Curve (CRV) 35%-os emelkedése

-

Huszonnégy órával azután, hogy az Aave közösség tagjai jóváhagyták azt az irányítási javaslatot, amely a protokoll alacsony likviditású eszközkészleteinek leállítására irányult, a CurveDAO [CRV] ára 5%-ot emelkedett.

Ahogy a CRV árfolyama november 22-én felpattant, teljesítményének napi grafikonon történő értékelése azt mutatta, hogy a token új bikaciklusba kezdett.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A token ára 35%-kal emelkedett így a CRV múlt heti árralija felvette a tokent a CoinMarketCap szerint az elmúlt hét nap legjobban teljesítő kriptovaluta eszközeinek listájára.

Forrás: tradingview.com

Ahogy az árfolyam emelkedett, a napi grafikon főbb mutatói a CRV felhalmozódásának megfelelő emelkedést mutattak.

Az elmúlt hét napban a CRV Money Flow Index (MFI) elhagyta a 25-ös túladott pozíciót, és a cikk írásakor 79,14-es túlvett csúcson volt megfigyelhető.

Hasonlóképpen, november 21-én a CRV relatív erősségi indexe (RSI) 30-on állt.

A november 22-én megindult árnövekedés azonban észak felé lökte ezt a kulcsfontosságú mutatót, hogy a sajtó idején 48,01-en álljon.

Bár még mindig az 50-es semleges pont alatt van, a CRV folyamatos felhalmozódása az RSI további növekedéséhez vezethet.

Szintén a CRV felhalmozódásában bekövetkezett emelkedést jelzi, hogy az eszköz Chaikin Money Flow (CMF) dinamikus vonala (zöld) emelkedő trendben helyezkedett el a középvonal felett.

A CMF 0,15-ös pozitív értéket mutatott a sajtó idején. Kontextusban november 21-én a CMF -0,14 volt.

A CMF pozitív értékre váltott az elmúlt hét napban, és feltárta a CRV felhalmozódásának mértékét.


Olvastad már? A BlockFi csődbejelentésére a közösség is reagált

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

A Bitzlato visszaállítja működését és Oroszországba költözik

A nyugati bűnüldöző szervek által lefoglalt, Oroszországhoz kötődő Bitzlato kriptopénzváltó azt tervezi, hogy újraindítja működését és engedélyezi a részleges pénzkivételt, jelentette be egyik társalapítója. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!