Az Ethereum egyre közelebb áll a 2.0 mainnet elindításához

-

Az Ethereum értékajánlata egyre növekszik, és az ETH 2.0 mainnet frissítés elindítása is közelebbinek tűnik.

A befektetők látszólag résen vannak, mivel az Ethereumot az utóbbi napok és hetek során egy erőteljes fellendülés kísérte, és a kriptovaluta újabb és újabb 2020-as rekordokat ér el.

Az Ethereum fellendülése főként jelenleg három tényezőhöz kapcsolható: az ETH 2.0, a DeFi és az EIP-1559.
Mivel a kezdeti nehézségek után egyre kézzelfoghatóbbá válnak az említett tényezők, valószínűleg továbbra is segíteni fogják az Ethereum értékajánlatának és árának növekedését.
 

A Medalla teszthálózata is elindult

A 2.0 verziójú mainnet frissítés végrehajtása számtalan késleltetéssel szembesült az utóbbi évben, jelenleg azonban nap mint nap egyre közelebb jut céljához.
A Bitfly nemrégiben megosztott bejelentésére hivatkozva a Messari azt vázolta fel, hogy a számos ügyfelet tömörítő Medalla teszthálózata immár elérhető.
Ez egy jelentős lépés az Ethereum 2.0 eléréséhez vezető úton – amelyre várhatóan idén novemberben kerül sor –, mivel ez az utolsó tesztelési szakasz a mainnet elindítását megelőzően.
A Medalla számos ügyfelet foglal majd magába – közéjük tartozik a Teku, a Prysm, a Nimbis, a Lighthouse és a Lodestar is.
Ennek a teszthálózatnak a bevezetése azt jelzi, hogy a várva várt mainnet frissítés novemberi elindításának dátuma egyre reálisabbá válik.
Az a zárolási és kamatozási mechanizmus, amelyet a Proof-of-Stake (PoS) konszenzusmechanizmus fog bevezetni, a skálázhatósági megoldásokkal együttesen várhatóan egy Ethereum-vásárlási őrületet fog generálni.
Ez elősegítheti az elkövetkezendő napok és hetek további Ethereum-rekordjait.

A Delphi Digital szerint az ETH 2.0 valószínűleg erősítheti az értékajánlatot

A CryptoSlate múlt heti jelentései szerint a Delphi Digital „Az Ethereum 2020-as helyzete” című jelentésében kifejtette, hogy az Ethereum 2.0 mainnet elindítása valószínűleg fellendíti majd a kriptovaluta gazdasági szerkezetét.

„Az EIP-1559 és a zárolás egyesülve egy szimbiotikus kapcsolatot hoznak létre, melyben nemcsak a felhasználásból származó érték növekszik, de a hálózat biztosítása érdekében a résztvevők szélesebb csoportja számára bevezetett pénzáramlás is egy hatékonyabb értékajánlatot hoz létre hosszú távra az Ethereumnak.”

Nagy a valószínűsége annak, hogy az Ethereum ármozgása továbbra is az ezen alapvető fejlesztések által nyújtott gazdasági előnyöket fogja tükrözni.
Ha azonban a 2.0-s mainnet elindítása felé vezető úton váratlan akadályok bukkannának fel fejlemények és késleltetések formájában, az súlyos csapást jelentene a kriptovaluta pozitív tendenciájára.

Olvastad már? Emmer amerikai képviselő szerint a bitcoin a válság után erősödni fog

Forrás: cryptoslate.com
Kiemelt kép: mcdstudios

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

What is crypto Magyar online casino: a szerencsejáték-platformok kiválasztásának sajátosságai

Vendégbejegyzés A megbízható és modern szerencsejáték-platform a szerencsejáték-szegmens sikerének egyik összetevője. Ahhoz, hogy nyereséggel játsszon és a legjobb lehetőséget válassza, ismerkedjen meg a what is crypto...

Uniswap (UNI) technikai elemzés 04.24.

Prémium Uniswap (UNI) Az Uniswap (UNI) egy magasabb időtávú valós értékű rést töltött ki a grafikonokon. A mély retracement azt jelentette, hogy a befektetők további veszteségektől tarthatnak. A...

75 kriptoipari cég kapott működési engedélyt Dél-Afrikában

Dél-Afrika Pénzügyi Felügyelete, az FSCA hétfőn bejelentette, hogy eddig 75 intézménynek adott ki működési engedélyt. Ezt az üzenetet azzal kapcsolatban közölték, hogy több cég valótlanságokat...

A Binance tőzsdét perbe fogták Kanadában

Annak ellenére, hogy a Binance 2023 májusában bejelentette távozását Kanadából, a helyi hatóságok továbbra is vizsgálódnak az ügyében. A tőzsde új pert kapott a nyakába...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!