Ethereum Classic legalacsonyabb hashrate szinten áll az összevonás óta

-

A CoinWarz adatai szerint mivel a bányászok megpróbáltatásokat élnek át a főbb Layer 1 blokkláncokon, az Ethereum Classic [ETC] hashrate-je elérte a legalacsonyabb szintet az egyesülés óta .

A sajtóidőszakban 99,82 TH/s hash-arány mellett az ETC hash-aránya azóta 50%-kal csökkent.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az ETC láncon belüli teljesítményének további értékelése feltárta, hogy a hálózat inaktivitásokkal küszködött, mióta az Ethereum átvált a PoS-ra.

Ezzel az áttelepítéssel megszűnt az Ethereum hálózat bányászaira vonatkozó követelmény, ami miatt sokan áttértek az Ethereum Classicra és az újonnan kiágazott Ethereum Proof-of-work (ETHPOW) hálózatra.

CoinWarz adatai szerint, ahogy a migráció felerősödött az egyesülés után, az ETC hashrate-je minden idők csúcsára, 199 TH/s-ra emelkedett szeptember 16-ra.

A hashrate növekedése azonban múlékony volt, mivel később hanyatlásnak indult.

ethereum classic

Forrás: www.coinwarz.com

A hashrate csökkenésével a bányászok egy hashre jutó bevétele is csökkent, mutatták a Messari adatai.

Ez a bányászoknak adott időszakon belül teljesített hash egységenként fizetett jutalomra vonatkozik.

Forrás: messari.io

Az ETC hálózaton a hash teljesítmény csökkenése mellett a láncon lévő aktív címek száma is ugyanezt az utat követte.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Karácsonyi kuponkód 15% kedvezmény: KaracsonyKw

Messari szerint röviddel az egyesítés után az aktív címek száma az ETC-n szeptember 22-én érte el a napi csúcsot, 41 855 címet.

Mivel a cikk írása idején 22 984 cím volt aktív a hálózaton, ez az arány 45%-ra esett az elmúlt három hónapban.

Forrás: messari.io

Az Ethereum Classic láncon belüli csökkenése negatívan befolyásolta az ETC árát, mivel az altcoin értéke több mint felére esett az egyesülés óta.

A cikk írásakor az ETC 16,05 dolláron forgott. A kontextus szempontjából az egyesülés napján 38,6 dolláron cserélt gazdát.

Az árfolyamesés a napi kereskedési volumen komoly csökkenésével párosulhat, amely szintén 96%-kal esett.

A napi kereskedés 72 millió dollár volt, ami hat hónapja a legalacsonyabb.


Olvastad már? A MicroStrategy további bitcoinokat vásárol

Kiemelt kép: Credit: BeatingBetting.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

FOMC: mi várható a bejelentés után?

Ha a FOMC ülés a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatemelésről dönt, a kriptoárak még mindig két irányt választhatnak a bejelentésre adott reakcióként. Az amerikai részvényfuturesökkel kedden...

Újabb kriptós szabályozást sürgetnek a politikusok

Elizabeth Warren szenátor arra sürgeti az USA Kongresszusát, hogy mielőbb hozzon új törvényeket a kriptoipar szabályozásához, hogy megakadályozzák a pénzmosást. Warren régóta híres a kriptoközösségben arról,...

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi...

Hogyan azonosítsuk a „Megaphone” alakzatot?

Prémium Megaphone A mainstream kereskedési irodalom nagy része tele van vicces nevű mintákra való utalásokkal, mint például a megafon minta. A kezdők számára, akik meg akarják tanulni a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!