A befektetők áprilistól nem láthatják többé 3.000 dolláros árfolyamon a bitcoint

Kezdőlap Fórumok Kriptoworld Hírek A befektetők áprilistól nem láthatják többé 3.000 dolláros árfolyamon a bitcoint

Címkézve: , ,

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 2 hónapja telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #8608

  Mészáros András
  Adminisztrátor

  Mindenkit izgat, hogy hogyan fog alakulni a bitcoin árfolyama az elkövetkezendő hónapokban, főleg azért, mert az elemzések szerint folytatódni fog a medve piac.

  Olvastad már? A Binance vezérigazgatója is reklámozza az első bitcoin és BNB alapú ingatlanaukciót.

  Egy kriptokereskedő azonban pozitív jeleket lát az elkövetkezendő hónapokra, ehhez megvizsgálta a kriptopiac teljes történetét.

  A bitcoin árfolyam legalja

  A kriptoközösségben “Galaxy” néven ismert kereskedő nemrég kijelentette, hogy a most tapasztalható 3.000 dollár körüli árfolyam egy ritka alkalom lehet, mely nem fog többé megismétlődni.

  Ez azt jelentené, hogy nem is lesz jobb alkalom a vásárlásra.

  Galaxy történelmi elemzést hajtott végre a bitcoinról és azt mondta, hogy létrejötte óta mindig újabb és újabb árfolyamcsúcsokat ért el, amit árzuhanás követett, majd helyrejött és újra csúcsot döntött.

  Ez alapján arra számít, hogy a bitcoin jelenleg a felépülési szakaszban van és soha többé nem lesz a mostani 3.000 dollár körüli árfolyamon.

  Galaxy azt mondta:

  „Lehet, hogy egyesek számára úgy tűnik, hogy véletlenszerűen változik az árfolyam, de megfigyelhető, hogy irányzatokat és mintákat követ.”

  Vizsgálata szerint április lehet az utolsó hónap amikor olcsó lesz a bitcoin. Persze a jövőben is lesz, amikor „olcsó” lesz, de nem „3.000 dolláron olcsó.”

  Továbbá az is elképzelhető, hogy az az intézményi befektetők 2019 második harmadévében elkezdenek beszállni a kriptoiparba.

  [xyz-ihs snippet="ad1-for-sidebar"]

  Ari Paul, a Blocktower befektetési igazgatója a múlt hónapban elmondta, hogy arra számít, hogy az intézményi befektetők 2019 harmadik negyedévében kezdenek majd beszállni a kriptoiparba.

  Paul szerint „a múltban túl optimista voltam az intézmények beszállásával kapcsolatban. De el fog jönni, nem tudom, hogy melyik évben vagy negyedévben, de biztosan eljön. Szerény becsléseként azt mondanám, hogy 2019 harmadik negyedévében várható.”

  A medve jóslat

  Mindeközben a medve jóslatok egyre szaporodni kezdtek. Ezek alapja a kriptopiac technikai elemzéséből származik.

  Mike McGlone a Bloomberg elemzője nemrég elmondta, hogy egy elemzés szerint „az ipar egyre lejjebb fog menni, a mutatók nagyon hasonlóak a novemberihez, pont mielőtt összeomlás történt.

  Az árak konszolidálódni kezdtek, minden egyes megmozdulás egyre inkább medve jeleket mutat.”

  Idővel kiderül majd, hogy a bikáknak vagy a medvéknek volt-e igaza.

  Forrás: btcnn.com

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.