Ethereum árfolyam előrejelzés – november 5.

-

November 4-i napon belüli kereskedés során a vezető altcoin Ethereum (ETH) héthetes csúcsán, 1674 dolláron forgott.

Amit láthatjuk az áremelkedés nem korlátozódott csak az ETH-ra, mivel más altcoinok is élvezték az „erős pénteki piac egészére kiterjedő pumpát”.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Ethereum natív tokenje, az ETH készen áll arra, hogy a 2023 eleje előtti napokban jelentős áremelkedést tapasztaljon meg elsődleges riválisával, a Bitcoinnal szemben.

Jelen pillanatban a vezető altcoin 1648,69 dolláron cserélt gazdát.

Míg az ETH ára a november 4-i napon belüli naphoz képest csökkenhetett, a CoinMarketCap adatai 6%-os áremelkedést mutattak az elmúlt 24 órában.

Ezen túlmenően a kereskedési volumen 63%-os növekedést mutatott ugyanebben az időszakban.

Ez azt jelezte, hogy a befektetők továbbra is meggyőződéssel éltek egy további árrallyban.

ethereum

Forrás: tradingview.com

Az Ethereum azonnali piaci aktivitása is nőtt, a kriptovaluta megelőzte a Bitcoint

Az Ether kereskedési volumene a július 29-ével zárult héten regisztrált teljes forgalom 33,4%-át tette ki, a Bitcoiné 32% volt, a SOL pedig az utolsó helyen állt.

Augusztus 2-án az 5,6 milliárd dolláros Deribit Ether Options Open Interest (OI) ára 32%-kal haladta meg a Bitcoin 4,6 milliárd dolláros OI-értékét.

Ez volt az első alkalom a történelemben, hogy az ETH megelőzte a BTC-t az opciós piacon.

Valójában a kriptovaluta szakértők többsége bullish az Ethereumban, és arra számít többségük, hogy hihetetlen csúcsokat fog elérni még ebben az évben.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

A második legnagyobb kriptográfia legyőzte a kriptográfia királyát, és a legkeresettebb kriptová vált.

A mennyiség gyors felosztása a két kripto kapitalizációja alapján megmutatja, hogy az Ethereum relatív volumene valójában nagyobb, mint a Bitcoiné.

Az ETH kínálatának csökkenése a tőzsdéken az elmúlt hónapban az elmúlt 30 napban jelentős érmefelhalmozódásra utalt.

Ezt kevesebb ETH eladás kísérte. Ez egy újabb jele annak, hogy a tulajdonosok továbbra is bíztak abban, hogy az ETH ára további növekedést fog látni.

ethereum

Forrás: santiment.net

A befektetők továbbra is pozitívak maradtak az ETH árának további növekedését illetően, egy másik kulcsfontosságú láncon belüli mérőszám figyelembevétele arra utalt, hogy az árfolyam megfordulása folyamatban lehet.

Az elmúlt új hónap pozitív árteljesítménye ellenére az ETH hálózaton az új címek napi száma 64%-kal csökkent október 18-a óta.

Ez az ár/hálózat növekedési eltérésének klasszikus esete volt, ami egy helyi csúcs kialakulását jelezte, mivel nem érkeztek új címek.

Végül a hálózat jelenlegi vásárlói kimerülnek, és árforduló következhet be a piacokon.


Olvastad már? Bitcoin, Ethereum technikai elemzés – november 4.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ukrán Nemzeti Bank bevezetné a digitális hrivnyát

Az NBU bemutatta a bankszakma és a magánszektor, köztük a helyi kriptoipar résztvevőinek a saját fejlesztésű digitális valuta, az e-hrivnya tervezetét. A törvényhozók visszajelzéseket várnak...

Hamisan „tört” ki a Bitcoin

Prémium Az utóbbi időben, szinte mozdulatlanul oldalazott a Bitcoin a legutóbbi árfolyam szakadása óta. Ezt a szakadást a 15971.9 dolláron lévő támasz szint állította meg, majd többször...

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!