Éledezik az Ethereum (ETH)

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Az Ethereum utóbbi 2 napja kifejezetten pozitívan alakul, 11%-os emelkedésnek lehetünk szemtanúi

Ha a Bitcoinnal állítjuk párja az ETH-t, kijelenthető, hogy sokkal jobban szerepel mint társa.

Az utóbbi időben az 1233-1047 dolláros zónában tartózkodott az Ether, és innen próbál (t) újabb lendületre szert tenni, kisebb nagyobb sikerrel.

Látható, hogy az 1047 dollár milyen lélektani jelentőséggel bír, többször is visszapattant erről a nevezetes szintről az árfolyam, és továbbra is az 1047 dollára kell fókuszáljunk, hiszen ez egy extrém erős támpontja a kriptovalutának.

Az ETH nagyszerűen kilépett a zónából,pontosabban megtörte a zóna felső 1233 dolláros szintjén, ezen felül sikeresen áthaladt az 1277.75 dolláron, ami jelen pillanatban ellenállásként szolgál, de láthattunk nem is olyan régen, még támasztként funkcionált.

A következő feladat, megtörni az 50 EMA-t, ami egészen pontosan egybeesik az 1319.65-ös szinttel.

Amennyiben sikerese a törés, és kellő erő van a piacon, ezen belül az Ether piacán, óvatosan kell kezelni ezt az emelkedést, hiszen a fő trend az még mindig bearish.

Az RSI szépen alakul 54-es értéken áll jelenleg, a MACD esetén a gyorsabb mozgó alulról átszúrta a lassabbat, ez bullish mintaként szolgálhat számunkra.

ethereum

Forrás: tradingview.com


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!