Az Ethereum-alapító Vitalik Buterin a világ legbefolyásosabb emberei közé került

-

A Time magazin évente frissülő listájára került fel olyan szereplők társaságban, mint Harry herceg, az énekes Billie Eilish, vagy az olimpiai sportoló Simone Biles.
Az idei, 2021-es listán Buterin az innovátorok közé került be. Itt találjuk még az Nvidia ügyvezetőjét, Jensen Huangot, és a Tesla vezetőjét, Elon Muskot is.
A Reddit alapítója, Alexis Ohanian úgy jellemezte Buterint, mint a 400 milliárdos értéket elérő hálózat egyik létrehozóját, akinek az okosszerződéseket, dappokat, és az NFT-ket is köszönhetjük.

Senki sem tudja megmondani, hogy mi mindenre lesz használható az Ethereum, de egyetlen ember ötlete is elég volt, hogy elinduljon. Azóta egy új világ született meg, amely új utakat nyit a blokklánc-technológia hasznosítására.”

A régóta működő magazin a jelek szerint egyre nyitottabbá válik a kriptoipar befogadására, és az arról szóló publikációkra.
Idén márciusban egy álláshirdetésük is megjelent, amelyben a „bitcoinhoz és a kriptopénzekhez értő pénzügyi vezetőt” kerestek.

Emellett három, az újság címlapja által ihletett NFT-t is aukcióra bocsátottak.
Nem sokkal ez után lehetővé tették, hogy a digitális előfizetőik kriptopénzzel is fizethessenek. Partnerségre léptek a Grayscale eszközkezelővel, az ő segítségükkel az előfizetési díjként kapott bitcoint a saját pénztartalékaik között fogják tartani.
A jelenlegi elnök, Keith Grossman úgy fogalmazott, hogy „a magazin még nem igazán döntötte el, hogy mit is csináljon majd a kriptókkal”.
Első alkalommal 1923 jelent meg az újság, azóta az USA-ban egyfajta intézménnyé vált, a befolyásos emberek, szervezetek bemutatásával. Világszerte nagyjából 20 millió előfizetővel rendelkeznek.

Olvastad már? A Bitcoin energiafogyasztása idén már meghaladta a 2020-as értéket

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitwise benyújtotta Ethereum ETF kérelmét

A Bitwise, az egyik vezető kriptopénz vagyonkezelő S-1 formanyomtatványt nyújtott be az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez egy spot alapú Ethereum ETF elindítása érdekében. Ha jóváhagyják, a...

Binance Coin (BNB) technikai elemzés 03.28.

Prémium Binance Coin (BNB) A Binance Coin (BNB) múlt heti árfolyam-emelkedése a Chaikin Money Flow (CMF) lefelé irányuló trendjével együtt medvés divergenciát hozott létre, ami potenciális árfolyam-fordulatra...

Ezek a kriptók gazdaggá tesznek ezen a bikafuttatáson

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződése élénk vitákat váltott ki a kriptoközösségben, és sok szakértő jelentős árfolyam-emelkedésre számít. Ezt a fejleményt alapul véve bizonyos kriptovaluták készen állnak arra, hogy...

„A Solana az új Ethereum” – Íme, miért gondolja ezt ez a vezető

A Solana (SOL) decentralizált tőzsdei (DEX) tevékenysége rekordot döntő tranzakcióvolumen-emelkedésnek volt tanúja, ami egybeesett a szélesebb kriptopénzpiaccal. Különösen a Solana heti DEX volumene meghaladta a 13,3...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!