Az Instagram engedélyezi az NFT-ket

-

A korábban Facebook néven ismert Meta birtokában lévő Instagram egy blogposztban számolt be arról, hogy lehetővé teszi az NFT-k megjelenítését a felületén.
Első körben száz országban lesz elérhető ez a funkció, amellyel digitális kollekciókat lehet bemutatni, és ehhez össze lehet kapcsolni a kriptotárcákat az Instagram appjával.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cég azt is elmondta, hogy melyek ezek a tárcák, és, hogy ezekkel érhetők el az Ethereum, a Polygon, és a Flow blokkláncok hálózata.
A bejelentésben kitérnek arra is, hogy Afrika, Ázsia, a Csendes-óceáni térség, a Közel-Kelet, és Amerika területén egyaránt aktiválják ezt az újdonságot. Emellett azt is elmondták, hogy a Coinbase Wallet és a Dapper lesznek az első tárcák, ez utóbbival pedig a Flow blokkláncon lévő kollekciók is elérhetővé válnak.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A Meta annak ellenére tette meg ezt a bejelentést, hogy a nemrégiben kiadott második negyedéves jelentésükből kiderül, a cég metaverzumos részlege veszteséget termel.
Nemrégiben ráadásul az Ethereum egyik alapítója is kritizálta a vállalatot, és annak terveit a metaverzumot illetően, elmondva, hogy „amihez a Facebook hozzányúl, az visszafele fog elsülni”.
A Meta mindenesetre bevezeti az újdonságát, ráadásul úgy, hogy elmondásuk szerint a megosztás illetve a posztolás semmibe sem fog kerülni a felhasználóknak.
A támogatott tárcák listáján a már említett kettő mellett megtalálható a Metamask, a Trust Wallet, és a Rainbow is.

„Lehetővé válik, hogy összekapcsoljuk a fiókokat a kriptotárcákkal, megosszuk a digitális gyűjteményeket, és automatikusan hozzá legyen rendelve az adott NFT-hez az alkotó és a tulajdonosa is.”

Olvastad már? KuCoin-vélemény – biztonságos és legális kriptotőzsde 2022-ben?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Már 1000 bitcoin-automata van Ausztráliában

Ausztrália, a harmadik legtöbb bitcoin ATM-et üzemeltető ország új mérföldkövet ért el, mivel már 1000 aktív gép üzemel az államban. Az Egyesült Államok 2017 novemberében,...

Az XRP brutális visszaesése: 3 árszint, amit figyelnünk kell

Prémium Ripple (XRP) Az XRP brutálisan elutasította a 200 EMA ellenállási szintet. A stabilitás fenntartására tett kísérlet után az XRP éles visszafordulást tapasztalt a mozgóátlagtól, ami potenciálisan...

Floki Inu (FLOKI) technikai elemzés 04.25.

Prémium Floki Inu (FLOKI) A Floki Inu (FLOKI) árfolyama egy kritikus szinten pihent, ami az elkövetkező napokban masszív bikarallyt eredményezhet. Ahogy azonban a piaci helyzet medvéssé vált, a...

A Futball Pápa kriptója: indul a BetHustlers

Vendégbejegyzés A sportfogadás az emberiség egyik legrégebbi időkre visszanyúló szórakozása, több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Az ókori görögök és rómaiak szenvedélyesen űzték ezt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!