Bitcoin fordulóponthoz ért

-

A befektetők napok óta kimerültek. Úgy tűnik, készek pánikba esni a legkisebb rossz hír közlése, olvasása során.

Minden azt a benyomást kelti, mintha csak egy szikra kellene ahhoz, hogy eluralkodjon a piacokon egy hatalmas pánik.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Miután a Federal Reserve (FED) történelmi szintre emelte a kamatlábakat, a dollár pozitívan reagált, erősödve a többi globális fiat valuta rovására.

Azonban figyelemre méltó, hogy az angol font a dollárral szemben a gyengén teljesítő valuták közé tartozik.

A Federal Reserve (FED) a szeptember 22-i monetáris ülés végén 75 bázispontos vagy is 0,75%-os nagymértékű kamatemelést ígért, amit be is tartott.

A Fed alapkamata 3-3,25 % közötti tartományban áll jelen állás szerint, és várhatóan 2022 végére 4,5-ra emelkedik.

Bitcoin

Míg a BTC értéke jelentősen ingadozott ebben az évben, a medve-piaca ellenére jelentősen megnőtt a digitális eszköz birtokosainak száma.

Szeptember 27-én tanulmányozott statisztika alapján, a BTC tulajdonosok száma nőtt az elmúlt évben, több mint 4,5 millió új birtokossal bővült a szektor.

Forrás: intotheblock.com

Újabb fordulathoz érhet a király valuta, amennyiben sikeresen megtöri, 2021 novemberében kezdődő „Bear” trendvonalat.

Hosszú-hosszú oldalazó mozgás utána, fordulóponthoz érhet a Bitcoin.

A jelen állás szerint a Bitcoin jelenleg 20. 000 dolláros tartomány fölött forog, ami azt eredményezi, hogy egy szignifikáns fordulóponthoz érhetünk, amennyiben sikeresen át tudja törni a felső trendvonalat, majd sikeresen vissza tudja tesztelni ezt a szintet.

Forrás: cointelegraph.com

Bár a gazdasági tényezők nem azt az információt jelzik számunkra, hogy beléphetünk egy bikapiacra, de amennyiben technikailag vizsgáljuk a kriptoeszközt, pozitív következtetést vonhatunk le az árfolyamon látott képek alapján.

Olvastad már? Bitcoin jól tartja magát, de meddig?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az OpenSea bevezette a Binance Chain támogatását

A legnagyobb forgalmat bonyolító NFT-piactér az OpenSea a hét elején jelentette be, hogy integrálja a rendszerébe a Binance Chain blokkláncát. A felhasználóknak így lehetősége lesz,...

Brazíliában törvényes fizetőeszközzé váltak a kriptopénzek

El Salvador hivatalos pénznemmé tette a bitcoint tavaly, Brazíliában a képviselők viszont egyelőre még csak törvényes fizetőeszközzé tettéka kriptopénzeket, egy ezt szabályozó törvény megszavazásával. Ennek...

Éledezik az Ethereum (ETH)

Prémium Az Ethereum utóbbi 2 napja kifejezetten pozitívan alakul, 11%-os emelkedésnek lehetünk szemtanúi Ha a Bitcoinnal állítjuk párja az ETH-t, kijelenthető, hogy sokkal jobban szerepel mint társa. Az...

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!