A JPMorgan 1 millió dollárnyi bitcoin miatt Wyomingba kényszerülhet

-

Caitlin Long szerint, ha nagyot ugrik a bitcoin értéke a bankok menekülni kényszerülhetnek jogi problémák miatt.
A JPMorgan Wyoming államba kényszerülhet, ha a bitcoin értéke eléri az egymillió dollárt.
Caitlin Long, a Wyomingi Blokklánc Bizottság egyik kinevezett tagja a Keiser Reportban június 6-án elmondta, hogy az állam messze New York előtt áll a bitcointámogatás tekintetében.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Long: az egymillió dolláros bitcoin perekkel járhat

Long szerint, ha a bitcoin értéke eléri az 1 millió dollárt, az újfajta jogi problémákat okozhat a pénzügyi intézmények számára.
 „Vannak emberek, akik kezdenek rájönni a bitcoin valódi értékére, és ezt kihasználhatják.”

 „Kezd kiélesedni a helyzet, és ha a bitcoin értéke eléri az egymillió dollárt akkor valaki kitalálhatja, hogy pert indít ellened, és az ügyvédeikkel megpróbálják elvenni tőled azt, mivel olyan bitcoint vásároltál, amely korábban az övé volt.”

Long talán az egyik legismertebb bitcointámogató az Egyesült Államokban. Wyoming 20 törvényt is beiktatott, amely megkönnyíti a kriptopénz kereskedelmi felhasználását és elfogadását, és ez az előny idővel egyre nagyobbá válhat.”
A jövőben a nagy bankok – amelyek belevágnak a bitcoinba – is átköltözhetnek Wyoming államba, hogy megvédjék magukat a kormány hírhedten kifogásolható intézkedésitől.

 „Ahhoz, hogy megvédje a cégét (Jamie Dimon, a JPMorgan vezérigazgatója) át kellene költöztetnie a JPMorgant Wyomingba.” – folytatta Long

Vihar előtti csend?

Dimon ismert bitcoinkritikus, az elmúlt évek során többször is negatívan beszélt a kriptopénzről.
2018-ban felesküdött rá, hogy többé nem fog beszélni a kriptopénzről.
A múlt hónap során a JPMorgan kifizetett egy 2,5 millió dolláros pert, mivel a bank extra költségeket számolt fel azon ügyfeleinek, akik kriptopénzt vásároltak bankkártyájukkal.

Olvastad már? Isaiah Jackson: tüntess azzal, hogy bitcoint vásárolsz

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: pinterest.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A magyar fejlesztésű THE CORE web3-as stratégiai játék, a felfedezői már a Mars felé tartanak

2023 február 29-én indult el a THE CORE, amely egy Civilization-típusú stratégiai játékot vízionál egy Ready Player One által inspirált virtuális világban, ahol a játékosok...

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!