A Weiss Ratings tegnap közölte legfrissebb értékelését, melyben a bitcoin „B-” minősítését „B”-re javította Továbbra is úgy vélik, hogy vásárlás előtt érdemes megvárni a következő korrekciót.

A legmagasabbra értékelt bitcoin csak feljebb megy

A Weiss Ratings talán a legmegbízhatóbb és legfüggetlenebb értékelési ügynökség. Négy szempont alapján értékeli a rejtvalutákat, ezek a technológia, elterjedtség és a kockázat/nyereség.

Ezeket két részre osztják: adnak egy értékelést a technológia/elterjedtségre és egyet a kockázat/nyereségre. Ezeknek a kombinált átlaga adja meg a végleges értékelést.

A bitcoin technológia/elterjedtség értékelése egy tekintélyes „A” minősítést kapott, részben az olyan újításoknak köszönhetően, mint a Lightning Network. A rizikófaktor mindig is lehúzta, mint minden egyes kriptopénzt.

Azonban a legutóbbi értékeléskor a kockázat/nyereség „C-” minősítést kapott, ezzel a végleges pontja „B” lett.

értékelést

A lista élén, de még nem érdemes vásárolni

Szóval a Weiss szerint a bitcoin a nyerő. Tíz év után, a kriptopénzek őse még mindig iránymutató a rejtvaluták számára.

Az értékelés növelésének, az egyre gyorsuló terjedés és a technológiai fejlődések ellenére azonban a Weiss nem javasolja bitcoin vásárlását a jelenlegi árfolyamon.

Mi ennek az oka? A bitcoin sikere egyben a bukása is: a mostani áremelkedéseknek hála a Weiss szerint „egy jelentős korrekció” várható. Ezután azt javasolják, hogy „annyi pénzt tegyünk be, amennyit kockáztatni merünk.”

A bitcoin jelenlegi értékelése „B”. A javaslatunk: várjuk meg a legközelebbi korrekciót. Utána vásároljunk annyi pénzből, amennyit kockáztatni tudunk.

További részleteket tudhatnak meg bitcoinértékelésükről:

https://twitter.com/hashtag/WeissRatings?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ez sokkal visszafogottabb üzenet, mint a korábbi „a legjobb vásárlási lehetőség 2015 óta” amit múlt hónapban mondtak. De a Weiss szerint továbbra is a bika piac korai fázisában vagyunk, ezért a kockázat/rizikó tovább fog javulni, ha kialakul egy fenntartható bika piac.

Vannak akik semminek sem tudnak örülni

A Weiss pozitív fejleményeket írt a bitcoinról. Bizonyára mindenki örülhet ennek, ugye?

Nos a kriptoközösség egyes tagjai máshogy gondolják. Ki tudjátok találni ki lehet az?

Igen, a Ripple-sereg személyes támadásként éli meg a Weiss Twitter-üzenetét. Ötből három poszt a Ripple-ről beszél, mivel a Weiss nem említette meg az XRP-t az üzenetében.

Mert ugye szerintük mégis hogy merészeli a Weiss, hogy nem beszél az XRP-ről egy bitcoinról szóló Twitter-üzenetben. Nem mintha a Weiss amúgy nem bízna az XRP-ben. A Ripple is „B” értékelést kapott, az Ethereumhoz hasonlóan.

Forrás: bitcoinist.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

Kezdőlap Fórumok A Weiss Ratings „B”-re emelte a bitcoin értékelését

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 3 hónapja, 4 hete telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.