Hogyan fog Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), és Pepe (PEPE) teljesíteni a piac átrendeződésében?

-

A kriptopénzpiac jelenleg kritikus ponton áll, és 300 milliárd dollár értékű potenciális értékváltozást tartogat a láthatáron.

Ezt a szeizmikus változást a főbb kriptovaluták, mint a Bitcoin, az Ethereum és az XRP megugrása hajtja, a globális háborús inflációs aggodalmak közepette.

A piac jelentős rallyt tapasztalt, a Bitcoin értéke több mint kétszeresére nőtt a nagy kriptotőzsde, az FTX tavalyi összeomlása óta.

Ezt a rallyt az a megnövekedett várakozás táplálja, hogy a Federal Reserve jelentősen befolyásolhatja a piacot.

Ebben a dinamikus és gyorsan változó környezetben olyan kriptovaluták, mint a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) járják a saját útjukat, amelyeket mind egyedi piaci erők és közösségi dinamika befolyásol.

Ugyanakkor egy új szereplő, a ScapesMania is belép a színpadra, aki készen áll arra, hogy nyomot hagyjon ebben az összetett ökoszisztémában.

Milyen hatással vannak a közelmúlt eseményei és a piac egészére kiterjedő növekedés ezekre a valutákra?

A Shiba Inu (SHIB) és a PEPE (PEPE) továbbra is felfelé ívelő mozgást fog mutatni, vagy a ScapesMania felül fogja múlni őket? Derítsük ki!

ScapesMania: Az új és innovatív szereplőként megjelenő ScapesMania növekedésre van pozícionálva, a biztonságra és a kriptopiac nagy átláthatóságának és likviditásának lehetőségére összpontosítva.
Dogecoin (DOGE): Újjáéledőben van, erős on-chain mérőszámokkal és növekvő nyereséges pénztárcák száma, a Dogecoin (DOGE) a bikás trend jeleit mutatja, és potenciálisan elérheti a 0,10 dolláros szintet.
Shiba Inu (SHIB): A Shiba Inu (SHIB) az égési arány jelentős növekedésével fémjelezve a kínálat csökkentésére irányuló, közösség által vezérelt erőfeszítéseket mutat, ami potenciálisan növeli az értékét egy bikás piacon.
Pepe (PEPE): A stabil kereskedési időszak ellenére a Pepe (PEPE) bikás on-chain mutatókat jelez, ami a többi jelentős mémérménél megfigyelhető trendekkel összhangban lévő, közelgő árfolyam-emelkedésre utal.

ScapesMania: A kripto birodalom új versenyzője

Míg a nagyobb kriptovaluták az ingadozással küzdenek, a ScapesMania szinte garantált 400-500%-os megtérülést kínál.

Az innovatív projekt jelenleg előértékesítés alatt áll, ami azt jelenti, hogy a tulajdonosoknak jól megfizethetik a várakozást.

Az előértékesítés több fordulóból áll, a jelenlegi pedig hatalmas, 75%-ot megközelítő kedvezményt kínál a vásárlásra. Ha van olyan pillanat, amikor érdemes bízni a hype-ban, akkor az most van!

ripple

A tokenek ára alacsony, ami azt jelenti, hogy a pénztárcádtól függetlenül kihasználhatod ezt az ajánlatot.

Nincs hátránya és rengeteg potenciális nyereség a ScapesMania-hoz való csatlakozásnak, még akkor is, ha nincs sok pénzed, amit felhasználhatnál.

Az érme jellemzőinek közelebbi vizsgálata számos vonzó szempontot tár fel.

A ScapesMania például lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek egy több milliárd dolláros iparágban, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amely a felhasználók elkötelezettségét fenntartja, és arra ösztönzi őket, hogy továbbra is részt vegyenek.

Továbbá a projekt tokenomikája átlátható és biztonságos, és a legutóbbi 150.000 dolláros nyereményjáték hozzáadása lehet az utolsó simítás, ami ahhoz szükséges, hogy a korai rajongókból teljes értékű fanatikusok váljanak.

Azoknak, akik még mindig fontolgatják, hogy melyik előértékesítési projektet válasszák, tudniuk kell, hogy a ScapesMania jövőképe rendkívül ambiciózus.

További listázások, fejlesztések és egy olyan egyedi, hiánypótló koncepció fejlesztése formájában érkezik, amelyet még nem fogadtak el kriptokörökben.

Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy az előértékesítési számok kiemelkedőek – ez hosszú távon biztosan sokak számára jelenthet áldást.

A ScapesMania azon a ponton van, ahol a korábbi vásárlók már biztosra vehetik, hogy remek döntést hoztak, és most azoknak is eljött az ideje, akik még nem próbálták ki a projektet.

Szálljon be most, hogy elérje a 400-500%-os vagy talán még magasabb potenciális megtérülést.

>>> Csatlakozzon az előértékesítéshez 75%-os kedvezménnyel <<<

Dogecoin (DOGE): $0,10 felé tartó pálya a bikás piaci jelzések közepette

A Dogecoin (DOGE) nemrég jelentős mérföldkövet jelentett azzal, hogy elérte a 0,077 dolláros szintet, amit 2023 augusztusa óta nem volt képes elérni.

Az emelkedés egyik fő mozgatórugója a Dogecoin (DOGE) tulajdonosok növekvő száma, akik közelednek a jövedelmezőséghez, valamint a fokozott láncon belüli aktivitás és az új pénztárcák létrehozása.

Ezek a fejlemények a kereskedők körében növekvő keresletre és a Dogecoin (DOGE) megerősödött piaci pozíciójára utalnak.

A Dogecoin (DOGE) jelenlegi árfolyamsávja 0,0583 és 0,0765 dollár között mozog. A 10 napos mozgóátlag 0,0718 dolláron áll, ami pozitív tendenciát jelez, míg a 100 napos mozgóátlag 0,0651 dolláron áll, ami megerősíti az érme folyamatos felfelé ívelő pályáját.

A támaszszintek a 0,0303 és a 0,0485 dollárnál, az ellenállási szintek pedig a 0,0849 és a 0,1031 dollárnál találhatóak, ami potenciális növekedési lehetőséget sugall.

A Dogecoin (DOGE) jövőbeli kilátásai optimistának tűnnek.

Az In/Out of the Money around price (IOMAP) adatok azt mutatják, hogy a pénztárca címek 50,29%-a jelenleg „In the Money”, ami nem realizált nyereséget jelez, és támogatja a Dogecoin (DOGE) bikás tézisét.

De mivel az érme közeledik egy potenciális helyi csúcshoz, a kereskedőknek óvatosnak kell lenniük.

A 0,0817 dolláros ellenállási szint fölé való áttörés utat törhet.

Dogecoin (DOGE) számára, hogy megcélozza a $0,10 dolláros határt, igazodva a piac jelenlegi bikás hangulatához. A DOGE határidős ügyletek növekvő nyílt érdeklődése szintén a tőke beáramlásának növekedésére utal.

Shiba Inu (SHIB): Az égetési arány növekedésével táplálja a tüzet

A Shiba Inu (SHIB) égési aránya nemrégiben 704%-kal ugrott meg, ami azt jelzi, hogy a közösség erős erőfeszítéseket tesz az érme kínálatának csökkentésére és potenciális értékének növelésére.

Az elmúlt hét során több mint 120 millió Shiba Inu (SHIB) került ki a forgalomból, ami jól mutatja a közösség elkötelezettségét az érme kínálatának kezelése iránt.

A Shiba Inu (SHIB) jelenlegi árfolyama 0,00000688 és 0,00000845 dollár között mozog. A 10 napos mozgóátlag 0,00000812 dolláron áll, ami pozitív lendületet sugall, míg a 100 napos mozgóátlag 0,00000788 dolláron áll, ami folyamatos emelkedő tendenciát jelez.

A támaszszintek a 0,00000442 és a 0,00000599 dollárnál, az ellenállási szintek pedig a 0,00000913 és a 0,00001070 dollárnál helyezkednek el, ami a további árfolyam-emelkedés lehetősége felé mutat.

A közösség aktív részvétele az érme kínálatának égetéssel történő csökkentésében a szűkösség okozta áremelkedéshez vezethet.

A közelmúltbeli árfolyam-emelkedés, amely az elmúlt egy hónap legmagasabb szintjét érte el, erősítette a piaci bizalmat.

Az égetési arány és a vásárlási hangulat összehangolásával a Shiba Inu (SHIB) bika felfelé ívelhet.

Pepe (PEPE): Árfolyam-emelkedés előtt áll a bikás láncon belüli indikátorokkal.

PEPE

 

 

A Pepe (PEPE) egy oldalazó kereskedési időszakot élt meg, fenntartva a 0,00000116 dollár feletti szintet.

Az on-chain mutatók azonban közelgő fellendülést jeleznek. Az olyan kulcsfontosságú mutatók, mint a növekvő társadalmi dominancia, a kiugró nettó realizált nyereség és a csökkenő kínálat a tőzsdéken a Pepe (PEPE) árfolyam-emelkedésének potenciális katalizátorainak tekinthetők.

Jelenleg a Pepe (PEPE) a 0,000000724 és 0,000001463 dollár közötti ársávban kereskedik.

A 10 napos mozgóátlag 0,000001176 dolláron áll, ami stabil tendenciát jelez, míg a 100 napos mozgóátlag 0,000000905 dolláron áll, ami fokozatos felfelé irányuló mozgásra utal.

Az alsó támaszszint hiánya és a 0,000001779 és 0,000002518 dolláros ellenállási szintek jelenléte a Pepe (PEPE) potenciális kitörési forgatókönyvére utal.

A Pepe (PEPE) jövőbeli kilátásai emelkedőnek tűnnek, amit a láncon belüli mérőszámai is alátámasztanak.

A Social Dominance növekedése, amely az eszköz relevanciáját és keresletét méri a közösségi médiában folytatott beszélgetésekben, korrelál a potenciális helyi árfolyam-tetőzésekkel.

Emellett a nettó realizált profit/veszteség metrika, amely a birtokosok nyereségének vagy veszteségének kiugró értékeit azonosítja, következetes növekedést mutat, ami tovább támogatja a Pepe (PEPE) bikás tendenciáját.

A Pepe (PEPE) csökkenő kínálata a tőzsdéken, ami az eladási nyomás csökkenését jelzi, szintén hozzájárul a pozitív árprognózishoz.

Következtetés

A jelenlegi kriptopénz környezetben, amelyet egy potenciális 300 milliárd dolláros piaci elmozdulás jellemez, az olyan mémérmék, mint a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) nem csak internetes szenzációk, hanem komoly piaci mozgatórugók.

A Dogecoin (DOGE) erős piaci pozícióval bikás tendenciát mutat, a Shiba Inu (SHIB) a közösségi erőfeszítéseket kihasználva potenciálisan növeli az értékét, a Pepe (PEPE) pedig pozitív on-chain metrikákkal jelzi a fellendülést.

Eközben a ScapesMania ígéretes új versenyzőként lép a színpadra, aki készen áll arra, hogy innovatív stratégiákkal és a biztonságra összpontosítva letegye a névjegyét.

Az iparági szakértők szerint a ScapesMania (MANIA) az egyetlen olyan projekt, amelynek egyértelmű útja van a 400% vagy akár 500% feletti, magas potenciális hozamhoz.

A projekt korlátozott ideig komoly elővásárlási kedvezményt is kínál.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mozgolódnak a BTC-bálnák

A BTC árfolyama a 40 ezer dollárhoz közelít, de a bálnák még mindig tartják a pozícióikat. A kérdés, hogy mikor kezdenek eladásba? Az elemzők szerint...

A Tron alapítója szerint nem tudják megszabni, hogy kik használhatják a protokollt

Justin Sun a Tron alapítója nemrégiben a közösségi médiában utasította vissza a Reuters vádjait, amelyek szerint a hálózatát bűnözők is használják, mégpedig egyre nagyobb mértékben. A...

Túllőtt a 3 milliós célon a TGC, alig 2 millió maradt hátra

A TG.Casino-n (TGC) a világ szeme, hiszen tempós, határozott léptekkel halad az 5 millió dolláros céljához. Az iparági szakértők egyenesen a Rollbithez hasonlítják, mely az...

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!