Az Ethereum novemberben az egekbe szökhet, vajon az LTC és a DOT követi?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac 300 milliárd dolláros sarkalatos átrendeződésre készül, az Ethereum (ETH) és a Litecoin (LTC) pedig stabilan tartja magát az újítások, a megbízhatóság és a potenciális jövedelmezőség fő támaszaként.

A Polkadot (DOT) azt ígéri, hogy fejlett keretrendszerével forradalmasítja a láncok közötti műveleteket.

Eközben a ScapesMania (MANIA) az új belépő a piacon, amely sikeres előértékesítésével és robusztus támogatásával a szerencsejáték-szektorból kíván tőkét kovácsolni, utalva e sokszínű digitális valuták vibráló jövőjére.

Még a piac bővülése mellett is, az elemzők egyetértenek abban, hogy az Ethereum (ETH) növekedése lelassult a Bitcoin (BTC) növekedéséhez képest, amely rendszeresen magasabb magasságokba jut.

Ez azonban igazságtalan, természetellenes helyzet.

A szakértők azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) árfolyama hamarosan meredeken megugrik, és a valódi értékéhez közelebbi szinten állapodik meg.

Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan befolyásolhatja ez a Litecoin (LTC), a Polkadot (DOT) és a ScapesMania (MANIA) árfolyamát.

Összefoglaló:

  • A ScapesMania (MANIA) ígéretes új belépőként tűnik fel, amely innovatív bevételi modelljével és sikeres előértékesítésével a szerencsejáték blokklánc határait kívánja felforgatni.
  • Az Ethereum (ETH) a decentralizált aktivitás fellendülését tapasztalja, a hálózati használat és a tranzakciós díjbevételek bikás piaci hangulatot és 3000 dolláros potenciális árcélt jeleznek.
  • A Litecoin (LTC) rekordmagas hashráttal ünnepli a hálózat robusztusságát és a bányászok bizalmát, ami óvatosan optimista kilátásokat sugall az árfolyamának alakulására.
  • A Polkadot (DOT) stratégiai szövetségre lép a Cardanóval, kihasználva a Substrate keretrendszert az innováció és az összekapcsolhatóság előmozdítására a blokklánc térben.

ScapesMania (MANIA): Egy új jövőkép

Sok kripto szakértő a ScapesManiát választja 2023 és azon túl a legjobb új projektnek.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

ethereum

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150 000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Ethereum (ETH): A decentralizált aktivitás megugrása

ethereum

Az Ethereum (ETH) hálózaton jelentős aktivitási fellendülés tapasztalható, a tranzakciós volumenek több mint fél éve nem látott magasságokat érnek el.

Ez a megnövekedett aktivitás erős jele annak, hogy az Ethereum (ETH) kulcsfontosságú szerepet tölt be a blokklánc ökoszisztémában.

A hálózat tranzakciós díjakból származó bevételei, más néven a gasdíjjak, jelentősen megnőttek.

Technikai szempontból az Ethereum (ETH) árfolyammutatói pozitív jeleket mutatnak.

Az 1852 dolláron álló 10 napos mozgóátlag és az 1694 dolláron álló 100 napos mozgóátlag tartós érdeklődésre és emelkedő trendre utal.

A 1047 és 1390 dollárnál kialakult támaszszintek megnyugtató alapot nyújtanak a kriptopénz értékeléséhez.

Eközben a 2078 és 2421 dolláros ellenállási szintek a következő célpontok, amelyeket az Ethereum (ETH) árfolyama meghódíthat.

A jövő fényesnek tűnik az Ethereum (ETH) számára, a piaci elemzők által sugallt 3000 dolláros árfolyamcél a lehetőségek között van.

Ezt az optimizmust az Ethereum (ETH) deflációs viselkedése támasztja alá, a kínálat csökkenése miatt, mivel minden egyes tranzakcióval a tokenek elégetése miatt csökken a kínálat.

Litecoin (LTC): A hálózat stabilitásának ünneplése

A Litecoin (LTC) hálózata nemrégiben jelentős mérföldkőhöz érkezett: minden idők legmagasabb hashrátáját érte el, ami a hálózat megerősödött biztonságát és a bányászok növekvő bizalmát jelzi.

Ez az esemény egybeesik a Litecoin (LTC) 12. születésnapjával, amely időszak alatt több mint 180 millió tranzakciót dolgozott fel sikeresen, ami bizonyítja a hálózat megbízhatóságát és kitartását a kriptóvilágban.

A hálózat robusztus teljesítménye ellenére a Litecoin (LTC) árfolyama konszolidációs időszakot élt át.

A közelmúltbeli 72,45 dolláros csúcsot, amely egybeesett a hálózat hashrate mérföldkövével, enyhe visszaesés követte, és az árfolyam 69,44 dollár körül stabilizálódott.

Ez az árviselkedés egy 61,55 dollár és 74,52 dollár közötti tartományban mozog, a 10 napos mozgóátlag 71,00 dollárnál és a 100 napos mozgóátlag 68,14 dollárnál van, ami egy óvatosan optimista, de az érme történelmi volatilitásával szemben tudatos piacot tükröz.

Előre tekintve a piac óvatosan optimista a Litecoin (LTC) iránti hangulatát illetően.

A 41,21 és 54,17 dollárnál kialakult támaszszintek biztonsági hálót jelentenek az esetleges visszaesésekkel szemben, míg a 80,10 és 93,06 dollárnál lévő ellenállási szintek jelentik azokat az akadályokat, amelyeket a Litecoinnak (LTC) le kell küzdenie ahhoz, hogy új magasságokba emelkedjen.

Polkadot (DOT): Stratégiai szövetség

A közelmúltban egy olyan esemény történt, amely felkeltette az érdeklődést a kriptopénz közösségben, a Polkadot (DOT) bejelentette, hogy stratégiai együttműködést kötött a Cardanóval.

A partnerség középpontjában a Substrate, a Polkadot (DOT) SDK alapvető keretrendszerének felhasználása áll a Cardano „partnerlánc” projektjének felépítéséhez.

Ez a lépés nem csupán egy technikai integráció, hanem egy jelentős lépés a Substrate sokoldalúságának és a Web3-térségben való terjeszkedés megkönnyítésére szolgáló potenciáljának bemutatása felé.

A 3,813 és 4,832 dollár között ingadozó árfolyamával a hálózat a bikás trend jeleit mutatja, amelyet a 4,717 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 4,330 dolláros 100 napos mozgóátlag támogat.

A 2,166 és 3,185 dolláros támaszszintek biztonsági hálót jelentenek a piaci volatilitás ellen, míg az 5,222 és 6,241 dolláros ellenállási szintek olyan árpontokat jelentenek, amelyek áttörése a befektetői érdeklődés új hullámát indíthatja el.

Előretekintve, a Substrate integrációja a Cardano új architektúrájával egy összekapcsolt és innovatívabb blokklánc-környezet felé nyithatja meg az utat.

Ez a Polkadot (DOT) tokenek nagyobb elfogadottságához és potenciálisan nagyobb kereslethez vezethet.

Következtetés

A kriptopiac egy átalakulási szakasz küszöbén áll, az Ethereum (ETH) és a Litecoin (LTC) erős fundamentumokat és ellenálló képességet mutat.

A Polkadot (DOT) stratégiai lépései a fokozott blokkkezelési együttműködés és innováció jövőjét sejtetik.

Máshol a ScapesMania (MANIA) tökéletes választás azoknak, akik nagy potenciális hozamra vágynak.

Az 500%-os potenciális megtérüléstől kezdve ez a projekt csak jó pillanatokat ígér a tulajdonosoknak.

Adatokkal alátámasztott, sokak által ünnepelt, és készen áll arra, hogy a portfóliójába kerüljön.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!