Az Avalanche (AVAX) és a Polygon (MATIC) tulajdonosok új coinba fektetnek be a portfólió erősítéséért

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac jelentős fellendülésnek lehet tanúja: a Bitcoin 18 hónap óta először átlépte a 40.000 dolláros határt, ami szélesebb körű piaci emelkedést jelez.

Ez a bikás trend nem csak a Bitcoinra korlátozódik, más kriptovaluták, például az Ethereum is jelentős emelkedést könyvelhetett el.

Ezen optimista háttér közepette az Avalanche (AVAX), a Polygon (MATIC) és a feltörekvő ScapesMania a portfólió diverzifikálására törekvő befektetők figyelmét is magára vonzza.

Különösen az Avalanche (AVAX) és a Polygon (MATIC) tulajdonosai vizsgálják a ScapesManiát, mint befektetési portfóliójuk potenciális kiegészítését.

A piaci újonc széles körben okos választásnak számít.

Egyre több kriptokereskedő választja ezt a projektet a rengeteg előnye miatt, amelyekkel az értéket x2-x10-re lehet tolni az előértékesítés utáni jelentős fellendülés után is.

Ez, az emelkedő napi aktivitással együtt, táplálja az érdeklődést a projekt iránt.

Összefoglaló

  • ScapesMania: Befektetői érdeklődés a kriptopiac innovatív és biztonságra összpontosító megközelítése miatt.
  • Avalanche (AVAX): Tranzakciós rekordokat dönt, ami erős piaci növekedést jelez.
  • Polygon (MATIC): Árképzési kihívásokkal néz szembe, de a Coinbase támogatásával lendületet kap.

ScapesMania: A kriptóaréna új versenyzője

Számos kripto szakértő a ScapesManiát választja 2023 és azon túl a legjobb új projektnek.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150 000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<

Avalanche (AVAX): Rekordok megdöntése és új mércék felállítása

Avalanche

Az Avalanche (AVAX) a közelmúltban megdöntötte hálózati tranzakciós rekordját, ami jelentős mérföldkő, amely aláhúzza növekvő befolyását a kriptopiacon.

Az Avalanche (AVAX) C-láncán november 20-án a tranzakciószám minden idők legmagasabb értékét érte el a becsült 3,07 millió tranzakcióval.

Ez az ugrás elsősorban a feliratkozási tranzakciók növekedésének tulajdonítható, ami hasonló tendencia, mint ami a Bitcoin, a Litecoin és a Dogecoin Ordinals esetében is megfigyelhető volt.

Jelenleg az Avalanche (AVAX) a 13,29 és 27,07 dollár közötti sávban kereskedik.

A 10 napos mozgóátlag 21,43 dolláron áll, míg a 100 napos mozgóátlag 12,63 dolláron.

Ez rövid távon bikás trendre utal, amelyet az 5,20 dolláros erős támaszszintek, valamint a 32,75 és 46,53 dolláros ellenállási szintek támogatnak.

Tekintettel az Avalanche közelmúltbeli eredményeire és piaci teljesítményére, a jövő ígéretesnek tűnik az Avalanche (AVAX) számára.

A rekordot döntő tranzakciós volumen egyértelműen jelzi a platform skálázhatóságát és hatékonyságát, ami még több felhasználót és fejlesztőt vonz az ökoszisztémába.

A nagy pénzügyi szervezetekkel, például a JP Morgan-nel és a Citi-vel való partnerségek a valós eszközök tokenizálása érdekében valószínűleg tovább erősítik piaci pozícióját.

Polygon (MATIC): A kihívásokon való átkelés

A Polygon (MATIC) a közelmúltban került reflektorfénybe, miután a Coinbase bejelentette, hogy támogatja a MATIC örökös határidős szerződéseket a Coinbase nemzetközi tőzsdén.

A Coinbase e stratégiai lépése, amelynek célja a kriptókínálatának bővítése, jelentős fejlemény a Polygon (MATIC) számára.

Nemcsak növeli a kriptopiacon való ismertségét, hanem potenciálisan növeli a likviditását és a kereskedési volumenét is.

Ez az integráció várhatóan több intézményi és lakossági befektetőt vonz majd, tovább erősítve a Polygon (MATIC) piaci pozícióját.

A Polygon (MATIC) jelenlegi árfolyamsávja, amely 0,592 és 0,957 dollár között mozog, egy változó piacot tükröz.

A 0,780 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 0,630 dolláros 100 napos mozgóátlag óvatosan optimista hangulatot jelez a befektetők körében.

A 0,057 és 0,422 dollárnál lévő támaszszintek, valamint az 1,151 és 1,516 dollárnál lévő ellenállási szintek olyan kritikus jelzők, amelyeket a kereskedők szorosan figyelemmel kísérnek.

A pozitív fejlemények ellenére a Polygon (MATIC) árfolyam-pályája technikai kihívásokkal küzd.

Nehezen tudott kitörni egy hosszú távú csökkenő ellenállási trendvonalból, amely 700 napja áll fenn, és amely a 2021 decemberi történelmi csúcsról származik.

Ez az ellenállás jelentős akadályt jelentett a Polygon (MATIC) árnövekedésének. A Polygon (MATIC) heti Relative Strength Index (RSI) azonban a bikás trend jeleit mutatja, mivel 50 felett van és emelkedő pályán van.

Következtetés

A kriptopénzpiac jelenlegi fellendülése kapcsán mind az Avalanche (AVAX), mind a Polygon (MATIC) tulajdonosai élénk érdeklődést mutatnak portfóliójuk diverzifikálása iránt, különösen a ScapesMania bevonásával.

Ezt az érdeklődést az egyes érmék egyedi erősségei és legújabb fejlesztései hajtják: a ScapesMania innovatív megközelítése és biztonságra való összpontosítása.

Jelen pillanatban ez az innovatív érme valóban úgy tűnik, hogy az Avalanche (AVAX) és Polygon (MATIC) tulajdonosok, valamint a kriptopénzek szerelmesei számára a végső választás.

A jellemzői valóban az egyik legjobb opcióvá teszik a piacon.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!