.

A 10 napos mozgóátlag 0,366 dolláron áll, míg a 100 napos mozgóátlag 0,275 dolláron.

Ez felfelé irányuló mozgás lehetőségére utal, ha a piaci feltételek továbbra is kedvezőek maradnak.

A támaszszintek 0,150 és 0,214 dollárnál, az ellenállási szintek pedig 0,343 és 0,408 dollárnál helyezkednek el.

Az új és meglévő piaci szereplők növekvő tranzakciós aktivitása felmelegítheti a Cardano (ADA) hálózat iránti keresletet az elkövetkező napokban.

Ez a növekvő kereslet, valamint a 0,35 dollár körüli erős támasz-vásárlási fal azt sugallja, hogy a Cardano (ADA) készen állhat a 0,40 dolláros szint felé történő visszapattanásra.

Ripple (XRP): Piaci érzékenységek és spekulatív kilengések

A Ripple (XRP) a közelmúltban drámai árfolyam-emelkedést, majd ugyanilyen gyors esést élt át egy álhírre adott piaci reakciók miatt.

Egy hamis bejelentés azt sugallta, hogy a BlackRock, az egyik legnagyobb vagyonkezelő Ripple (XRP) tőzsdén kereskedett terméket hoz létre, ami a Ripple (XRP) árfolyamának 12%-os megugrását eredményezte.

Ez a kiugrás rövid életű volt, mivel a hírt gyorsan megcáfolták, így a Ripple (XRP) majdnem olyan gyorsan veszítette el a nyereségét, mint amilyen gyorsan szerezte.

Jelenleg a Ripple (XRP) árfolyama a 0,509 és 0,655 dollár közötti tartományban mozog. A Ripple (XRP) 10 napos mozgóátlaga 0,666 dolláron áll, valamivel a 100 napos mozgóátlaga felett, ami 0,545 dollár.

Ez felfelé irányuló mozgás lehetőségét jelzi, bár volatilis piaci környezetben.

A Ripple (XRP) támaszszintjei jelenleg 0,272 és 0,418 dollárnál, míg az ellenállási szintek 0,710 és 0,857 dollárnál helyezkednek el.

Úgy tűnik, hogy a Ripple (XRP) jövője szorosan függ a piaci hírekre és a befektetői hangulatra való érzékenységétől.

A jövőre nézve a Ripple (XRP) stabilizálódási és növekedési képessége attól függ, hogy hatékonyan navigál-e ezekkel a piaci érzékenységgel.

Chainlink (LINK): A piaci teljesítmény és az elfogadottság ugrásszerű növekedése

A Chainlink (LINK) a közelmúltban jelentős emelkedést tapasztalt, november 2. és 8. között 26%-kal emelkedett, és 14 dollár körüli értéket ért el, ami 2022 áprilisa óta nem látott szint.

Ezt a lenyűgöző teljesítményt a reális eszközök (RWA) tokenizációjával kapcsolatos várakozások és az intézményi elfogadás első jelei hajtották.

Különösen a Chainlink (LINK) ökoszisztémában történtek pozitív fejlemények, mint például a Vodafone és a Sumitomo Corporation közötti partnerség, amely Chainlink (LINK) oracles-t használ.

Ez a partnerség, valamint az RWA tokenizáció szélesebb körű trendje, amelyet a HSBC szabályozott értékpapírok letétkezelési szolgáltatásainak elindítása is bizonyít, a Chainlink (LINK) oracle megoldások iránti növekvő keresletet jelzi.

Jelenleg a Chainlink (LINK) árfolyama a 8,30 és 13,22 dollár közötti sávban mozog.

A 10 napos mozgóátlag 14,62 dolláron áll, ami a további felfelé irányuló mozgás lehetőségét jelzi.

A 100 napos mozgóátlag 8,27 dolláron áll, ami tovább hangsúlyozza a közelmúltbeli pozitív tendenciát.

A Chainlink (LINK) támaszszintjei 0,33 dollár és 5,25 dollár, az ellenállás szintjei pedig 15,09 dollár és 20,01 dollár.

A Chainlink (LINK) jövője ígéretesnek tűnik, mivel a közelmúltbeli árfolyam-emelkedést a megnövekedett hálózati aktivitás és az oracle-megoldások iránti nagy kereslet támogatja.

A nagyvállalatokkal való partnerség és az RWA tokenizáció irányába mutató tendencia arra utal, hogy a Chainlink (LINK) iránt egyre nagyobb intézményi érdeklődés mutatkozik.

Következtetés

A Bitcoin ETF esetleges amerikai jóváhagyása valószínűleg jelentős hatással lesz a kriptopénzek piacára, beleértve a Cardano (ADA), a Ripple (XRP) és a Chainlink (LINK) piacát is.

A Cardano (ADA) számára ez fokozott befektetői bizalmat és piaci növekedést jelenthet.

A piacérzékenységéről ismert Ripple (XRP) esetében figyelemre méltó pozitív árfolyammozgás jöhet, bár potenciális volatilitással.

A Chainlink (LINK) a közelmúltban tapasztalt fellendülésével és intézményi elfogadásával tovább nyerhet a kriptotérség iránti megnövekedett legitimitásból és érdeklődésből.

A ScapesMania (MANIA), mint új belépő, szintén profitálhat a megnövekedett piaci figyelemből és befektetői érdeklődésből, amely jellemzően a kriptoterület ilyen jelentős fejlesztéseit követi.

A projekt már most is lenyűgöző növekedése esetleg sokszorosára nőhet, ami soha nem látott kiugrást eredményezhet.

Most van itt a legjobb alkalom, hogy beszállj a projektbe!

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!