Egy kriptopénz-támogató szenátor Wyomingba hívja Elon Muskot

-

Lummis szenátor szerint Wyoming rendelkezik „a legjobb törvényekkel digitális eszközök számára.”

A Tesla úttörő, bitcoinnal kapcsolatos bejelentését követően Cynthia Lummis szenátor megkérte Elon Muskot, hogy költözzön át Wyoming államba.

Lummis meghívta a Tesla és SpaceX vezérigazgatóját, hogy költözzön át a vállalkozások számára legbarátságosabb államba, amely a legjobb digitális eszközökre vonatkozó törvényekkel rendelkezik.
Az ajánlatot azt követően tette a szenátor, hogy kiderült, a Tesla 1,5 milliárd dollárt fektetett bitcoinba, és hamarosan el is fogadnak kriptopénzeket mint fizetőeszközt.


Abegail Cave, Lummis sajtófőnöke elmondta, hogy az állam egy olyan szabályozási keretrendszert épített ki, amely jutalmazza az innovációkat, különösen a digitális eszközök területén.
Több kezdeményezést is felidézett, melyek odacsalogathatják a Tesla vezérigazgatóját, például azt, hogy nem kell vállalati vagy személyi jövedelemadót fizetnie.

„A Tesla az innovációról szól, és nagyon jól látni egy amerikai sikertörténetet, amely ismeri a digitális eszközök értékét. Ha Elon Musk vagy vállalatai egy új otthonra vágynak, akkor jobb helyet keresve se találnának Wyoming államnál.”

Wyoming az egyik legvonzóbb állammá nőtte ki magát a blokklánc- és kriptopénzcégek számára.
Szeptemberben Wyoming állam banki tanácsa a Kraken kriptotőzsde számára megadta az engedélyt, hogy bankként is működjenek. Ezt követően az Avanti Bank & Trust is hasonló engedélyt kapott.

Mindkét cég úgy tekint az államra, mint egy szabályozási menedék. Ebben nagy segítség volt Caitlin Long, korábbi Wall Street-i igazgató és az Avanti Bank jelenlegi vezérigazgatója.
Kevesebb mint egy hónappal megválasztása után Lummis szenátor azt mondta, hogy a digitális eszközök engedélyeztetésére fog összpontosítani.
Lummis a múlt héten csatlakozott a banki tanácshoz, amely az ország pénzügyi szabályozásaiért felelős.

Olvastad már? Kínai bányászok tömegesen vásárolnak Nvidia laptopokat, hogy ethereumot bányásszanak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért olyan megbízható a blokklánc technológia?

A blokklánc technológia az utóbbi években robbanásszerűen terjedt el, különösen a pénzügyi szektorban, ahol a technológia a Bitcoin és egyéb kriptovaluták mellett vált ismertté. A...

Solana (SOL) technikai elemzés 04.19.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) kétszámjegyű árfolyam-emelkedése az elmúlt 24 órában a Coinglass adatai szerint a Futures piacon néhány short pozíció felszámolását eredményezte. A SOL értéke a...

Arthur Hayes: A „kockázatos” stablecoin

Az Ethena mesterséges dollárja, az USDe az utóbbi időben robbanásszerű növekedést ért el, tekintettel az ellenállhatatlan hozamviszonyaira. Sőt, most már a stablecoinok között az első ötben...

A ChatGPT előrejelzi a főbb kriptók árait a BTC feleződése után

Vendégbejegyzés A közelmúltbeli felezési esemény egy sor árfolyammozgást indított el a jól ismert kriptovaluták esetében. Ahogy a piaci szereplők alkalmazkodnak ehhez az új fázishoz, a ChatGPT friss...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!