Az OpenSea is az Ethereum új változatát támogatja majd

-

Az NFT piactér azt mondta, hogy bár nem spekulálnak a forkokkal kapcsolatban, a csapat csak a proof-of-stake láncon fogja támogatni az NFT-ket.
A Twitteren közzétett közleményükben közölték, hogy bár csapatuk nem számol az esetleges forkokkal, mint problémaforrással, tisztázta, hogy ha lesznek forkolt NFT-k, azok nem fognak megjelenni az OpenSea-n, mivel a platform csak a frissített láncot fogja támogatni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piactér azt is kiemelte, hogy csapata felkészíti az NFT kereskedési platformot a közelgő Ethereum Egyesítés kapcsán esetlegesen felmerülő problémákra, hogy az átmeneti időszak zökkenőmentes legyen.
Bár a csapat úgy véli, hogy nem lesznek nagyobb fennakadások, biztosította a közösséget, hogy az egész folyamat során figyelemmel fogják kísérni, irányítani és kommunikálni fognak a felhasználókkal. Arra kérték a fejlesztőket is, hogy az Ethereum weboldalán tájékozódjanak az Egyesítésről szóló részletekről.
Az OpenSea mellett a Chainlink is kifejezte elkötelezettségét az Ethereum PoS átállása mellett. A csapat rámutatott, hogy a protokoll nem fog támogatni semmilyen Ethereum forkot, amely az Egyesítés után jöhet.
A csapat arról is biztosította a közösségét, hogy mindent megtesz, hogy felkészüljön az átmenet során felmerülő problémákra.
A közgazdász Lex Sokolin egy nemrégiben adott interjújában kiemelte, hogy az Egyesítés utáni gazdasági tervezési változások hatással lehetnek az ETH árfolyamára.
A közgazdász úgy véli, hogy a protokollon belüli változások természetes hatással vannak az ETH kínálatára. Ennek ellenére elismerte, hogy még semmi sem biztos, és hogy a piac lesz az, aki eldönti a token árfolyamának bármilyen mozgását.
Eközben a potenciális ETHPoW fork natív eszköze, amely mögött az Ethereum PoW bányászai állhatnak, 100 dolláron kereskedik annak ellenére, hogy még nem is létezik.
Mostanra már egyes tőzsdék elkezdték listázni az ETHW-t és az ETHS-t (PoS) a kereskedési platformjaikon, természetesen csak IOU, azaz ígérvény formájában.

Olvastad már? 14%-ot csökkent a bitcoin ára augusztusban

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin potenciális esésével való szembesülés: 3 altcoin növekedés előtt áll

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca sarkalatos ponthoz érkezett, amit a Bitcoin közelgő feleződési eseményének várakozása és a jelentős intézményi érdeklődés táplál. A Bitcoin értéke nemrégiben új történelmi csúcsra...

Jito (JTO) technikai elemzés 03.29.

Prémium Jito (JTO) A Jito (JTO) árfolyama emelkedő tendenciát mutat a január eleji helyi mélypont kialakítása óta. A JTO azóta újra meglátogatta a december elején kialakult kulcsfontosságú kilengési...

Ripple (XRP) technikai elemzés 03.29.

Prémium Ripple (XRP) A Ripple (XRP) árfolyama leküzdött egy kritikus ellenállási szintet, és a heti időkeretben átfordult egy támogatási szintre. Ez a fejlemény akkor történt, amikor az XRP...

A bedőlt QuadrigaCX tőzsdéhez köthető javakat foglaltak le a kanadai hatóságok

Kanada Brit-Kolumbia tartományának a hatóságai végzést bocsátottak ki, amelyben a QuadrigaCX tőzsde alapítóihoz köthető javak lefoglalásáról döntöttek. A tőzsde két alapítója, Michael Patryn és Gerald...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!