Cardano: ERC-20-átalakító élesedik a testneten

-

A Cardano elindította az első ERC-20 konvertert az IOG-n keresztül. Az IOG a Cardano egyedüli fejlesztője. A frissítés az ADA egyik leghihetetlenebb lépése 2021-ben.
Az ERC-20 átalakító lehetővé teszi a hálózat számára a blokkláncok közötti tranzakciókat. Például ERC-20 tokeneket lehet mozgatni az Ethereumból a Cardano blokkláncra.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Amióta az ADA elindította a kezdeti okosszerződését, más fejlesztési lépéseket is tettek. Eddig a hálózat a defi elindításának küszöbén áll.
Ezek a legutóbbi lépések izgatottá tették a rajongókat az extra fejlesztések miatt. A közösség mégis várja a defi-szolgáltatások hivatalos elindítását a blokkláncon.

A Cardano AGIX ERC-20 átalakítója

Az AGIX ERC-20 konvertert a Cardano blokkláncán a SingularityNET kezeli. Jelen pillanatban az átalakító a tesztneten érhető el, így a felhasználók AGIX tokeneket cserélhetnek Ethereumról Cardanóra és fordítva.
A lépés előnyös az AGIX tulajdonosok számára. Alacsonyabb díjjal tudnak tranzakciókat lebonyolítani egy nagy tranzakciós kapacitású hálózaton.
A hálózat mindig is magáénak vallotta az interoperabilitást. Ez az átalakító azonban lehetővé teszi számára, hogy más blokkláncokkal is teljes átjárhatóságot valósítson meg.
Az ADA alapítója, Charles Hoskinson kommentálta a fejlesztést. Elmondta, hogy egyetlen blokklánc sem írja felül a többit. Hozzátette, hogy a blokklánc-infrastruktúrák az idő előrehaladtával egymás mellett fognak létezni, versenyezni és kiegészíteni egymást.
A SingularityNET átalakítója fokozza a blokkláncok interoperabilitását. Lehetővé teszi az ERC-20 tokenek „átváltását” ADA tokenekre anélkül, hogy értékük vagy funkciójuk megváltozna.
Emellett a felhasználók a beépített konverziós rendszer segítségével visszaalakíthatják a tokenjeiket az eredeti állapotukba. Ez minden körülmények között hatékonyabbá teszi az átalakítót.

„Nem lehet eléggé hangsúlyozni ennek a csatlakozónak a jelentőségét a SingularityNET számára. Vagy az egész hálózati és mesterségesintelligencia-ökoszisztémát. Nemcsak egy sokkal gyorsabb és olcsóbb AI-hálózatot fog eredményezni, hanem egy kiváló sarokpontot is. Így innovatív digitális funkciókkal bővítve a SingularityNET-et. És elmozdulva a blokklánc-alapú AGI-re vonatkozó törekvésünk megvalósítása felé.” – mondta Dr. Ben Goertzel, a SingularityNET vezérigazgatója és vezető tudósa.

A Cardano felkészül a defi-ra

A Cardano még mindig a defi platformjára történő bevezetése előtt áll. Úgy tűnik, a projekt jól halad. De még jóval hosszabb időbe telhet, mire a felhasználók megkapják a teljesen működőképes defi-platformot.
A közelmúltban a Cardano elindította az első DEX-et. A SundaeSwap indítására hétfőn került sor. Ráadásul az ADA nagy pompával készült az eseményre.
A bevezetés során a felhasználók is elvegyültek és játszottak a projekttel. A DEX-szolgáltatások már szintén a tesztneten vannak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Cardano alig várja, hogy a defi-t felkarolja a hálózatán. Mégis, néhány részen még dolgozni kell. A fejlesztők például elárulták a közösségnek, hogy a funkció kezdeti lépései során hibákat tapasztalhatnak.
Amikor a Cardano elindítja a defi-t, az előnyös lesz a token tulajdonosai számára. Az persze már más kérdés, hogy már jelenleg is számos más hatékony defi-platform létezik, amelyek így hatalmas előnyben vannak a Cardanóval szemben.

Olvastad már? Kiyosaki szerint jön a válság, és a bitcoint sem fogja kímélni

Forrás: cryptopolitan.com
Kiemelt kép: The Focal Project

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Tesla garázsában marad a Bitcoin

Az elektromos járművek óriása, a Tesla pénzügyi lassulással néz szembe, 15%-os bevételcsökkenésről és közel 50%-os zuhanásról számolt be a korrigált eredményben 2024 első negyedévére vonatkozóan. Mindezzel...

A legjobb 1 dollár alatti kriptók 15x-es növekedésre esélyesek

Vendégbejegyzés A kriptopénz-befektetések egyedülálló esélyt kínálnak a jelentős hozamra, különösen a kevésbé ismert érmék esetében, amelyek értéke megsokszorozódhat. A 2024-es bikafutás kezdetén néhány 1 dollár alatti áron...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 04.24.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon (MATIC) natív tokenjének, a MATIC-nak a piaci érték és a realizált érték (MVRV) aránya vételi jelzést adott, jegyezte meg Ali Martinez kriptoelemző...

Kiadatás várhat a Binance szökött tisztviselőjére

A Binance vezetőjét, aki állítólag Nigériában szökött meg a fogva tartásból, a hónap végéig várhatóan kiadják Nigéria számára. Egy kenyai nyomozó úgy véli, hogy Anjarwalla...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!