Az Ethereum (ETH) kioldalazni látszik a „Bear trendből”

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az Ethereum a „Merge” óta nem az elvárt szcenáriók, spekulációk nyomvonalát követte, az átállást követő időszakban drasztikus csökkenést láthattunk az ETH chartján, minimális volume szint mellett.

Meg lehetett határozni egy sávot, zónát, melyben az ETH november óta tartózkodott, oldalazott.

Ennek a zónának az alsó trendvonala 1047 dollár, a felső trendvonala 1237 dollár, de ebben az estben az 1319 dolláros ellenállás szintet is ide vehetjük, kiegészítve ezt a zónát.

Korábbi Ether elemzésben kitértünk arra, hogy attól függetlenül, ha az árfolyam kilép a Bear Trendből (sárga trendvonal), nem jelenthető ki, hogy azonnal Bull trendbe lépett a kriptoelem.

Első, és legfontosabb szinthez elért az ETH, ez pedig az 50 EMA (fehér) elérése, megtörése, jelen esetben a mai napi gyertyával ezt validálja.

Azonban több erőre van szüksége, hogy az előtte álló 128 EMA ( kék) majd a 200 EMA-t (sárga) elérje, amely exponenciális mozgóátlag egybeesik a 1532.35 dolláros ellenállási szinttel.

Ha sikeresen megtöri konfirmáltan az 1267.52 dollári szintet, zöld utat kaphat az árfolyam növekedés az előtte álló mozgóátlagoik.

Az RSI meghaladta az 50es szintet, jelenleg 57-es értéke azt mutatja számunkra, hogy elindult egy enyhébb emelkedés, ami némileg a bikák erejét reprezentálja.

Ameddig nem áramlik be nagyobb volume, kereskedési erő a piacra, addig ezeket a kisebb mozgásokat lehetséges kereskedni.

Azonban, ha a Total Market Cap chartján észlelhető erőteljesebb elmozdulás pozitív irányba, az ki fog hatni a kripto piac nagy részére, ami lényegesen megkönnyítheti munkánkat.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: András

 FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

A Bitzlato visszaállítja működését és Oroszországba költözik

A nyugati bűnüldöző szervek által lefoglalt, Oroszországhoz kötődő Bitzlato kriptopénzváltó azt tervezi, hogy újraindítja működését és engedélyezi a részleges pénzkivételt, jelentette be egyik társalapítója. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!