Elszabadult az ApeCoin ára a Yuga Labs bejelentésére

-

Az APE egy ritka emelkedő háromszöget produkált, a nyereségcél 8,40 dollárnál van.
Az ApeCoin (APE) azt követően ralizott hét elején, hogy a Yuga Labs bejelentette, megnyitja az Otherside metaverse-t a kiválasztott felhasználók számára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezzel a token kitört egy technikai mintázatból, amely 2022 szeptemberéig újabb 45%-os árfolyam-ralit sejtet.

Otherside metaverse eufória

Az APE árfolyama a héten közel 23,5%-kal emelkedett, és július 19-én elérte a 6,12 dolláros tokenenkénti árat.
A heti nyereség a július 16-án kezdődött rali részeként érkezett. Érdekesség, hogy a Yuga Labs az APE rali napján az Otherside gaming metaverse 4300 játékosát hívta meg egy demóra – és a Bored Ape avatar online platformjának bejárására.

APE/USD napi árfolyamgrafikon. Forrás: TradingView.

Ez azt sugallja, hogy a kereskedők az Otherside bejelentése után vettek APE-et, mivel az az ApeCoin DAO-nál kormányzati tokenként szolgál.
Ez a „decentralizált autonóm szervezet” vagy DAO a Yuga Labs és harmadik fél márkáinak, köztük az Otherside által telepített alkalmazások és szolgáltatások ökoszisztémáját hajtja.

Kereskedj $500 bonusszal es találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

45%-os rali várhat az APE árára

Az Otherside eufóriája arra késztette az APE árfolyamát, hogy kilépjen az „emelkedő háromszögnek” nevezett technikai beállításból.
A felszálló háromszögek jellemzően folytatási mintának számítanak. Mindazonáltal ritka esetekben a felszálló háromszögek egy csökkenő trend végén alakulnak ki, ami erős árfolyamfordulathoz vezet.
Úgy tűnik, hogy az APE emelkedő háromszöge a csökkenő trend végén alakult ki. Ez azért van így, mert a token több mint 100%-kal emelkedett, miután június 15-én helyben, 3 dollár közelében érte el a mélypontját, majd július 18-án 5,22 dollár közelében a háromszög felső trendvonala fölé tört.

APE/USD napi árfolyamgrafikon, amely a „felszálló háromszög” fordulatot mutatja. Forrás: TradingView.

A technikai elemzés szabálya szerint a felszálló háromszögből kiinduló kitörés az árfolyamot felfelé tolja, mégpedig a háromszög felső és alsó trendvonala közötti maximális magassággal.
Ez az APE-et a 8,40 dollárig vezető útra helyezi, ami a jelenlegi árszintekhez képest mintegy 45%-os emelkedést jelent.
Ezzel szemben a háromszög felső trendvonala alatti zárás kiválthatja az uralkodó medvés bontási konfigurációt, a nyereségcél pedig ebben az esetben 3,50 dollár alatt van.

Olvastad már? Lehet, hogy nem tart sokáig az ETH emelkedése

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!