Cristiano Ronaldo futball-legenda NFT-partnerségre lépett a Binance-szal

-

Cristiano Ronaldo, a világ egyik legjobban kereső sportolója partnerséget kötött a Binance-szal, amely így lehetőséget ad a szurkolóinak, hogy csatlakozzanak a focista Web3 közösségéhez.
Ronaldo szerint a Binance-szal való partnerség „meg fogja változtatni a non-fungible tokenek (NFT) világát, és a labdarúgást egy a következő szintre emeli”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A sporttörténelem ikonikus darabja

A portugál sztárfocista, Cristiano Ronaldo bejelentette többéves exkluzív non-fungible token (NFT) partnerségét a Binance kriptopénzváltóval.
A kriptotőzsde által kiadott közlemény szerint a partnerségi megállapodás révén a termékeny focista követői lehetőséget kapnak arra, hogy „a sporttörténelem egy ikonikus darabját birtokolják”.
Ronaldo, alias CR7 követőinek lehetősége lesz arra is, hogy csatlakozzanak a 37 éves focista Web3 közösségéhez.
A Binance Twitter-csatornáján keresztül megosztott videóban Ronaldo, aki tartja a válogatottban legtöbb gólt szerzett focista rekordját (117), beszélt arról a döntéséről, hogy összefogott a kriptopénzváltóval.
„Örömmel jelentem be a Binance-szel való partnerségemet. Együtt meg fogjuk változtatni az NFT-játékot, és a labdarúgást a következő szintre emeljük, és ez még csak a kezdet” – mondta Ronaldo, a világ egyik legjobban fizetett sportolója.

Ronaldo követői

A Binance megállapodása Ronaldóval, akinek a Forbes szerint több mint 690 millió követője van a közösségi médiában, a tőzsde újabb erőfeszítése, amelynek célja a futballrajongók NFT-kre és a Web3-ra csábítása.
Mielőtt CR7-tel partnerségre lépett volna, a Binance korábban Andreas Iniestát, egy spanyol futball-legendát szerződtette, akinek 2021 novemberében 25,2 millió követője volt a Twitteren és 38,1 millió az Instagramon.
Miután azonban tweetelt a Binance-szel folytatott kriptopénz-kereskedésről, a spanyol szabályozó hatóságok figyelmeztették Iniestát, hogy ne bátorítsa követőit digitális valutákba való befektetésre.

Olvastad már? A Nexo felvásárolná a bedőlt defi projekteket

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Altcoinok, amelyekkel milliókat kereshetsz 🚀 Valódi 100x lehetőség

Vendégbejegyzés A Bitcoin blokkjutalmának felére csökkenése izgalmat kelt a kriptoközösségben. Többen úgy vélik, hogy ez hatalmas értéknövekedést indíthat el, ami akár 200.000 dolláros csúcsokat is elérhet. Az optimista...

1,1 millió napi felhasználó a Polygonon: Mi lesz a MATIC következő lépése?

A Polygon (MATIC) lánc 2024-ben nagyobb felhasználói részvételt és likviditási infúziót tapasztalt, ami a szélesebb piacot arra késztette, hogy felfigyeljen rá. A Polygon a stablecoin kínálat...

A kriptovaluták és az online kaszinó oldalak közötti kapcsolat

Vendégbejegyzés Ha összességében tekintjük át a 2020-as évtized internetes trendjeit, akkor szinte egyértelmű, hogy a címbe foglalt két téma egy képzeletbeli listán előkelő helyen szerepelne. Az...

ICP vs. DOGE árfolyam elemzés 03.28.

Prémium ICP vs. DOGE Az Internet Computer (ICP) a múlt héten felülmúlta a Dogecoin (DOGE) teljesítményét, mivel értéke több mint 50%-kal emelkedett a hét nap alatt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!