Hogy fog szerepelni a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) 2024-ben? Új érme fogja őket maga mögött hagyni?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac jelenleg bizonytalan helyzetben van, az árak a közelmúltbeli csúcsokról visszahúzódtak.

Az általános hangulat azonban továbbra is bikás, az elemzők optimisták a piac lendületét és fundamentumait illetően.

A Bitcoin például jelentős rallyt produkált, október eleje óta több mint 30%-ot emelkedett, míg az Ethereum szintén lenyűgöző növekedést mutatott.

Ez a pozitív tendencia táplálja az érdeklődést a különböző kriptovaluták iránt, köztük a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a feltörekvő ScapesMania iránt.

Ahogy 2024 felé tekintünk, felmerül a kérdés: vajon a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) megőrzi lendületét, vagy az új versenyzők, mint a ScapesMania, felülmúlják őket?

A mai írás segít a befektetőknek jobban megérteni a jegyzett memecoinok lehetséges árfolyamtrendjeit 2024-ben, és részletes elemzést nyújt a ScapesMania projektről, hogy megválaszolja a címben megfogalmazott kérdést.

Összefoglaló:

  • ScapesMania: Feltörekvő kripto innovatív stratégiákkal, amely ígéretesnek tűnik a jövőbeli növekedés szempontjából.
  • Dogecoin (DOGE): Kulcsfontosságú árfolyamgát előtt áll, jelentős növekedési potenciállal, ha legyőzi az ellenállást.
  • Shiba Inu (SHIB): A növekedési potenciál és a piaci bizonytalanságok közötti egyensúlyozás, amelyet az égési rátája és a közösségi kezdeményezései befolyásolnak.

ScapesMania: A kripto-univerzum feltörekvő csillaga.

A ScapesMania gyorsan az eredetiség szinonimájává vált a relatíve új kriptopénzek piacán.

A ScapesMania kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bejáratott kriptotitánok tömegéből innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átesett a legmagasabb szintű biztonsági tesztek auditjain.

A kulcsfontosságú tőzsdéken való jelenléttel a láthatáron a ScapesMania láthatóságra és likviditásra készül, ami a növekedését fogja táplálni.

Mi az az előértékesítés?

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerhessenek és esetleg megvásárolhassanak egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenne és az online kereskedési platformokon listázásra kerülne.

Ráadásul ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék be, mint amilyenek a projekt élesítése után lesznek.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis ablakot kapnak arra, hogy kihasználják ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy jelentősen megtakarítson, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan ugrásszerűen megnő.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezzen ScapesMania tokeneket, elúszik.

A ScapesMania lesz 2023 és azon túl a legmenőbb altcoin?

Több tényező is arra utal, hogy a ScapesMania lesz 2023 legígéretesebb új kriptopénze:

  • Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania lehetővé teszi, hogy a kriptohoz értő emberek profitáljanak a több milliárdos játékiparból
  • Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikája élvonalbeli és könnyen érthető, mivel elkerüli a kétértelműséget
  • Emelkedő előértékesítési számok: ScapesMania lenyűgöző előértékesítési statisztikái azt jelzik, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<<

Dogecoin (DOGE): A mém érme komoly potenciállal

Dogecoin

A Dogecoin (DOGE) a közelmúltban került reflektorfénybe, mivel potenciálisan képes áttörni egy jelentős árfolyamküszöböt.

A viccnek indult mémérme mára jelentős felhasználhatósággal és közösségi támogatással rendelkező kriptopénzzé nőtte ki magát.

A hasznosságának egyik legfontosabb fejleménye a tranzakciószám növekedése, amely nemrégiben új csúcsot ért el: 24 óra alatt közel 1,5 millió tranzakciót bonyolított le, ezzel megelőzte a Bitcoint és az Ethereumot is ebben a mérőszámban.

Jelenleg a Dogecoin (DOGE) egy jelentős akadállyal néz szembe a 0,087 dollárnál, egy kritikus szinten, amelyet a 0,786-os Fibonacci-szint és a 100 hetes és 200 hetes EMA-k konvergenciája jelöl.

Ennek az akadálynak a leküzdése kritikus lépésnek tekinthető a Dogecoin (DOGE) ármozgás szempontjából.

A DOGE jelenlegi ársávja 0,0583 és 0,0765 dollár között mozog, a 10 napos mozgóátlag 0,0781 dollárnál, a 100 napos mozgóátlag pedig 0,0666 dollárnál.

A támaszszintek a 0,0303 és a 0,0485 dollárnál, míg az ellenállási szintek a 0,0849 és a 0,1031 dollárnál vannak. A Dogecoin (DOGE) előrejelzése óvatosan optimista.

Az elemzők azt jósolják, hogy ha a DOGE át tudja törni a 0,087 dolláros határt, akkor majdnem megduplázhatja az árfolyamát, és a 0,14 dolláros szintet célozza meg.

Ennek azonban az a feltétele, hogy leküzdje a jelenlegi ellenállást, és fenntartsa a tranzakciós volumen és a közösségi elkötelezettség lendületét.

A kihívás a befektetői érdeklődés és a hasznosság növekedésének fenntartásában rejlik, amelyek elengedhetetlenek a hosszú távú stabilitás és növekedés szempontjából.

Shiba Inu (SHIB): Az alulmaradó, forró ambíciókkal rendelkező szereplő

A Shiba Inu (SHIB), egy másik népszerű mém érme, jelentős emelkedést tapasztalt a burn rate-ben, 10653,65%-kal nőtt az elmúlt 24 órában.

Ez a megugró égési aktivitás növelte a piaci várakozásokat, bár ez nem jelentkezett azonnal árfolyam-emelkedésben.

Emellett a Shiba Inu (SHIB) közösség aktívan részt vesz különböző kezdeményezésekben, többek között egy olasz futballklubbal való közelmúltbeli együttműködésben, ami potenciálisan növelheti a token ismertségét és elfogadottságát.

A Shiba Inu (SHIB) jelenlegi ársávja 0,00000688 és 0,00000845 dollár között mozog.

A 10 napos mozgóátlag 0,00000819 dolláron, a 100 napos mozgóátlag pedig 0,00000772 dolláron áll.

A Shiba Inu (SHIB) támaszszintjei a 0,00000442 $ és a 0,00000599 dollárnál vannak, az ellenállás szintjei pedig a 0,00000913 és a 0,00001070 dollárnál.

A Shiba Inu (SHIB) jövőjét a potenciális növekedés és az uralkodó bizonytalanságok jellemzik.

A token eladási arányának jelentős növekedése hiányhoz vezethet, ami potenciálisan felfelé mozdíthatja az árát.

Ugyanakkor a közelmúltbeli égetési aktivitás utáni áresés figyelemre méltó kihívást jelent.

A piacfigyelők a Shiba Inu (SHIB) potenciális rallyjára számítanak, de döntő fontosságú lesz, hogy a token képes lesz-e egyensúlyt teremteni az égetési stratégiája és a piaci dinamika között.

Következtetés

Ahogy közeledünk 2024-hez, a kriptopénztérképen dinamikus kölcsönhatás figyelhető meg az olyan befutott szereplők, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB), valamint az olyan feltörekvő versenyzők, mint a ScapesMania között.

A Dogecoin (DOGE) növekvő hasznosságával és közösségi támogatásával olyan sorsfordító pillanat előtt áll, amely jelentősen növelheti az értékét.

A Shiba Inu (SHIB), meglovagolva égetési stratégiáját és a közösség által vezérelt kezdeményezéseit, a potenciális növekedés és a piaci volatilitás közötti válaszúton áll.

Eközben a ScapesMania sötét lóként tűnik fel, egyedi megközelítésével és növekvő piaci érdeklődésével potenciális kihívást jelent a Dogecoin és a Shiba Inu dominanciájával szemben.

A kérdés továbbra is fennmarad: a Dogecoin és a Shiba Inu meg tudja-e tartani lendületét az olyan új és innovatív versenytársakkal szemben, mint a ScapesMania, vagy lemaradnak a gyorsan fejlődő kriptovilágban?

A válasz elég egyértelműnek tűnik: a ScapesMania magasabb hozamlehetőséget kínál, különösen most, az előértékesítés során.

A kriptokereskedőknek valóban nagy figyelmet kell fordítaniuk a jelenleg alulértékelt projektre.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!