Napi tőzsdemustra 09.17

Kezdőlap Fórumok Elemzések Napi tőzsdemustra 09.17

Címkézve: , , , , ,

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 1 hónap telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #15209

  Mészáros András
  Adminisztrátor

  BTC, ismét aug.10.-re kell hivatkozni, mivel ugyanez történt, tehát ugyanúgy a háromszög és árbóc lehetőség jelzésével ellentétes, elég határozott elmozdulást láthattunk! Ez mint utólag kiderült nem volt jó semmire, mert az esti órákban néhány órás oldalazást követően, visszarántották a 10,300$-os zuhanást megelőző szintre az árat.
  Tehát a továbblépési lehetőség szétverve, mindenki megnyugodhat, mármint azok akik nem szeretnék hogy az ár kiugorjon és esetleg a tömegeket arra ingerelje, hogy felszálljanak a mozgó vonatra.Van itt még egy érdekesség, méghozzá háromszög ellenállásának másolása után, azt támaszként alkalmazva kialakul egy enyhén csökkenő csatorna, ami akár egy zászló lehetőséggel is elkápráztathatna a nagyérdeműt, de ez már egy annyira elnyújtott csatorna, hogy erre alakzatot építeni teljesen felesleges. Viszont ha már itt ez a csatorna, amíg nincs más ezzel is elszórakozhatunk és ha vagyunk olyan szerencsések, hogy az ellenálláson átszaladunk, esetleg felülről kap egy kisebb vissza-tesztet, ott talán ismét elővehetjük a pozitív gondolatokat, egyébként csak az időhúzást segítjük a tegnapihoz hasonló akciókkal.

  4 órás idősík 16-os ciklusában, már nehezen összehúzható a zöld görbével is jelzet kiugró siker, mivel arra már csak 2 napunk maradt és ha ilyen nehezen alakulnak a dolgok, akkor még a 11k-s fekete ellenállás elérése is problémákba ütközhet. Tehát ha nem változik semmi, akkor ide is egy az előző kettőhöz hasonló oldalazást jelző piros kör kerül!
  A bakkt indulását megelőzően nagyon feszült a helyzet, ez pont a 17-es ciklus felénél következik be, ha ezt követően valóban emelkedésbe kezd az ár, azzal egy olyan helyzetbe kerülünk, ami ezen ciklusok végét is jelentheti!
  Ha visszamegyünk az 5,6 és 7 ciklusokra, azok mintha hasonlítanának a mostani 14-15 és 16-os ciklusokban látható bizonytalan mozgásra és ha a végeredmény is hasonló lesz, akkor megérte végigszenvedni ezt az utóbbi egy hónapot.
  Az órás idősík árbóc lehetőségének sikere, ha alkalmazkodik ezekhez a ciklusokhoz, akkor a 18.-a környékén záródó 16-os ciklus, talán pont azt jelzi, hogy nagyjából 2 napunk van lezárni ezt a történetet!

  Napos: az rsi csíkra felvázolt lehetőségeket engedjük el, habár nem az ár kényszeríti csökkenésre a mozgását, hanem az oldalazásnak köszönhető gyenge aktivitás, ami ha végigkíséri az egész hetet, azzal elég szépen visszaesünk az alsó zónába és ez egyelőre még rejtély milyen hatással lesz a 23. után történésekre.
  Ha csak a háromszöget figyeljük és vannak ellenállás alatti mozgását, akkor elvileg jók az esélyeink, ezt némileg növeli a piros abc lehetőség c hullámának még nyitott kérdése, ami minimális siker esetén is a háromszögből felfelé kilépést vizionál!


  Az egész történetben legaggasztóbb a 9k alatti szürke támasz zóna, de a javunkra is fordítható egy esetleges ide bezuhanás, főleg ha az napos tekintetben egy óriási leszúrást eredményez, ami végre lezárhatná a júni.26. óta mindenkit izgalomban tartó korrekciós folyamatot, de ebbe is van csavar, mivel a korrekció már júli.17.-én a 9,065$-os szinten, sajnos a szürke zónát el nem érve lezárult. Tehát az sem kizárt, ha a júli.17.-ei történet a szürke zónában landol, akkor nincs szükség további két hónapos iránykeresésre és az rsi csíkra felvázolt augusztusi lehetőség sem kuka.

  BTCUSD Shorts/Longs chartok: a tegnapi hetes kirándulás után térjünk vissza a napos történésekre, ahhoz sajnos továbbra se lehet érdemi dologról beszámolni, folytatjuk a 7.-én megkezdett, sehova nem vezető egy helyben topogást. Tehát ha már az árat nem akarják kiugrasztani, de vélhetően pozitívak a 23.-a utáni szándékok, akkor legalább a vételi megbízások növelésével adhatnának egy minimális jelzést.
  Shorts oldalon nem kell jelzés, mert annak senki nem örülne, ha a spekulánsok kezdenének ficánkolni. Az sem világos 7. napja miért oldalazunk egy hullám tetején, de ez itt látható mozgás legalább egy olyan jelzés, ami arra utalna hogy 23. után nehéz pillanatokkal nem kell szembesüljünk.

  Shorts chart:

  Longs chart:


  Hetes nézet: a múltheti apró piros testű gyertya csak minimális megerősítést adott, az rsi csíkon látható keresztre tekintettel, tehát a gyertyákra rajzolt piros háromszögből kilépés még mindig kétséges, ettől függetlenül mégis siker, mert lehetett volna rosszabb is, egy az előző heti gyertyát betakaró visszalépéssel.
  Azt kellene várjuk, amit a fekete felfelé mutató nyíllal, igaz hogy néhány hónapos csúszással, de már május környékén felvázoltam, ekkor került az rsi csíkra, a már tavaly is látható keresztek utáni 5+5k-s elképzelés. Tehát itt hasonló továbblépést várok a fekete nyilakkal felvázolt mozgással, mint azt a 2017-es csúcsot megelőző mozgásban pl szeptember környékén láthattunk, aminek az volt a lényege, hogy a június közepén kialakított ellenállási szintet visszatesztelve, kialakul egy olyan támasz, amire biztonságosan lehetett építkezni és ha megnézzük még 2017 novemberében is volt egy ilyen határozott visszalépés, az augusztus 28.-ai 4,950$-os csúcsra.
  Ezeknek mind-mind az volt a lényege, hogy hozzásegítsék az árat egy robbanásszerű emelkedéshez és ha megnézzük az idei év mozgását, akkor a jelenlegi 9,050$-os fekete támasz megegyezhet a 2017-es 4,950$-os támasszal vagy akár a 2,977$-os támasszal, erre az utóbbira akkor kapunk választ, ha a fekete nyilat követve felkapaszkodunk a 20k-s magasságba és onnan vissza-teszteljük a júniusi 14k-s csúcsot!


  Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

  Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

  A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

  Ha tetszenek a posztok és az oldalam szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

  BTC Donate lehetőség: 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
  LTC Donate lehetőség: Leiq3BUWt6W7bALNjKTJBUNDXqVYSavYhF

  Szerző: Kövesi Károly

  Szerkesztette: Mészáros András

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.