Dubaji működési engedélyt kapott a Huobi tőzsde

-

A Huobi lett a közelmúltban a legújabb kriptopénz-váltó platform, amely előzetes jóváhagyást kapott a dubaji virtuális eszközöket szabályozó hatóságtól.
Az ideiglenes jóváhagyás lehetővé teszi, hogy a Huobi virtuális termékeket és szolgáltatásokat kínáljon előzetesen minősített befektetőknek és professzionális pénzügyi szolgáltatóknak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tőzsde által kiadott közlemény szerint ez a jóváhagyás felhatalmazza a Huobi Egyesült aArab emírségekbeli székhelyű részlegét arra, hogy „virtuális termékek és -szolgáltatások teljes csomagját” kínálja.
A Huobi jóváhagyása előtt a VARA egy másik ideiglenes engedélyt adott a Seychelle-szigeteki székhelyű OKX kriptokereskedési platformnak. Ezt megelőzően pedig a szabályozó hatóság a Binance, az FTX és a Coinmena számára adott ki jóváhagyást vagy engedélyt.
Eközben a kriptotőzsde egy közleményben azt mondta, hogy az úgynevezett professzionális befektetőket célozza meg.
Ami az azonnali és tőzsdén kívüli (OTC) kereskedési szolgáltatásokat illeti, a Huobi azt mondta, hogy ezeket az előzetesen minősített befektetők és professzionális pénzügyi szolgáltatók korlátozott részhalmazára fogják kiterjeszteni.

Regionális központok létrehozása

A Huobi azt is felvetette, hogy az ideiglenes engedély megszerzése megnyitja az utat a tőzsde regionális központjának Dubaiban történő létrehozása előtt.

„A dubaji kormány elkötelezett amellett, hogy az emírséget a jövő digitális gazdaságának globális központjává tegye, és a pénzügyi innováció élvonalába kerüljön. A Huobi optimista a város potenciáljával és a benne rejlő jövőbeli lehetőségekkel kapcsolatban.”

Lily Zhang, a Huobi pénzügyi igazgatója hozzátette, hogy szervezete azon kíván dolgozni, hogy elősegítse az ottani virtuális eszközipar növekedését.
A VARA-tól kapott engedély mellett a Huobi a közleményben elmondta, hogy más régiókban, például Dél-Koreában, Japánban és Gibraltáron is kapott engedélyt.

Olvastad már? Csökkent a bányászati nehézség

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért olyan megbízható a blokklánc technológia?

A blokklánc technológia az utóbbi években robbanásszerűen terjedt el, különösen a pénzügyi szektorban, ahol a technológia a Bitcoin és egyéb kriptovaluták mellett vált ismertté. A...

Solana (SOL) technikai elemzés 04.19.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) kétszámjegyű árfolyam-emelkedése az elmúlt 24 órában a Coinglass adatai szerint a Futures piacon néhány short pozíció felszámolását eredményezte. A SOL értéke a...

Arthur Hayes: A „kockázatos” stablecoin

Az Ethena mesterséges dollárja, az USDe az utóbbi időben robbanásszerű növekedést ért el, tekintettel az ellenállhatatlan hozamviszonyaira. Sőt, most már a stablecoinok között az első ötben...

A ChatGPT előrejelzi a főbb kriptók árait a BTC feleződése után

Vendégbejegyzés A közelmúltbeli felezési esemény egy sor árfolyammozgást indított el a jól ismert kriptovaluták esetében. Ahogy a piaci szereplők alkalmazkodnak ehhez az új fázishoz, a ChatGPT friss...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!